Izlet v Ljubljano z otrokom (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Jullija -> Izlet v Ljubljano z otrokom (6.8.2012 9:35:01)

Je kaj zelo zanimivega za 4-letnico v Ljubljani razen živalskega vrta in kopališča? Gremo na enodnevni izlet oz. bolj popoldanski, ker imava neke obveznosti v LJ, pa me zanima, če bi lahko kam skočili, da bi bilo še najini hčerki zanimivo?

petruska -> RE: Izlet v Ljubljano z otrokom (6.8.2012 9:50:50)

v mestu je prav fino, pa se lahko še z kavalirjem zapeljete po mestnem jedru (vozi po centru zastonj), pa z vzpenjačo do gradu,...ali pa z barko po ljubljanici.

sagos -> RE: Izlet v Ljubljano z otrokom (6.8.2012 11:19:58)

Na grad vozi tudi vlakec, zna biti luštno. Drugače je pa tudi v Tivoliju prijetno, po novem je pod halo Tivoli Lumpijev zabaviščni park z napihiljivimi in drugimi igrali.

vesna.com -> RE: Izlet v Ljubljano z otrokom (6.8.2012 13:11:59)

Mi smo bili v soboto v Lumpi parku, pa smo po pol ure šli. Če je takšno vreme kot naprimer danes, je tam nevzdržno, ker žge kot...Večina igral je razbeljenih. Sem pa bila razočarana tudi ker je skoraj vse noter plačljivo, čeprav kupiš vstopnico.

sagos -> RE: Izlet v Ljubljano z otrokom (6.8.2012 16:49:47)

No, hvala za info o Lumpijevem parku. Nam še sploh ni uspelo vstopiti, ravno zaradi vročih dnevov, smo bolj kukali od zunaj. No pa naš pobalin je še malo premajhen. Nisem pa vedela, da je treba vse dodatno plačat [sm=zmeden.gif], na informacijah niso nič povedali. Bomo raje kar na igrala v Tivoliju zavili [sm=smajl.gif]

Stran: [1]