|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Noseče Štajerke**
10.8.2012 13:00:42   
bodoča mamii
lako pa vmes prideš k meni na kafe če bom ki takrat v bisterci user posted image

(odgovor članu bodoča mamii)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.8.2012 13:01:19   
bodoča mamii
lahko pa vmes prideš k meni na kafe če bom takrat v bisterci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 152
10.8.2012 13:11:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča mamii

lahko pa vmes prideš k meni na kafe če bom takrat v bisterci user posted image

Z veseljem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 153
10.8.2012 13:30:00   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Sem te videla včeraj, Princess! Spet sta sedela spredaj desno, kajne? Včeraj je bilo že malce bolj zanimivo :)

Res? user posted image Ja na istem mestu sva sedela. Kje pa ti ponavadi sediš? user posted image
Ja, včeraj je bilo bolj zanimivo, čeprav za mojega ne, ker je spet jamral in jamral kak je tečno...Ti si mela mamo včeraj zraven?
Glede na program mislim, da bo vedno bolj zanimivo. Pa 1 ura predavanja je prek glave dovolj. Prvič je bilo res too much.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.8.2012 14:34:15   
HelenaLena
Punce, zdaj ko to berem, sem prav šokirana user posted image . Da te ginekolog vpraša, če maš tega otroka namen roditi, pa da ti tako na hitro opravi UZ? Pa saj ne moreš verjeti. Zakaj pa nebi kar takoj menjale? Jaz bi no, pa še prej bi ga vprašala kaj si misli! Pa da si lahko Alenko user posted image  user posted image !

Včeraj sma bla na obisku pri sodelavcu od mojega, sva šla gledat sinčka, ki bo že skoraj eno leto star. Mali je cel čas mene gledal in se mi smejal. Baje se samo ženskam dovoli pocartat user posted image . Joj tak so zlati, da se kar ne morem več včakati. Me je pa začelo malo postajati strah, pa ne vem zakaj. Le je ena velika skrb, novo bitjece, hočeš da je vse ok. Bomo preživeli, ne? user posted image Tak to je, ko je ženska prvič noseča.

Spet razmišljam o imenih in se mi zdi, da sem iz dneva v dan manj prepričana, kaj bi user posted image dala. Moj pravi, da kompliciram user posted image . Ker dejansko sma že mela ožji izbor, zdaj mam pa spet neke nove variante. Prišla sem namreč na idejo, da bi otroku dala ime po hotelu, v katerem sma se pred nedavnim zaročila user posted image , hotel Aleksander namreč. Potem pa berem grško mitologijo in se spomnim, da je Aleksander ukradel Heleno in s tem se je začela Trojanska vojna user posted image . Če bi človek na to vse gledal...hmm...mi bo huda predla user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
10.8.2012 18:59:33   
bodoča mamii
anonimna te pričakujem user posted image

HelenaLena ja nažalost so taki g tudi.že sam si čisto zmeden pa v skrbeh ko ne veš če je vse tak ko more bit, pa kam moreš it, kdaj kje se moreš naročit..tak je ko pričakuješ prvega pol pa te še g ma za norca user posted image
glede imena sma se midva že zmenla po nuhalni da ime za fantka zbere moj, jas pa za punčko..in sma se oba strinjala pri imenihuser posted image

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.8.2012 14:36:36   
astrid1
A ni Paris ukradel Helene? Vsaj tako jaz poznam grško mitologijo in tako so nas učili na klasični gimnaziji.
Je pa Aleksander Makedonski osvojil skoraj ves tedaj znani svet in tako začel helenistično dobo.

Pri imenih ni toliko za tuhtati kot da nekako začutiš, da določeno ime dejansko ustreza. Nekakšen filing, ki je pravi.

Neposredna povezava do sporočila: 157
11.8.2012 15:23:22   
HelenaLena
Ja, v bistvu je bil njegov častni naziv kao Aleksander. user posted image
Ah, najboljše je po občutku dat ime in to je to.

