|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
25.10.2012 12:59:36   
izalina
Trixxy - tudi jaz se ne bi odločila za 3dUZ, če bi vedela, da moja G ne naredi UZ še potem mwd 32. in 35. tednom. V prvi nosečnosti ga je, pa je bila nosečnost čisto bp in mi je naredila v celi nosečnosti 3x UZ (potrditev, morfologijo in zadnji). Sem šla prav preverit v materinsko.

Še eno čist tko vprašanje: ali vam delajo na pregledih vaginalni UZ ali čez trebuh. Meni je do sedaj vedno naredila vaginalni in zadnje 2x še čez trebuh. Ker v prvi user posted image je bil vaginalni samo za potrditev nosečnosti, sedaj so pa vsi vaginalni. Čist tko iz firbca me zanimauser posted image .

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.10.2012 13:05:00   
trixxy
Jaz bi tud šla 3D delat, če bi vedela, da mi bo tud na koncu delala UZ, itak. Sej ta pregled je prav simpatičen in lep.

Pri meni je v prvo delala samo preko trebuha, razen prvega seveda. A imaš moškega G? user posted image Heeeec

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.10.2012 13:10:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Še eno čist tko vprašanje: ali vam delajo na pregledih vaginalni UZ ali čez trebuh. Meni je do sedaj vedno naredila vaginalni in zadnje 2x še čez trebuh. Ker v prvi user posted image je bil vaginalni samo za potrditev nosečnosti, sedaj so pa vsi vaginalni. Čist tko iz firbca me zanimauser posted image .

sem mogla prav poštudirat, kako je običajno izgledal UZ user posted image , sem bila vedno osredotočena na monitor...
v glavnem do sedaj sem imela 2 pregleda (10t in 14t) in pri obeh mi je delala pregled na tisti bljak mizi, ko gredo noge v zrak, in potem še vaginalni UZ, pri drugem pregledu je tudi izmerila maternični vrat in je rekla vse super; v prejšnjih user posted image se spomnim, da je bil vaginalni UZ obakrat prvič, potem pa čez trebuh, bolj proti koncu pa spet enkrat vaginalni, ko je pregledala/merila maternični vrat; moram reč, da je moja G vedno delala več UZ, kot jih predvideva zavarovalnica - je očitno hotela bit bolj sigurna, pa še otročka je fino videt user posted image
na BHR je bil pregled UZ čez trebuh

user posted image

(odgovor članu izalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.10.2012 14:06:39   
Anonimen
Pozdravljene mamice, upam, da se vam lahko občasno priključim na klepetu. Trenutno bom pisala še pod anonimno, saj razen naju z možem in otrok za nosečnost ne ve še nihče. Sem v 16. tednu, rok imam 15.4., doma pa že 5 navihanih otrok user posted image . Še vedno mi je zelo slabo, sploh proti večeru, a hkrati imam hude napade lakote - ne vem kako gre lahko to skupajuser posted image . Naslednji pregled imam 20.11., verjetno bo takrat delala tudi morfologijo. Drugače je prvi pregled vaginalni in preko trebuha, naslednje pa sem imela v ostalih nosečnostih vedno preko trebuha, edino, če sem imela kakšna vnetja me je pogledala tudi vaginalno. Kako bo v tej bomo pa videli, zaenkrat sem imela le en pregled. Trebušček se mi že kar pozna, oz. ga izostreno oko že opazi.

Toliko zaenkrat od mene.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.10.2012 14:08:50   
trixxy
Že 5 otrok imaš? Vau noro. Ja čestitam!!! Dobrodošla med nami. Najbrž ne boš izdala iz kje si dokler si anonimna, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.10.2012 14:12:04   
Anonimen
čestitke user posted image za peterico!!!
res pogumno!!!

