Pia* -> Zavarovalnica Maribor (7.8.2012 9:09:50)
|
Skratka moram napisati svojo slabo izkušnjo z njimi. Samo za predstavo imam pol leta staro vozilo, znamka BMW, prevoženih kilometrov 4000. Zavarovanje-Kasko z vsemi raznimi opcijimi skratka ni da ni.( po besedah zavarovalnega agenta) V soboto mi je na cesti trčila v vozilo srna. Po trku sva šla z partnerejme preverit stanje, videlo se ni nič, resnično v temi ni ne on ne jaz opazil nič nenavadnega. Si rečeva no klicala policije ne bova saj se tako nič ne vidi, srna pa je pobegnila. Naslednje jutro so se pokazale napake, sicer nič kaj drastičnega pri starem vozilu tudi popravljala ne bi, ker pa je novo in vozilo zavarvano za konkretni znesek na leto sem se odločila, da se bo zadeva zamenjala. Včeraj najprej odpeljem avto na servis v BMW-jev salon da so preverili kako in kaj. Jasno se je videlo, da je srna priletela v gumo in mi malo dvignila blatnik (se ne vidi, če ne pogledaš od blizu). Je pa grdo, da imaš novo vozilo in ne bi zadeve popravil. Vozilo odpeljem do cenilca, kateri ne vidi znakov divjadi, oz. jih vidi ampak, ker ni krvi in dlak on tega ne more priznati in ne prizna ničesar, dobesedno NIČ. Skratka napisal je tako, da moram sedaj pri polnem kasku še sama plačati odbitno franšizo in za naslednji leto 3 razrede dol. Z vozilom se zopet odpravim na BMW, kjer izgubijo skoraj živce, da ne morejo verjeti, da je lahko tak cepec in ne vidi škode. Povedo še par krepkih nad tem cenilcem kot da je vedno problem pri njem in kako sem lahko naletela ravno na njega. Skratka kaj bom naredila za 1x še ne vem, zavarovalnega agenta imam na dopustu. Kar pa vem je pa to da me omenjena zavarovalnica ne vidi NIKOLI več.
|
|
|
|