Astrid1 vidva že imata ime?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.8.2012 19:04:03   
astrid1
Ja, že imava od skoraj samega začetka. Od takrat, ko je bilo najbolj hudo in nisem vedela, če se bo nosečnost obdržala.
Pa samo za punčko sva ga imela kar nekaj časa. O fantovskih sva govorila šele kasneje. Nekaj sva izbrala, pa nisva bila pretirano navdušena. Nam je bilo kar nekako samoumevno, da bo punčka.

Neposredna povezava do sporočila: 159
12.8.2012 10:43:09   
HelenaLena
Pri nama pa je blo že nekak samoumevno, da bo fantek. Vsaj pri meni no. Res ne morem verjeti, da sem imela takšen čut za spol. Podzavestno nonstop pa sanjalo se mi je skoz o fantku. Ko mi je ginekologinja potrdila, sem bla šokirana...v pozitivnem smislu seveda user posted image . Potem že mora biti nekaj na teh materinskih čutih user posted image .
Sedaj večkrat razmišljam za nazaj, da so mi sanje že marsikdaj kaj sporočile, ko se je dejansko tako zgodilo. Ampak dobro, to je že druga tema user posted image .

Zanimivo je to, da čisto vsako jutro normalno vstanem, si pripravim zajtrk in kaj postorim, potem pa pride neko tako slabotno počutje, da se moram kar dol vlečt za ene pol ure, da lahko funkcioniram preostali del dneva čisto normalno. Zgleda, da je to normalno v nosečnosti.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.8.2012 9:29:39   
zaljubljena23
OOO imena...Midva še kar v iskanjuuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 161
13.8.2012 9:30:52   
princess13
Midva pa imava že nekaj časa izbrano ime za najinega lumpa user posted image Ga že tudi kličeva po imenu user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.8.2012 10:46:51   
HelenaLena
Včeraj so mi doma pripravili piknik za rojstni dan. Čudovito je bilo, vreme ravno pravšnjo! Darilo pa je blo namenjeno v bistvu našemu malemu frajerju user posted image - nekaj slinčkov pa za oblečt user posted image . Tak da je blo vse bolj v znamenju najinega prihajajočega bitjeca user posted image .
Jutri pa malo na morje. Grem delat seznam, preden spet kaj pozabim, kot se mi to rado zgodi zadnje čase user posted image ...

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.8.2012 10:57:27   
princess13
HelenaLena, vse najboljše za minuli rojstni dan! user posted image user posted image
Hehe, mali je že zdaj v ospredju in dobiva darila za TVOJ rojstni dan user posted image

Uživaj na morju! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
13.8.2012 11:50:22   
tyson99
Pozdravljene!
No pa se vam še jaz pridružujem- sem v 20 tednu, prihajam iz Mb in to je moja prva nosečnost. Mislila sem se z mojim dragim vpisati v šolo za bodoče starše z datumom 04.09.-26.09. 2012-menite da je prehitro?
Zanima me kako velik trebušček že kaj imate oz. ste imele v 20 tednu-jaz imam izredno majhnega, kdaj ste začutile prve premike in kakšen je občutek-nisem sigurna, da sem jih že čutilauser posted image
Aja pa predviden datum imam 01.01.2013user posted image
Pa lep pozdrav vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 165
13.8.2012 11:59:51   
princess13
Tyson99 dobrodošla in srečno do konca! user posted image

Materinska šola - jaz sem hotela it junija, pa mi je ona gospa, ki sprejema prijave svetovala avgust, glede na to, da imam PDP oktobra. Če želita it, vama nihče ne bo rekel, da ne smeta. Odločitev je čisto vajina. Bi pa jaz osebno šla kakšen mesec kasneje...

Trebušček v 20.tednu - je bil že lepo viden user posted image

Prve brcike sem začutila točno pri 19 tednih in 5 dneh user posted image Brez skrbi, brcike boš prepoznala. Jaz sem se tudi prej spraševala kak bom vedla, itd. Pol pa enostavno veš! user posted image

Waw, super PDP maš user posted image

(odgovor članu tyson99)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.8.2012 12:04:02   
zaljubljena23
tyson...dobrodošla...

..v prejšnji nosečnosti sva začela v oktobru, rok sem imela decembra (cca 2 meseca prej)...Tokrat ne gremo...

