Anonimen -> RE: sestrica in bratec (1.8.2012 21:30:38)
|
Pri nas smo (bili) v isti situaciji ... doma imamo skoraj 4 letnico, jaz pa sem v 7. mesecu ... o dojenčku smo se veliko pogovarjali in ona je skos praševala kako je dojenček že velik in kdaj pride ven in kako bo ona velika sestrica itd. no potem smo šli pa skupaj na morfologijo in G pove, da bo bratec ... moj je dobil usta do ušes, tamala pa v jok in da ne da ona hoče sestrico itd. No pa sva jo potem tolažila, da je tut bratec čisto fajn, da ta dojenček se je pač odločil, da bo fantek, tako kot se je tudi ona ko je bila v trebuščku odločila da bo punčka, in da tega se pač ne da spremenit, in da mi bo vseeno lahko pomagala ga previjat pa na sprehod vozit itd. ... ona pa ne ... da hoče sestrico, ker ona hoče bit sestrica ... no takrat je pa meni kapnilo v čem je problem ... skratka tamala si je v svoji glavici omislila, da če bo dobila bratca, potem bo ona tudi bratec, to pa ni hotela bit ... no in ko sem ji uspela razložit, da tudi če bo dobila bratca, bo ona še vseeno sestrica ... no potem je pa dobila nasmeh čez cel obraz in je bilo vse ok [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|