|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje muce Brite ni več :(
6.9.2005 20:37:55   
mehurčica
Danes sta jo moj ati in sestra odpeljala k veterinarju, ker je bila baje čisto boga. Na žalost so jo morali uspavati, ker je imela raka.
Stara je bila 16 let. Joj, kako mi je hudo. Celo mojo mladost mi je lepšala in bogatila dneve-dobila sem jo, ko sem polnila svojih 12 let.
Včeraj sva jo z Davidom klicala in iskala. Na žalost je nisva našla...da bi jo še zadnjič videla.
Pa tak je bila dobra, zvesta in prijazna. Še naši sosedi so jo imeli ful radi, ko drugače ne marajo glih mačk.

Počivaj zlata naša Brita.
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.9.2005 20:47:30   
Anonimen
Uboga Brita.

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2005 20:52:50   
polona2
...Dali ste ji 16 lepih let, malokatera mačka ima to srečo...

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2005 21:00:45   
muki1
Oh, boga muca, pa boga ti. Razumem te, kako ti je hudo, to je kot del družine, vsaj pri nas smo tako žalovali za našo kužo. Izjokaj se.

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2005 21:11:13   
Maxica
Moje iskreno sožalje. Vem, kako je, če izgubiš tako dragega in zvestega prijatelja, kot je domača živalca. Tudi mi smo po 16.letih izgubili našo drago psičko in še sedaj jo tako zelo pogrešam.
Mehurčica, zavedaj se, da se ima tudi tam, kjer je sedaj , zelo lepo-važno je, da ne trpi več.

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2005 21:33:41   
Anonimen
Tudi meni je žal za tvojo muco, mehurčica...

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2005 22:48:25   
piščanc
enga za tvojo mucko.

jaz imam tud še muco pri starših. Leta 89 sta dve prišle k nam. Ena je letos umrla, druga pe še kar dobro zgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2005 22:51:39   
soncece24
Zelo mi je žal za tvojo mucko. Ko smo se mi decembra poslovili od našega kužka je bilo grozno, zato vem, da ti je hudo. Briti je pa zdaj zelo lepo, saj je med mačjimi v mačjih nebesih in neizmerno uživa.

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2005 8:47:12   
mehurčica
Punce, hvala za lepe besede. Sedaj sem pri mojih starših in ko sem prišla pred vhodna vrata, so se mi kar solze ulile. Še kar gledam skozi okno in imam občutek, da bo vsak čas prišla mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2005 9:02:27   
nanica
In še nekaj časa jo boš kar videla. Mene zdaj obiskuje od časa do časa v sanjah. Je bilo pa ene štiri mesece neznosno hudo,samo če sem pomislila nanjo, sem že jokala. Zdaj pa sem se umirila in sem vesela,da smo se imeli tako lepo, ko smo bili skupaj.
Kdor nima domače živali, težko razume to povezanost s človekom.
Meni je pomagalo, da sem jokala. Muca pa več ne trpi in te čuva.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2005 11:24:13   
Anonimen
Joj mehurčica to je častitljiva starost za muco.
Vem kako ti je hudo sem že izkusila tako bolečino,saj je istokot da bi izgubil družinskega člana.
Ampak kot praviš je muca bila hudo bolna.
Gotoovo je trpela hude bolečine,sedaj mirno počiva.
Jaz imam tudi našega Rona že v čislanih letih-12 let.Revček že težko hodi,strah me je dne,ko se bo poslovil od nas

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2005 11:28:39   
ZARA
16 LET??? WAUUUUUU!!! To je pa full dosti, ane?? zato si se pa tako nanjo navadla...žal mi je ...

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2005 11:40:19   
baguSka
16 let je res lepa doba.. Naj jo angelčki čuvajo..

Tud mi mamo 15 let staro psičko in se zavedamo da ne bo več dolgo z nami. Hudo mi je ob misli, da je ne bo več z nami, saj sem tudi jaz z njo preživela polovico mojega življenja.

Naj vam spomini ostanejo lepi..

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2005 11:42:53   
zaspanka
Vem da je hudo za vsako malo bitjece na katerega se tako navežeš, vendar verjamem, da si z njo preživela veliko lepih trenutkov.
Le pogumno naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2005 17:00:05   
atinav
Joj tudi meni je full hudo za tvojo muco ...jaz jo tudi imam in si sploh ne predstavljam da jo ne bi bilo več .

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2005 17:41:34   
Moyca_
boga muca
vem kako je hudo ko izgubiš hišnega ljubljenčka

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2005 19:23:58   
Maček Muri
Boga Brita. Po toliko letih se je res hudo posloviti
Moja Tigi se je poslovila pri rosnih dveh letih, pa je ne morem in nočem pozabit.

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2005 22:28:41   
Pi-kica 1
Zelo dobro te razumem, saj sem tudi sama imela muco, na katero sem bila zelo navezana in mi je bilo hudo, ko sem jo izgubila. Sedaj pa imamo mlado muco, saro eno leto, ki je pravi srček.

LP

Pi-kica

Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2005 17:38:54   
Celestina3
Žal mi je za tvojo Brito.

Neposredna povezava do sporočila: 19
16.9.2005 18:05:43   
kepica81
tudi meni je zal za tvojo mucko, je pa le 16 let tudi neka doba, ki ste jo lepo prezivali skupaj ane?

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?