nakup tende za balkon (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

end1 -> nakup tende za balkon (31.7.2012 16:14:40)

Namen imam kupiti tendo za balkon. Cenika na netu ne najdem, v kakem obiju pa to se pa bojim, kako je s kvaliteto, je namreč tretje nadstropje in velikokrat piha močna burja. Nimam pa denarja za neke hude cene.

Ima kdo kakšno informacijo? Hvala.

josephine27 -> RE: nakup tende za balkon (31.7.2012 17:53:22)

Kakega hudega nasveta ti ne morem dati, ker se prav veliko ne spoznam. Mi imamo tako "poceni" iz obia varianto. Smo sicer v pritličju ampak kakih težav zaradi vetra nismo imeli. Jo sicer vedno spravimo, ko piha burja ( Zgornja vipavska dolina). Tast ima podobno ( sicer kupljeno nekje drugje) na balkonu tudi brez težav.

end1 -> RE: nakup tende za balkon (1.8.2012 7:43:41)

hvala za inf., ker res ne vem kako se kaj obnese, če prenese vipavsko dolino, bo tudi naš hrib.

ajataja -> RE: nakup tende za balkon (1.8.2012 9:32:17)

Ko piha burja jo moraš zložit pa ni važno ali je iz Obija ali tista od drugje,vsako ti lahko polomi.

Aninchy -> RE: nakup tende za balkon (1.8.2012 9:37:28)

veter ti lahko vsako polomi, pa še strašno ropota zraven,ko jo premika... tako da jaz bi priporočala, če imate možnost, tako ki bi imela na vogalih stebre, da bi jo držali [sm=zmeden.gif] kot nadstrešek...?

so pa cene tam okoli 500€ (baumax), ampak kvaliteta ni glih bohvekaj...

RoZala -> RE: nakup tende za balkon (10.8.2012 22:39:37)

Mi imamo tendo iz Bauhausa. Kupili smo jo letos, tisto za 135€, velikost mislim, da je 4m x 2,5m ali 3m (ne spomnim se zdaj več). Pri tendi je tako, da ko jo rabiš, jo odviješ, ko pa ne, jo pa zaviješ (veter, dež, itd.).
Mi smo z njo zelo zadovoljni.

Stran: [1]