RE: **Noseče Štajerke** (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

HeLenčica -> RE: **Noseče Štajerke** (12.9.2012 9:00:30)

Princess, teža je super, samo še malo in ne bo več nedonošenček [sm=bravo.gif]. Glede velikosti glavice se jaz ne bi sekirala preveč, možno je tudi, da je slabo zmerila, itak pa če je vse ostalo OK, je to najbolj pomembno!

Poročaj kako izgleda masaža za nosečnice, me res zanima [sm=smiley1.gif]

Orhidelija...čakamo in navijamo! [sm=bravo.gif]

astrid, škoda da ne moreš spat. Pa saj bojda potem tudi ni tako hudo, samo tu in tam pač vstaneš ponoči [sm=smiley1.gif]

Moje počutje je odlično, v ponedeljek imam pregled pri G, potem pa dobim v začetku oktobra še inekcijo v rit, ker sem Rhd neg. [sm=smiley1.gif]

princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (12.9.2012 10:20:23)

No super...vse sem že napisala, potem pa kliknila prekliči. Bravo jaz!! [sm=lev.gif]

v glavnem, pozdravljene še 1x [sm=smiley36.gif]

HeLenčica, ti javim kako bo na masaži. Že komaj čakam. Piše, da traja 1 uro...ni to malo dolgo?
Glede velikosti pa sem se že nehala sekirat, ker je res brezveze. Težo ima idealno glede na tedne, glavico pa za kakšen cm večjo. Jaz pač vse kar se tiče bebike vzamem slabo oziroma me začne skrbet, čeprav po nepotrebnem. Sej že komaj čakam ponedeljek, ko imam v P kontrolo rasti, pa da vidimo kaj pravijo strokovnjaki [sm=smiley1.gif]

Astrid
, ne vem zakaj vsi govorijo samo o tem spanju. Meni pravijo naj se zdaj naspim, ker pol ne bom več spala. Mislim haloooo, kak se te naj naspim za vnaprej [sm=jezicek.gif] Pa glede na to, da se ponoči tudi premetavam in hodim lulat, je spanje nemogoče. Kaj tako pogoste krče si že imela?? Jaz sem imela včeraj zjutraj 2, pa popoldan mi je trebuh otrdeval, to je pa tudi vse. Še vedno sva 2v1 [sm=smiley36.gif]

Kako lep je pogled na seznamček, ko imamo že 2 mamici [sm=bravo.gif]

HelenaLena, kako si kaj ti? Ko boš utegnila se kaj javi...

Zdaj pa navijamo za naslednjo nosečko, da postane srečna mamica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Stavim na Orhidelijo [sm=smiley36.gif]

orhidelija -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 7:35:37)

Jaz še vedno tukaj 2v1 [sm=smiley1.gif]. Bila na UZ, ginekologinja rekla, da bom rodila v ponedeljek po njeno. Upam, da res, malček je imel v sredo že več kot 3600 g. Drugače mi trebuh kar nekajkrat na dan otrdeva, drugih znakov ni [sm=smiley13.gif].
Lepo nosečnost vsem, uživajte vse, ki še niste tako daleč, zdaj je že malo muka to čakanje.

minca_n -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 8:22:00)

Da se še jaz pofočkam. Sem iz Maribora, stara (še) 25 let, doma imam 4 leta stari enojajčni dvojčici; PDP imam 18.5 po mojih izračunih, prvi pregled pa komaj 16.10.

To bi bilo to zaenkrat [sm=smiley1.gif]

noseckec23 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:06:20)

minca_n cestitam! :)) tvoji dvojcici pa imata tocno taksna imena med katerima se midva odlocava v primeru, da bo puncka :). Zoja ali Nia :))

minca_n -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:09:24)

noseckec23
potem pa res izbirata med najlepšima imenoma [sm=smiley2.gif]

princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:19:13)

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

Da se še jaz pofočkam. Sem iz Maribora, stara (še) 25 let, doma imam 4 leta stari enojajčni dvojčici; PDP imam 18.5 po mojih izračunih, prvi pregled pa komaj 16.10.

