Tangerina -> RE: sprožili naj bi mi porod - razlog: gest. diabetes (14.8.2012 16:18:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika OMG, pa saj to niso nobene vrednosti ... meja je 5 in 4 leta nazaj ko je bila še skoraj 6 ni noben niti s prstom mignil, ker sem imela pri tamali sladkor 5,2 ... zdaj sem ga imela pa 5,1 in je cel halo, To mi je padlo v oko. Nam je en profesor razlagal, da so namerno marsikatere vrednosti in meje v telesu dvignili zaradi "prečudovitega" sodelovanja (pokvarjenih) doktorjev celega sveta in farmacevtskih gigantov. Na tak način prodajajo še več zdravil. Grozno, če je to res tako... LuLu, enakega mnenja sem tudi jaz! Noseča sem 13t in 3d, in so mi v 10t diagnosticirali gestacijski diabetes. Na odvzemu krvi mi je pokazalo sladkor 5.3 in je GIN omenila da obstaja sum za diabetes, zato so mi rekli da me bodo poslali na ponoven odvzem krvi. Ves teden sem bila blazno živčna in v strahu, kar tresla sem se, da ne govorim o dnevu ko so mi ponovno odvzeli kri. Takrat mi je pokazalo 6.1, kljub temu da vsaj 20ur pred tem nisem nič pojedla (zaradi živcev!), pila pa le vodo, pa še to zaradi nosečniških slabosti zbruhala... Na podlagi tega rezzultata mi glukoze sploh niso dali pit ampak so mi potrdili takoj diabetes. Dobila sem aparatek in dieto ter 6x na dan si moram merit sladkor. Poleg tega naj omenim, da kljub pregreham (palačinke z nutello, čokoladice, testenine iz bele moke) moj sladkor na tešče skoraj nikoli ne preseže 5,2... Meni osebno se zdijo to lažne preplahe ter brezvezna palamudenja, da ne govorim o tem kako so me plašili kake posledice lahko ima otrok od ges. diabetesa... [sm=smiley13.gif]... Ko sem potem imela minuli teden nuhalno pri Pušenjaku in sem mu omenila moje vrednosti, je le zamajal z glavo in s tem hotel nakazat, da je to pretiravano.... Hja, to je pač naše fenomenalno zdravstvo...
|
|
|
|