Trebušček
..Se vidi, ampak ga opazim samo jaz, drugi ne...Ker imam velike toplotne zaloge in ga lahko kar takoj zamenjajo za kaj drugega...

Brcike.
..V prvo sem jih začutila pri 20t6d, tokrat malo prej, ampak še zmeraj so rahle brcike, nič kaj konkretnega

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 167
13.8.2012 12:04:43   
HeLenčica
Heeeej Štajerke user posted image . Kako ste kaj, kako kaj počutje? Jaz sem OK, edino trebuh me ful boli zadnje dni tako spodaj, ampak predvidevam da je to zato, ker se res fejst širi user posted image . Jaz bom ziher imela velik trebuh, ker je že zdaj uf (21. teden). Pa ati je včeraj prvič gibe začutil in je bil tako vesel da sem se prav na novo zaljubila v njega user posted image . Na začetku najprej še ni dojel, zdaj pa strašno sodeluje, sem ponosna na njega. Ziher bo super očka.

Princess, jaz sedim čisto zadaj ker se lahko fajn nasloniš, ponavadi levo zadaj.

Imena tudi midva še nimava, ampak imava še čas za to user posted image . Imava enih par favoritov in se bova med njimi odločila. Za punčko sva imela, ampak imamo fantka. No, 100% potrditev bo čez en teden na morfologiji.

Tyson99, dobrodošla. Te bom dodala na seznamček. Drugače pa - zaradi trebuščka se ne sekiraj, ker je vsaka nosečnica drugačna. Nekaterim se do 7. meseca skoraj nič ne vidi. Jaz sem prve premike začutila v 17. tednu, na začetku kot take mehurčke zraka po trebuščku.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu tyson99)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.8.2012 12:44:51   
tyson99
Hvala vsem za odgovore....user posted image
No naj vam omenim, da sva tudi midva z bodočim atijem nenormalno vesela, da bova kmalu povila štrućko...no kmalu:) drugo leto...
V četrtek imam pregled pri ginekologu in komaj čakam, da slišim bitje srčeka;), potem pa mislim, da še nam pripada en ultrazvok, kajne-morfologija..:?user posted image
PS: Upam, da kmalu začutim brcike mojega piceka;)
Aja pa še eno vprašanje- kako urejate odsotnost v službi-dajete bolniške ali imate kako drugače urejeno?user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 169
13.8.2012 13:01:23   
HeLenčica
ŠTAJERSKE NOSEČKE 2012 / 2013

PDP, nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

20. 9.  2012
orhidelija, 32 let, MB, 2user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image  user posted image , 14. 8.

25. 9.  2012
tasa_m,  MB, 2user posted image , 1 user posted image , 1 user posted image user posted image

30. 9.  2012
prvicmami, 25, okolica Rogaške, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

15. 10.  2012
Princess13, 29, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 20. 8.

24. 10.  2012
HelenaLena, 29, Slovenska Bistrica, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 24. 8.

26. 10.  2012
astrid1, 37 let, Velenje, 2user posted image , 1 user posted image , 1user posted image  user posted image , 27. 8.

30. 11.  2012
RozaRoza, 32, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

x. 12.  2012
guess, Maribor

15. 12.  2012
buubikaa, 24, Ptuj, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

26. 12.  2012
zaljubljena23, 27, Rače, 3user posted image , 1user posted image , 1user posted image ,  morf. 17. 8.

29. 12.  2012
HeLenčica, 31, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , morf. 21.8.
binabana, 24, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

1. 1. 2013
tyson99, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 1. 2013
bodoča mamii, 21, Slovenska Bistrica, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 2. 2013
Pikica_82, 30, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 1user posted image

10. 3. 2013
anch23, 21, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

5. 4. 2013
anonimna, 27, Makole, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 13.8.2012 13:02:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 170
13.8.2012 13:10:05   
astrid1
Jaz sem pa tako vesela, da moj trebuh raste, teža pa ne več. Malo sem shujšala, zdaj pa tehtnica vsako jutro pokaže enako številko.