(odgovor članu trixxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.10.2012 14:56:53   
Tippi

Meni do danes vedno vaginalno, in tud nuhalno je naredila vaginalno,ker se prek trebuha ni videlo. upam, da je zdaj toliko zlezla maternica naprej in da je vesoljček zrastel, da bo lahko normalno opravil AC. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.10.2012 15:00:02   
Tippi
UAU šesti na poti! Za čestitat! vedno sem občudovala velike družine, sploh tiste 5+. Moja znanka jih ima 10 user posted image ,pa pravi, da če ne bi bila zdaj že malo pretara, da bi ziher imela še kakšnega. pač tak način življenja ima in res jo občudujem. Menda vas ni tako malo v sloveniji tistih s pet otrok in več.

ma nimam kaj rečt, kapo dol in jasno, da se nam lahko pridružiš na čveku.

želim ti čim manj slabosti, ali še bolje naj ponehajo in naj bo nosečnost do konca lepa!user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 25.10.2012 15:02:29 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.10.2012 15:14:57   
Neli81
Pozdravljene aprilčice,

Evo danes sem imela pregled, vse OK. Še zredila se nisem veliko, tako da mi ni nič težil. sem dobila samo 2,5 kg v 6 tednih. user posted image Me je pa malo glede spola otroka zmedel - namreč ginekologu zgleda bolj punčka, medtem ko je NS rekla da diši na fantka. Upam, da bo lulček še zrasel do naslednjega pregleda - morfologija 7.12.12. Drugače pa tudi če bo še ena pupa, nič hudega, samo da bo z otrokom vse OK. Je pa moj ginekolog res super, saj mi za vsak pregled naredi UZ. Danes se mi je celo zelo posvetil, saj mi je pokazal rokici, nogici, organe, skratka vse. user posted image

Tippi držim pesti in seveda verjamem, da bo vse ok.

Kar se vozička tiče, imamo mi Implast bolder 3. Sem super zadovoljna, saj je čist terenski. Sploh mi je bilo fajn, ker je hčera decemberska in je košara ful velika, pa še po snegu je šel kot za šalo. user posted image

Glede vraž pa tudi mislim, da so prav smešne. Meni je dosti vraž za prvo dete kazalo na fanta, pa je bila punčka. zdaj pa sem nekje pol pol. user posted image

No zdaj pa šibam nazaj delat in se tipkamo še kaj.

Lepo bodite.

P.S.: sem pa iz Celja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.10.2012 15:16:20   
PikicaStonoga
kukuc, zelo na hitro ... šibava s hčerkico ven na sončka, potem gremo na pico in na tortico, ker ima hči danes 4 leta ... zvečer bom pekla torto za jutrišnje praznovanje ... potem se bom pa tudi jaz počasi poslovila do 5. 11. ker gremo tudi mi malo na lepše! :) brez računalnikov in mobijev ... samo mi trije in moj trebuček! ;)
papa

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.10.2012 15:19:56   
trixxy
Tippi jutri bo vse vredu, izvidi pa tudi.

PikicaStonoga vse najboljše hčerki.

Vse nekam greste? Mi bomo kr doma oz v službi. Čeprav kot gledam stanje doma, bomo na bolniški. Tamala neki štrajka :-(.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.10.2012 19:54:53   
Februarka08
Hello!
Še 1 urca šihta, potem pa končno domov. Sem vas prišla malo pozdravit vmesuser posted image

Počitnice - tud mi bomo domauser posted image  no ja, saj je tud to fletno, če si narediš takouser posted image  samo to mi je odveč ker sem v petek popoldne na šihtu, pa še v soboto zjutrajuser posted image
Slabosti - eh, je blo že čist ok, zdaj pa spet kr nekiuser posted image
UZ - meni ga je delala čez trebuh. Ko sem mela 1. sem bla noseča glih 8 tednov in je rekla da se bo sigurno že lepo čez trebuh videlo, tako da mi ni sploh delala vaginalnega. Sem ga pa mela v prejšnjih user posted image  na začetku vedno vaginalnega.
Spol - zadetek na loteriji user posted image  nočem vedt, hvalauser posted image
Utrip - tud naš user posted image  je mel na NS 170, je rekla da je čist ok.
Zadihanost - uf, ne govorteuser posted image  hodim peš iz službe v hrib in komaj prilezem do vrhauser posted image user posted image
Anonimna user posted image  čestitke za že 6. sončka!user posted image
Tippi srečno na AS, bomo držale pestke!!! user posted image
Urša počivaj in naj ti hitro mine do 1. UZ user posted image

