kajajaka -> RE: Denarja je očitno še dovolj... (31.7.2012 23:14:56)
|
No, mi smo pred dobrimi 4 leti kupili posteljico Lip poljčane, neko malo posebno obliko (dražjo med njihovimi posteljicami) in smo dali 120€ (ok, bila je v akciji). Tudi jogi smo kupili dražji model, pa smo ga v akciji dobili za 60€. Kovtrček, povštrček, posteljnino in obrobo sem kupila v Leclercu za 25€ (ni Odeja Škofja Loka, je pa neka slovenska izdelava). Vrtiljak sem dobila za darilo, sem pa ravno takega pred kratkim videla za 15€. Za komplet smo dali okoli 220€ torej 50€ več kot hočeš ti za rabljeno. Ne vem točno kakšne so cene danes, ampak ko dokupim kakšno stvar za našo dojenčico je vse cenejše kot je bilo pred 4 leti... Domnevam torej, da bi tudi danes lahko vse našteto kupila za 220€ ali manj. Jaz osebno se za tako razliko v ceni ne bi odločila za rabljeno ampak bi kupila novo. Sama rabljeno opremo prodajam za 50% cene nove, če je dobro ohranjeno. Kaj slabšega pa raje podarim ali zamenjam za paket plenic. Moje mnenje je, da je cena 170€ previsoka. Jaz bi takšen komplet prodajala za 100-120€. Vseeno upam, da ti bo uspelo prodati po tvoji ceni, saj vem, da je vsak € dobrodošel... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|