Anonimen
|
Joj,, hvala za odgovore. Munchmellow se je razpisala in se mi zdi, da se mi točno to dogaja - po dolgem ležanju, hoji in danes celo po dolgi vožnji. Ginekologa sem imela ravno predvčerajšnjim in sem ga pozabila vprašat, oziroma sem o tem začela razmišljat šele za obiskom, ko se mi je to zgodilo v trgovini. Drugače pa to niso bolečine, ampak samo nek hecen, neugoden občutek (recimo tudi za statično elektriko, ko te strese, ko se dotakneš vrat od avta ne moreš rečt, da gre za bolečino, gre za nek neprijeten občutek), tko, kot neki marvljinci v živcu. Se mi pa to zgodi vedno zamo ob remikanju - vstajanje iz postelje in med hojo, nikoli pa med mirovanjem (takrat bi vedela, da gre za brco). Glede štetja gibov nimam navodil in se mi tudi ne zdi, da bi jih bilo premalo, verjetno se je tako razumelo, ker sem napisala, da ni toliko gibov, da bi lahko otrok tolikokrat brcnil ravno v tistem trenutku, ko vstanem iz postelje (želela sem povedat, da je verjetnostni račun za to manjši, da bi se mi to tolikokrat lahko zgodilo, edino, če bi otrok res veliko brcal, kar pa ne). Ne gre pa zato, da bi se mi zdelo premalo gibov. Hvala za odgovore, želela sem vaše izkušnje, če se še kateri to kdaj dogaja.
|