Varstvo-počitnice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

divans1 -> Varstvo-počitnice (31.7.2012 14:05:39)

Zanima me, kako si uredite varstvo otroka tiste mamice, ko začne otrok hoditi v prvi razred in je doma med poletnimi počitnicami, starša pa sta v službi, starih staršev pa ni več?

blaža -> RE: Varstvo-počitnice (31.7.2012 14:30:48)

Pri nas ima zveza prijateljev mladine, nudeno varstvo v bližjem kraju. Je pa za plačat, če se ne motim okoli 50 e na teden.

Drugače pa edino, če si kako varuško nabaviš, al kako sosedo, da ti počuva, za v mes, si pa še malo ti malo mož kombinirata z dopusti,..druge ni.

*bubi* -> RE: Varstvo-počitnice (31.7.2012 15:24:27)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1
ko začne otrok hoditi v prvi razred in je doma med poletnimi počitnicami

Preden je šel v 1. razred, je bil konec avgusta še v vrtcu.

Ko je letos končal 1. razred, pa sem ga junija dala en teden v plačano obliko varstva (kombinacija s plavalnim tečajem, vendar kar ugodna cena), verjetno bom enako naredila tudi en teden proti koncu avgusta.

Če ne bi zasledila te ponudbe, bi verjetno poklicala varuško, ki ga je čuvala prvo leto. Samega doma zagotovo ne bi pustila.

Je pa še varianta kombinacije s kakšnimi starši sošolcev, da si izmenično pomagate.

takotako -> RE: Varstvo-počitnice (1.8.2012 13:04:57)

Ravno to sem zdaj študirala kako si ostali uredite. Jaz mam HB mami, mi pa ni jasno kako ostali sfolgate. Dopust že sam sej ga nimamo tok...

divans1 -> RE: Varstvo-počitnice (1.8.2012 17:14:50)

Sej zato...[sm=smiley19.gif]

divans1 -> RE: Varstvo-počitnice (8.8.2012 11:07:26)

Kam res z otrokom???[sm=smiley19.gif]

Stran: [1]