Vsem en lep nosečkastuser posted image  večer user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.10.2012 20:13:44   
Tippi
Urška zdaj pa samo strmo navzgor! user posted image

neli, februarka in vse ostale, hvala za lepe želje. zdaj sem malo mirnejša, upam, da se nervoza do zjutraj ne vrne.

me pa zanima, koliko časa ste potem počivale? kdaj se lahko začnem normalno obnašat, to je ne ležat? user posted image joooj čist bom pokakana, že zdej se vidm user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.10.2012 20:16:13   
trixxy
Tippi pomisli na nas in da držimo pesti zate!!! Drugače ti bodo pa tam povedali kolk je optimalno počivat.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.10.2012 20:21:07   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Tippi pomisli na nas in da držimo pesti zate!!! Drugače ti bodo pa tam povedali kolk je optimalno počivat.

hvala user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.10.2012 20:34:21   
PikicaStonoga
tippy ... vse bo OK! ;)

Urša ... tudi pri tebi bo vse OK, so mi zvezde povedale ;)

UZ ... prvi vaginalni, potem vsi čez trebuh ...

slabosti in bruhanje .... sploh ne bom komntirala, sej veste :(

počitnice ... mi še v življenju nismo šli oktobra na počitnice, tudi na splošno smo v zadnjih 9 letih bilo na počitnicah (morju ali karkoli drugega) samo ene parkrat :( ... tako da si počasi že zaslužimo! :))))

pica je bla super, sladica tudi, sem pa dzaj preutrujena, da bi pekla biskvit za torto, jutri po službi ... že vidim, da bo norišnica! ;)

pozdravčki ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.10.2012 21:32:18   
*Lila
Tippi, drži se jutri. Jaz verjamem, da bo vse v redu. Boš spet videla svojega sončka in mogoče izvedela spol user posted image Tam ti bodo po posegu dali vsa navodila, ki jih rabiš.. Po AC naj bi ene tri dni res počivala, potem pa po potrebi user posted image Javi se kaj, kako je bilo.

Urša, res sem vesela zate, ker mi tak pozitiven sonček deluješ user posted image

Jaz pa še vedno v čakanju rezultatov.. Lep večer punce!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.10.2012 21:43:10   
Tippi
ma mora bit! user posted image hvala user posted image

pikicastonoga a teb je še vedno na polno slabouser posted image ? al je vsaj za odtenk bolje?

ena je spraševala o krvavečih dlesnih. vsakokrat ko si umijem zobe, je vse krvavo user posted image

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.10.2012 22:34:41   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

ma mora bit! user posted image hvala user posted image

pikicastonoga a teb je še vedno na polno slabsm=smiley22.gif]? al je vsaj za odtenk bolje?

ena je spraševala o krvavečih dlesnih. vsakokrat ko si umijem zobe, je vse krvavo user posted image

v bistvu ni kaj dosti boljše ... natrenutke mi sicer sploh ni slabo, sem pa tako utrujena, da še vedno preležim popoldneve :( pa ko mi je slabo ponavadi izbruham (skoraj vsak dan ...) ah brezveze ... sem kr malo labe volje, ker mi nosečnost še nič lepega ni prinesla ... sej vem, da bo in ostajam pozitivna, sam TEČNO mi jeeeeeeeeeeeeeeeee

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.10.2012 7:01:58   
san
Hvala za lep sprejem in čestitke.user posted image

trixxy, ne zaenkrat naj bo tudi to skrivnost.

