LuLu -> RE: No, pa jo imamo....prvo medaljo na letošnjih OI (2.8.2012 17:18:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Mislim, da imamo grozno velik potencial, a nas daje pomankljiva samozavest in grozen občutek manjvrednosti, kar se kaže v metanju polen pod noge, fovšiji in privoščljivosti. Manjka nam poguma in kolektivnega zavedanja, da zmoremo, samo skupaj bi se mogli potegnit. Zato pa kapo dol vsem športnikom, ne samo tistim, ki so ali bodo prejeli medalje, meni so vsi po vrsti carji, ker vsakič znova dokazujejo, kaj se da, če je volja, trdo delo in vztrajnost, navkljub ušivim pogojem za trening. Bravo! Preveč faušije nam (jim) teče po krvi... Jaz sem začela pred dobrim mesecem laufat in hitro hoditi za rekreacijo. Že prej sem imela spoštovanje do vsakega športnika, ker občudujem to disciplino, ki jo imajo in je sama nikoli nisem imela. V taki meri sigurno ne. In po tem mesecu in pol.. še bolj, vsak dan bolj mi je jasno, kaj vse so ti ljudje, ki tekmujejo na državni, medkrajevni, svetovni ravni morali delati, da so imeli neke dobre rezultate. Biti prvi, drugi, tretji v svetu, mi je pa itak nepredstavljivo. Eno samo garanje...
|
|
|
|