|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava euro - kuna
1.8.2012 8:00:29   
susica
Tisti, ki ste letos že bili na dopustu na Havaškem, kje se bol splača menjat denar? Pri nas ali na Hrvaškem?? user posted image
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava euro - kuna
1.8.2012 10:37:38   
nyna84
Na hrvaškem na banki. Je bilo zadnjič pri poročilih.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2012 11:11:59   
kat von d
jaz sem menjala pri nas in na hrvaškem, pa je bilo praktično čist isto

pri nas na uni credit je blo 7,441
na hrvaškem, pošta pa 7,443

gledam pa zdaj malo tečaje, pa so kar višji, kot so bili

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2012 12:25:13   
liliana
Razlike ali menjati EUR za HRK v Sloveniji ali na Hrvaškem so tako zanemarljive (tako med hrvaškimi in slovenskimi bankami kot v primerjavi s celotnimi stroški dopusta), da se s tem vprašanjem v duhu sproščenega počitniškega razpoloženja sploh ne ukvarjam......user posted image

Kune vedno kupim v Sloveniji (na pošti, ker je pač najbližje firmi, da mi ni treba v center mesta na banko lazit), če pa mi jih zmanjka (običajno mi jihuser posted image ), pa menjam na Hrvaškem eure ali pa dvignem na Hrvaškem iz bankomata.....

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2012 12:39:52   
Anonimen
ProBanka ma menjalni tečaj 1€=7,6 kun
trenutno najbolj ugodna

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2012 13:44:31   
susica
mah če so pa tako male razlike je pa res vseeno. mislim da bomo kar doli menjali, ker mi ne bo zneslo, da še za to letam okoli :) Hvala vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2012 19:12:22   
Paštetka
Jaz menjavam kar na hrvaških cestninah. Tečaj je enak kot na bankah, pa nobenega letanja ni. Ko plačam cestnino, plačam s 50€ ..pa je.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2012 21:34:35   
TomTaylor
Jz pa poslujem enako kot v Sloveniji. S kartico kjer se le da. Nobenega stroška kar se banke tiče. Mislim, da je bil edino za dvig gotovine na bankomatu (ene dvakrat smo dvignili za sladoled/kavo/pivo) vsega skupaj evro/dva stroškov. To se najbolj splača. Menjava valut evro-kuna je že davno passe.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2012 22:41:32   
kajajaka
Tudi mi dvigujemo na bankomatih ali cestnino plačamo z € v njihovih trgovinah plačujem s kartico.
Če ne menjaš kakih par tisoč € ne bo velike razlike user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.8.2012 22:21:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2012 8:22:27   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz menjavam kar na hrvaških cestninah. Tečaj je enak kot na bankah, pa nobenega letanja ni. Ko plačam cestnino, plačam s 50€ ..pa je.

Jaz pa na njihovih cestninah uporabljam kartico, ker se izognem vrsti. Predvsem cestnine pred ZG so super, ker je posebna linija in greš res ekspresno mimo. Tečaj pa je normalen, ja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2012 9:53:59   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Jz pa poslujem enako kot v Sloveniji. S kartico kjer se le da. Nobenega stroška kar se banke tiče. Mislim, da je bil edino za dvig gotovine na bankomatu (ene dvakrat smo dvignili za sladoled/kavo/pivo) vsega skupaj evro/dva stroškov. To se najbolj splača. Menjava valut evro-kuna je že davno passe.

Jaz pa tudi v Sloveniji imam vedno vsaj 20 EUR v denarnici.....da ne plačujem za kavo in pijačo 3 EUR s kartico, da si lahko otroku sladoled kupim (tudi pri nas na cestninskih postajališčih recimo ne plačam 2 EUR s kartico, ampak s kešom).....in to prakticiram tudi na Hrvškem....da mi ni recimo prva skrb, ko pridem ob 6 zjutraj v Split v trajektno luko, da iščem panično bankomat, da si bom na trajektu lahko kavo plačala......(mogoče imaj Jadrolinija na trejektih že tudi kartično poslovanje, ne vem, vem samo da vsi s HRK ali EUR plačujejo)......in pa da ko prvič pridem na Vis, da takoj zavijem v mesto k avtomatu, namesto v selo v apartma......

Vsak pač po svoje....če pa si v hotelu in imaš All Inclusive paket pa itak keša ne rabiš......

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2012 19:18:22   
PeggyBundy
IZVIRNO SPOROČILO: susica

Tisti, ki ste letos že bili na dopustu na Havaškem, kje se bol splača menjat denar? Pri nas ali na Hrvaškem?? user posted image
Hvala

Koliko pa boš zamenjala, milijon?

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime bi izbrali za punčko?
Sisi90

V ožjem izboru imam 3 imena...Z vašo pomočjo do tapravega!

Mia Ana Alani (26%)

Nia Alani (18%)

Mia Alani (56%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!