princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (13.8.2012 19:43:05)
|
HelenaLena, jaz sem tudi imela ful željo se it profesionalno slikat, da bom mela slikice za lep spomin. Nameravala sem it k fotografu Jerneju Borovinšek. Tukaj si lahko pogledaš njegovo delo:http://www.jernejborovinsek.com/ Rekel mi je, da bi me 40 slik stalo 70€. Sem malo povrašala ostale in se je izkazalo, da je Jernej daleč najcenejši. No, ker moj dragi ni ravno navdušen nad slikanjem in, ko sem mu povedala ceno, je rekel, da ni šans, da plača toliko in da raje malemu kaj kupima za ta denar. Seveda sem bila žalostna in ker mu ni bilo vseeno, si je od sodelavca izposodil 600€ vreden Nikonov profesionalni fotoaparat in sva se šla sama slikat. Ne boš verjela kakšne lepe slike sva naredila [sm=bravo.gif] Sploh niso bile potrebne obdelave, tako čudovite so. Hvala bogu, da nisva za brezveze metala denarja stran. Če si to res želiš, se pozanimaj pri kolegih, če ima kdo malo boljši fotoaparat, drugače pa se pozanimaj pri Jerneju. Aja, je pa iz MB [sm=smiley1.gif] Guess, nisi edina, ki jo je strah poroda. Tudi mene je in to fuuuuul [sm=smiley13.gif] Upam, da bo strah minil, ker pravijo, da bolj kot bom paničarila, slabše bo. Lepa imena imata izbrana. Tudi pri nama je bila med punčkami ena izmed možnosti Brina in med fantki Tim. Zdaj pa ne bo ne eno in ne drugo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|