To bi bilo to zaenkrat [sm=smiley1.gif]

Dobrodošla! [sm=bravo.gif]
iiiiii dvojčici imaš. Leeeeeepo!! Imena pa imeta super lepa [sm=love.gif] Tudi pri nama sta bila ta dva imena v ožjem izboru (poleg ostalih), no potem pa se je izkazalo, da bo fantek [sm=smiley1.gif]

Pa srečnih [sm=9nebesa.gif] ti želim!

noseckec23 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:26:34)

princess13, me prav zanima kaj sta za fantka potem izbrala :)). Midva imava za fantka izbrano ime Liam :)), sedaj pa cakamo do cetrtka na potrdilo ali je fantek ali se je kaj spremenilo in bomo potem videli :).

HeLenčica -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:36:33)

Dobrodošla! Pa še enojajčni sta iiiiiiiiiiiiiiiiiiii [sm=bravo.gif]. Sta si fejst podobni?

Kaj pa midva ko še nimava imena? Pa nekak niti nobene potrebe da ga določiva...najbrž bova v porodnišnici ha ha ha[sm=smiley1.gif]

noseckec23 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:40:15)

HeLenčica, saj bos vidla kak ti bo naenkrat kapnilo ime in bos rekla to je to :)). Kdaj imas ze rok? Decembra?

princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:45:40)

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

princess13, me prav zanima kaj sta za fantka potem izbrala :)). Midva imava za fantka izbrano ime Liam :)), sedaj pa cakamo do cetrtka na potrdilo ali je fantek ali se je kaj spremenilo in bomo potem videli :).

Liam je tudi men všeč, ampak mojemu ne [sm=smiley13.gif] Mi je postalo všeč ime, ko sem gledala ta novi Beverly Hills [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]
Zdaj bo pa NIK [sm=smiley1.gif]

HeLenčica, res še nimata izbranega imena? Kaj pa vsaj ožji izbor? [sm=smiley1.gif]

noseckec23 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:53:21)

princess13 heheh mojemu tudi ni blo Liam, no zdaj se je ze navado in mu je vedno bolj. Nik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] zeeelooo lepo ime

princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 10:58:23)

IZVIRNO SPOROČILO: orhidelija

Jaz še vedno tukaj 2v1 [sm=smiley1.gif]. Bila na UZ, ginekologinja rekla, da bom rodila v ponedeljek po njeno. Upam, da res, malček je imel v sredo že več kot 3600 g. Drugače mi trebuh kar nekajkrat na dan otrdeva, drugih znakov ni [sm=smiley13.gif].
Lepo nosečnost vsem, uživajte vse, ki še niste tako daleč, zdaj je že malo muka to čakanje.

Sem bila ziher, da se boš naslednjič javila kot mamica. Sem se zmotila [sm=smiley1.gif] No potem pa v ponedeljek [sm=smiley36.gif] Ful lepo kilažo ima ta tvoj fantič. Zdrži še malo, pa seveda naj porod čimprej mine [sm=pikapoka1.gif]

Noseckec23, hvala [sm=smiley2.gif]

HeLenčica -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 11:19:17)

Ja, točno, Orhidelija, držim pesti pa javi! [sm=bravo.gif]

Imava 5 ali 6 imen, ki so nama všeč...ja, do decembra je še čas. [sm=smiley36.gif]

minca_n -> RE: **Noseče Štajerke** (14.9.2012 18:49:16)

Hvala vsem. Ja enojajčni sta... najbližja familija ju loči, ostali pa ne... meni sta ful različni [sm=smiley1.gif]

valentiz -> RE: **Noseče Štajerke** (15.9.2012 11:59:59)

Punce pozdravljene. Končno sem našla nekaj časa, da se tudi sama pofočkam med štajerske nosečke. Stara sem 28 let, rok imam 24. 10.2012, z možem pa pričakujeva punčko (najin prvi otrok). Sem iz Frama in se že zelo veselim klepeta z vami (pa tudi morebitnega kofetkanja ali vozičkanja, če se boste kaj dogovorile).

Drugače pa imam že večino stvari nakupljenih, danes pa glih perem cotike in posteljnino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

lepo soboto vam želim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (17.9.2012 9:27:55)

Jutro nosečke!

