Poka -> RE: Garderobna soba - načrtovanje... (7.8.2012 8:53:06)
|
Tako sem tudi sama razmišljala - da bi bilo na eni strani 40 na eni ša 60. Moj pa hoče imet tako,da bi bila ena stran nejgova, ena pa moja... Pol je tu problem... Mogoče me boste ene fentale - sam če dam dva niza, pa nič v U, se mi zdi, da bi bilo premalo [sm=smiley36.gif] No, pa čepšrav sploh nimam ne vem koliko za oblečt, sam to pripisujem dejstvu, da sem imela v prejšnjem stanovanju sam par poličk moj pa celo shrambo narejeno v garderobno... in stvari iz osnovne šole not (resno, sem čist znorela, ko sva šla pospravljat, jaz pa nisem imela kam dat stvari - sam pač, jaz sem se tja preselila a ne [sm=smiley36.gif]) No, sej pol je bil čist radodaren, ko mi je odstopil prostor. Sem ene stvari narisala v google sketchup, ko bo dodelano bom probala dat slikco... Ko bo čas. Glede omar, ki se lahko sproti prilagajajo sem jaz čist navdušena (sem gledala dost tega na internetu) - študiram, kako bi se izvedlo - ker midva imava mizarja, ki dela pretežno iz lesa in moj pravi, da mi mogoče takih stvari ne bo naredil... Kar mi je mal čudn - drugače je ful dober mizar, tud poceni ni najbolj, sam nekaj kompenizramo, pa bo že. Moj si sicer kar izmisli kdaj, da kaj ni možno naredit, ker mu mogoče ni všeč... Sam ona stran s pohištvom - noro a ne [sm=smiley36.gif] Lahk sam sanjam :) Sam so pa ene stvari čist izvedljive, npr. ena pisarna,v bistvu je vse iz Ikee, meni je bila najbolj všeč, tako da bova naredila nekaj podobnega. Nekaj omar sicer pride po meri - ker je pisarna en redkih prostorov z omarami, zato res tam ko lahko, izkoristim cel prostor.
|
|
|
|