uuu, tippi, 10 jih imauser posted image , joj to je enkrat več, si sploh ne predstavljamuser posted image . no, s petimi je zelo luštno, bomo videli kako bo s šestimi.., verejtno še lepše, dolgčas mi ni nikoli. drugače jih pa jaz kar nekaj poznam s 4 + v moji okolikci. se mi zdi, da se jih spet vedno več odloča za več otrok.
pa srečno z as

urška tudi tebi čestitke za ponovno nosečnost in vse dobro naprej

vraže so res zanimiva stvar, meni so še vedno zgrešiliuser posted image

voziček, mi smo imeli že vse možne, quinnyja, pa jane, pa peg perego pliko in nek chicco. še najbolj sem bila zadovoljna s peg peregom, ki pa sem ga sedaj podarila naprej, ker uporaljam marelo za našo 13 mesečnico. Ni je čez marelouser posted image Je pa res, da za kakšne terena za v hrib pa ni, tako da v hribe se nosimo v nosilkah. iMAM pa še vedno doma enega za dvojčke, ki sem ga dobila in bom kar tistega uporabjala na začetku, ker ima notri še tak mehki del za dojenčka. Košare pa nisem imela, rezen pri prvih dveh in je sedaj tudi verjetno ne bom.

kg, hehe, jaz še nisem po tazadnji nosečnosti prišla na mojo težo, tako, da imam sedaj že od prej 2 plus sedaj 3 +. Je pa res, da imam na začetku res neverjetno velik apetit in nenormalne kombinacije.

krvaveče dlesni - tudi meni so karvavele kakšen teden nazaj, sedaj ne več. no, v vsaki nosečnosti so mi tako.

pikicastonogica, vse najboljše hčerkici in uživaj v peki tortice, še bolj pa na zasluženih počitnicahuser posted image

mi bomo tudi med počitnicami vsi doma, ampak se bomo glede na vreme potepali naokoli. za več dni skupaj ne moremo, ker imamo v bolnici dedija.

glede zadihanosti je pri meni isto s stopnicami, ampak hrib mi pa ni problem

tako sedaj je pa čas za budnico.

užvajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.10.2012 7:04:47   
san
user posted image pa sem se izdala, faca :). verjetno bi se slej ko prej, ko je pa toliko gumbkovuser posted image
to je pa zato, ker sem jutranjauser posted image

no zdej pa lahko še povem, da sem iz Ljubljane.

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.10.2012 7:45:02   
top10
DObro jutro!

Tippi držim pesti in mislim nate. user posted image

PikicaSTonoga držim pesti, da se nama slabosti in bruhanje čim prej končajo, ker sem tudi js že čist na dnu tako fizično in psihično... user posted image Mene je ginekologinja spraševala, če imam težave s ščitnico, ker naj bi se vse skupaj umirilo okoli 14 tedna. Tvoji punčki pa vse najlepše pa fajn praznujte!

san dobrodošla med nami in čestitke za šestega družinskega člana.

Tudi mi bomo doma za počitnice, mogoče gremo na kak izlet... Meni ni za okol hodit, dokler se mi slabosti ne umirijo...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.10.2012 7:59:20   
doberdan
Tippi, držim pesti zate! Drži se in lepo počivaj in na dobre rezultate!!!

Pa tudi vsem ostalim lepe počitnice. Po dveh mesecih dvojnega šihta sem seveda zbolela, ampak glavno, da jutri šibamo na počitnice, pet zvezdic pa vse to ... pravi luksuz! Uživajte in se beremo čez kakšen teden.

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.10.2012 8:06:11   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Dolenjska

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image
Tippi, 39, Ljubljana, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27

19.4.
Dijana_86

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image

23.4.
erikka, Štajerska

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

26.4.
PrincipesaD

26.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image

28.4.
klavdyk, 2user posted image
natalija.m
anonimna3, 2user posted image

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)
2.11.
cvekica
5.11.
PikicaStonoga
7.11.
Tippi, 5P
8.11.
Suzy139
ROXY_
13.11.
katniss, MO
15.11.
katniss, 5P
Februarka08
19.11.
anonimnauser posted image , MO
22.11.
barbara_s, MO
26.11.
Pkica
28.11.
top10, P
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
7.12.
Neli81, MO

Skupaj nas je: 60

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
26.10.2012 8:08:55   
doberdan
Evo, še seznam z vsemi novimi podatki. Že 60! nas je. Sami ovenčki prihajajo. user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?