Spet vlada neko zatišje tukaj. Kaj ste vse zaposlene s pranjem in likanjem cotik? [sm=smiley1.gif]

Valentiz dobrodošla [sm=bravo.gif] Lepo se tale naš seznamček veča in veča! Super! [sm=bravo.gif]

HeLenčica, tebi dolgujem še poročilo o nosečniški masaži [sm=smiley1.gif] To je bila res ena ura čistega razvajanja dobesedno od glave do pet. Zgleda pa tako, da sem se najprej vlegla na levi bok in me je po desni strani zmasirala, in to od konice prsta na nogi do lasišča in enako na drugi strani. Potem pa sem se vlegla še na hrbet in še enkrat vse (noge, roke, obraz...itd.) Masaža je vredna vsakega €, tako da si le privošči, ker ti ne bo žal. Res pa je, da ne vem kako je drugje, jaz ti garantiram super razvajanje samo za Oazo miru.

Počutje - dokaj vredu, samo spim ne ponoči. Pa ne zato, ker bi me kaj bolelo, ampak enostavno ne spim [sm=smiley13.gif]

Brcike
- se še niso umirile, ker mi mali tako dela po trebuščku, da joj. Očitno ima še dovolj prostora za svoje vragolije [sm=smiley1.gif]

Sem pa danes dopolnila 36t. Imam pa tudi pregled v P in sicer kontrolo rasti, pa verjetno me bodo še na CTG dali.

Stiskam pesti, da dobimo kmalu spet novo srečno mamico! [sm=smiley20.gif]

astrid1 -> RE: **Noseče Štajerke** (17.9.2012 12:02:28)

Še nekaj tednov, kajne Princess, pa boš držala svojo štručko v rokah! Tudi jaz komaj čakam.

Vse je oprano, zlikano... Samo še obe torbi pripravim.

Me pa zanima, koliko vaši otročki kolcajo? Moja kar trikrat na dan v povprečju. Se mi zdi kar veliko. Starejša je vsega skupaj kolcala ene parkrat, ta pa kar naprej.

orhidelija -> RE: **Noseče Štajerke** (18.9.2012 13:59:10)

Mi smo 16.9 prijokali na svet težki 3620 g in 51 cm, danes pa smo že doma[sm=smiley1.gif].

guess -> RE: **Noseče Štajerke** (18.9.2012 16:56:43)

Mi smo 16.9 prijokali na svet težki 3620 g in 51 cm, danes pa smo že doma[sm=smiley1.gif].

Iskrene čestitke!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ko pa se boste privadili drug na drugega, malo naspali, pa nam le pridi kaj več povedat. [sm=rozica.gif][sm=smiley1.gif]

guess -> RE: **Noseče Štajerke** (18.9.2012 17:02:05)

IZVIRNO SPOROČILO: valentiz

Punce pozdravljene. Končno sem našla nekaj časa, da se tudi sama pofočkam med štajerske nosečke. Stara sem 28 let, rok imam 24. 10.2012, z možem pa pričakujeva punčko (najin prvi otrok). Sem iz Frama in se že zelo veselim klepeta z vami (pa tudi morebitnega kofetkanja ali vozičkanja, če se boste kaj dogovorile).

Drugače pa imam že večino stvari nakupljenih, danes pa glih perem cotike in posteljnino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

lepo soboto vam želim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dobrodošla! :)))

princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (18.9.2012 19:59:46)

ČESTITKE!!! [sm=bravo.gif] [sm=rozica.gif] [sm=bravo.gif][sm=rozica.gif]

Ja prosim, ko ti bo čas dopuščal se le oglasi. Vsaj toliko, da nam daš kakšen nasvet [sm=smiley2.gif]

Pikica_82 -> RE: **Noseče Štajerke** (19.9.2012 6:11:23)

Iskrene čestitke!

HeLenčica -> RE: **Noseče Štajerke** (19.9.2012 9:18:33)

Jeeeeej, novi Štajerc! [sm=bravo.gif] Čestitam!

Tasa_m in prvicmami, zdaj sta pa vidve na vrsti. Ali ju boš prehitela, Princess?

Kako ste pa kaj ostale? Jaz se sicer še vedno počutim dokaj dobro, se pa vidi da vstopamo v 3. trimesečje: vedno težje diham (ja, to je pa moja astma + pritisk na pljuča), vsako sklanjanje mi predstavlja napor in utrujenosti je več....ampak če bodo samo te "težave", potem je super [sm=bravo.gif]

noseckec23 -> RE: **Noseče Štajerke** (19.9.2012 9:22:01)

kak vam je lepo vsem, vse ze pocasi dobivat, jaz pa imam se taksno dolgo pot do moje kepice, kje je se  februar :/.  Cestitke vsem, ki ste ze dobile svoje strucke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>