princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (12.9.2012 10:20:23)
|
No super...vse sem že napisala, potem pa kliknila prekliči. Bravo jaz!! [sm=lev.gif] v glavnem, pozdravljene še 1x [sm=smiley36.gif] HeLenčica, ti javim kako bo na masaži. Že komaj čakam. Piše, da traja 1 uro...ni to malo dolgo? Glede velikosti pa sem se že nehala sekirat, ker je res brezveze. Težo ima idealno glede na tedne, glavico pa za kakšen cm večjo. Jaz pač vse kar se tiče bebike vzamem slabo oziroma me začne skrbet, čeprav po nepotrebnem. Sej že komaj čakam ponedeljek, ko imam v P kontrolo rasti, pa da vidimo kaj pravijo strokovnjaki [sm=smiley1.gif] Astrid, ne vem zakaj vsi govorijo samo o tem spanju. Meni pravijo naj se zdaj naspim, ker pol ne bom več spala. Mislim haloooo, kak se te naj naspim za vnaprej [sm=jezicek.gif] Pa glede na to, da se ponoči tudi premetavam in hodim lulat, je spanje nemogoče. Kaj tako pogoste krče si že imela?? Jaz sem imela včeraj zjutraj 2, pa popoldan mi je trebuh otrdeval, to je pa tudi vse. Še vedno sva 2v1 [sm=smiley36.gif] Kako lep je pogled na seznamček, ko imamo že 2 mamici [sm=bravo.gif] HelenaLena, kako si kaj ti? Ko boš utegnila se kaj javi... Zdaj pa navijamo za naslednjo nosečko, da postane srečna mamica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Stavim na Orhidelijo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|