RozaRoza -> RE: **Noseče Štajerke** (22.8.2012 12:52:53)
|
Hej! Jaz sem danes imela test z glukozo... Nič kaj fajn ni bilo... V bistvu mi je še sedaj po 3 urah malenkost slabo... Najprej ti na tešče vzamejo kri... potem moraš počakati na rezultate... in če je krvni sladkor na tešče normalen, dobiš za piti ful ful sladkano vodo. Meni je kakih 5 minut po tem postalo strašansko slabo. Sem mislila, da bom bruhala, pa cela zelena sem postala, pa oblival me je hladen pot... Po mojem ne bi mogla stati na lastnih nogah... [sm=smiley13.gif] Potem čez natanko eno uro ti vzamejo drugi vzorec krvi... Čez eno uro pa še te tretjič pikajo... in še en vzorec... Vmes pa se moraš čim manj gibati in ne smeš ničesar zaužiti, niti vode... Sem vprašala, ali to kaj pomeni, če mi je takoj potem postalo slabo... Pa je sestra rekla, da ne... Da pač moje telo ni navajeno tolikšne količine sladkorja naenkrat... Jaz še čaja ne pijem s sladkorjem, drugače... Upam, da bodo testi ok... Imam pa še sedaj občutek razdraženega želodca in mi nič ne diši za jesti... Sladkorja pa itak niti videti ne morem... [sm=smiley36.gif] Ja, danes pa spet šola za starše... Meni je včeraj tudi bilo všeč... predavanje.... tisti porod niti ne tako [sm=zmeden.gif]... Ni čudno, da bojda porod fajn boli, če pa moraš tako "veliko" bitjece poroditi... Upam, da bo vseeno šlo... Pa upam, da bo res kmalu v MB epiduralna 24 ur na razpolago... Lepo se imejte...
|
|
|
|