sanasan -> RE: ZD Vrhnika (22.10.2012 10:07:48)
|
jaz imam za oba Kunstljevo in je ne zamenjamo :) je pa res rekla, da bo kmalu prenehala z delom...čeprav mi deluje še zelo vitalno :) Naša dva (18 in 8 let) jo obožujeta.... morda ni ravno 'buci buc' , je kar direktna brez ovijanja v celofan :) Za svoje pacientke se zna tudi po telefonu fajn zavzet in skregat, urgirat[sm=bravo.gif] Veliko jih sicer zelo hvali tudi Casermana (tudi zna zelo dobro z otroki, je bolj 'sladke' variante), jaz imam le eno dobro izkušnjo z njim....tudi kar nekaj mojih prijateljic je zelo zadovoljnih..... sem pa parkrat slišala, da ko gre pri otroku 'zares', naj bi bila boljša Kunstljeva.... S sestro sva bili parkrat tudi pri Nakićenoviću in nimam pripomb, je pa vprašanje, če in kako bo lahko delal zaradi obsodbe.... Pri tistih par obiskih pri njem, ne bi mogla reči, da je malomaren, ker se je zelo potrudil.... glede na slišano, bi rekla, da je imel zeeeeelo veliko smolo, morda bi se enako lahko zgodilo tudi kakšnemu drugemu pediatru... Se mi pa zdi, da je še ena dr. Jurenec, ki pa je ne poznam....
|
|
|
|