Sicer sem v 30. tednu, trebuh pa je zelooo velik. Brca naša punčka kar ves čas, pa kolca tudi na veliko... Se mi prav smili takrat. Parkrat sem šla piti vodo, če bi slučajno pomagalo, pa itak da ni!user posted image

Midva začnema s šolo za starše v septembru. Pri nas ne pustijo pred 32. tednom.
Edin problem je izmensko delo mojega dragega. Če se bo le dalo, bo menjal izmeno. Če se pa ne bo dalo, bom pa morala parkrat iti pač sama....user posted image

(odgovor članu tyson99)
Neposredna povezava do sporočila: 171
13.8.2012 16:43:27   
HelenaLena
Tyson99, za moje pojme šola za starše v tem času nikakor ni prehitro. Midva sma že šla, ko sem jaz bla še v 16. tednu user posted image . Veš kaj, dlje boš odlagala, težje ti bo sedet tam. Ni pa nujno.
Meni se je začel trebušček kazat nekje okoli 20. tedna, sedaj sem v 30. tednu in je že lepe oblike, ni pa tak, da bi rekla, da je ogromen. Zgleda, da ga nosim bolj zadaj. Počutim se prav fajn, mali je glede na tedne ravno prav velik pa ginekologinja mi je zmerila velikost trebuščka in je rekla, da je super. Tako da to je to. Pravzaprav mi je najbolj pomembno, da je z otročkom vse ok, trebušček pa naj ne pretirava v velikosti user posted image . Malo se bojim strij, če bi se mi preveč povečal. AMpak kako bo pač bo, samo da je vse vredu.

(odgovor članu tyson99)
Neposredna povezava do sporočila: 172
13.8.2012 17:15:58   
HelenaLena
Vsaka mamica je ponosna na svoj trebušček, te pa vseeno ali je malo večji ali malo manjši, še posebej, ko je z otročkom vse ok user posted image . Rada bom se spominjala na svojo nosečnost, ker je res posebno obdobje v življenju, ki ima tudi nekaj slabosti user posted image , ki pa so seveda zanemarljive, če pomislimo na novo bitjece user posted image .

Septembra bi se rada šla slikat. Gre katera? Mogoče veste za kakšnega dobrega fotografa? Jaz bi mela samo par slik, ne cel album.

Neposredna povezava do sporočila: 173
13.8.2012 17:16:39   
guess
Pozdravček user posted image

Kako ste? meni je zdaj suuuper, ko ni več take grozne vročine, lahko karkoli delam pa se ne rabim vsest po 20 minutah. user posted image Sem bla danes ultra pridna, pomila vsa okna,pobrisala prah, vse stvari dala iz omar, sortirala kaj rabim in kaj ne, nato ostalo zložla nazaj v omaro... Na koncu sem še po tleh obrisala.user posted image

Bejbi je celi dan bi bolj miren, zdaj ko sem se pa umirila pa je on začel brcat in delat prevaleuser posted image je kr močn postal.user posted image

porod nevem al se edina tukaj, ampak tega me je grooozno strah.user posted image Ko sem gledala slike porodnišnic in porodov sem se kr trest začela, tak grozn občutek sem dobila, težko sem dihala...user posted image Pa niti nevem česa me je tak strah.. Neka mešanica bolečen,da nebo šlo vse po načrtih,da bi predolgo trajalo...user posted image
Konc koncev pa niti ne vem, če bo mož lahko šel z mano.. Ima tako službo,da mora bit 24 ur na dan na voljo in se težko uskladi.

Imena oooo, to pa bo še kar nekaj vode preteklo preden se bova dokončno zmenilauser posted image Imama ožji izbor za fantka in punčko, čeprav so nama na MF 100% napovedali spol, ampak mama še vseeno skrito rezervo.user posted image
user posted image Brina, Tija, Eva, Vita, tut Lara
user posted image Aljaž, Filip, Svit, Vid, Tim
Je blo že težko skrajšat na 5 imen za vsak spol, kaj šele tistega dokončnega izbratuser posted image

Šola za starše grema septembra. Mslim,da je čisto dovolj hitro. edino zdaj ko berem,da so dolga in dokaj nezanimiva predavanja me malo skrbi, kako bom sedela tak dolgo pri miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 174
13.8.2012 19:07:20   
buubikaa
guess.... Lepa imena!user posted image

(odgovor članu guess)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?