TomTaylor -> RE: Depilacija (3.8.2012 18:36:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Kolko časa imaš mir po silke-pilu? Oz. po kolkem času se vam prikažejo dlačice po teh depilacijskih aparatih. ko se enkrat navadiš na depilatorje/epilatorje je stopnja bolečine enaka kot pri britju[sm=smiley36.gif]. Le kocine ne smejo biti predolge, ker tisto res cuka. Jz v primeru, da se kdaj "zanemarim" (pozimi je to pogosteje), si prvi dan z britvico obrijem noge, naslednji dan, oz. čez dva dni so pa dlake ravno prav zunaj, da jih aparat fino in neboleče pobere. Ker dlake rastejo v intervalih in nikakor ne vse naenkrat je o tem, koliko časa taka depilacija "drži" brezveze govorit. To je čisto odvisno od ženske do ženske. Jz se depiliram na 14 dni oz. če imam čas si vsak vikend potegnem čez noge, da potegne ven tistih nekaj kar jih je zraslo. Vsega skupaj mi depiliranje nog časovno vzame od max. 1 ure - do min. 5 minut. Odvisno pač kolikšno obdobje je vmes minilo. Sem pa do nakupa prvega silkepila sprobala vse in svašta, ampak ni primerjave. Ne cenovno in ne s tem koliko imaš dela še s tistimi trakovi, pacanja z voskom,...Pa še dlake so se mi v teh letih FUL razredčile in stanjšale. V prihodnosti pa razmišljam o nakupu pravega domačega epilatorja (čakam, da se bodo še nekoliko izpopolnili in žarnice pocenile), sploh glede na dejstvo, da imamo doma še dve punci. Pomojem bo dosti v uporabi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|