pohodni čevlji? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mala zirafa -> pohodni čevlji? (5.8.2012 15:38:48)

Zanima me, če otrok rabi pohodne čevlje oz. če so dovolj športni copati Crane za sprehod od Vršiča do Slemenove špice?Poslužujemo se samo lahkih nezahtevnih izletov, ne pa tur.

TomTaylor -> RE: pohodni čevlji? (5.8.2012 19:33:58)

Jz bi bila pozorna na to, da ima čevelj "grob" podplat, ne gladkega in da ima oporo v gležnju. Se pravi en tak polvisok treking čevelj. Znamka pomojem ne igra neke vloge. Crane sports ima za moje pojme čisto okej kvaliteto za rekreativno uporabo.

mala zirafa -> RE: pohodni čevlji? (5.8.2012 20:11:06)

Hvala za nasvet,se mi je kar zdelo.podplat ni ravno grob, tako da bomo premislili.Se mi pa crane zdijo kar v redu narejeni.

Ribica ** -> RE: pohodni čevlji? (5.8.2012 21:43:38)

Jaz bi priporočala vsaj pol visoke pohodne čevlje, če že ne visokih, ker se dvakrat prečka melišče, en del poti je pa precej ozek in po strmem pobočju. Mi smo sicer bili v snegu (oktobra) in superge vsekakor ne bi bile primerne. Ne vem pa kakšni so crane čevlji.

mala zirafa -> RE: pohodni čevlji? (5.8.2012 22:59:53)

Čevlji so podobni ostalim špor. copatam kot so adidas, nike...Kombinacija tekstila in usnja, gume..Imajo kar debel visok podplat, ampak ni ravno grob.Ravno to me skrbi.Ker je to samo en pohod, ne vem ali bi jih kupila druge roke ali kaj.Ima morda katera od vas za prodat številko 33 ?

Ribica ** -> RE: pohodni čevlji? (6.8.2012 7:39:59)

Jaz [sm=smiley1.gif] Ti pošljem ZS.

mala zirafa -> RE: pohodni čevlji? (6.8.2012 15:07:08)

Hvala.

Stran: [1]