|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
11.10.2012 12:40:47   
Pkica
Hojla user posted image

Evo se spet mal oglašam.
Mi smo že v 15 tednu, kr hitro gre. Počutje kr uredu, Slabosti so za enkrat odšle.. in prišel je ogromen apetit, tko da se moram kr mal kontroliratiuser posted image

Dobrodošle vse nove in seveda vsem čestitke za dobro opravljeno NS

Lila vesela za tvojr lepr novičke. Kr pozitivno naprej in misli pozitivnouser posted image user posted image , da bo s tvojo pikico vse v najlepšem reduuser posted image

Sonnica12 in ostale , ki ste iz okolice domžal še zmer me zanima če bo katera zainteresirana za telovadbo... men bi blo tko fino, če bi šle skupajuser posted image

No men se pa že 2va dni tko čudni krči pojavlajo po trebuhu, apmak niso neprijetni hmmm tko taki rahli.... ma sej vem da pikice še ne morm čutit ampak je tko smešen filing..:) 
Some pa včeraj grozno boleli jajčniki pa križ..... pomoje se mi vse rasteza in so te bolečine..... vse vzamem za dobro. A ma kera tu te bolečine... včasih so kr mal moteče..

Čuvajte svojeuser posted image  pa se tipkamo

Pkica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
11.10.2012 12:48:32   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

razlog je čisto preprosti - biopsija je prej - že v 12 tednu in posledično so tudi rezultati prej; če bi bilo kaj narobe (bog ne daj), tako prekineš nosečnost nekje v 16/17 tednu, po AC pa si praktično že na polovici, čutiš brcike itd. - si ne predstavljam, da potem zveš, da ni ok user posted image

user posted image

ja, to je res, da je potem, če se odločiš za splav, vse skupaj veliko težje. ampak meni tega sploh noben ni predlagal. vsi so govorili samo o AC in o 99,99 zanesljivosti, ki ti jo itak da samo AC. Res me zanima na podlagi česa ti predlagajo eno ali drugo? in zakaj meni biopsije sploh nihče ni omenil, čeprav je bil čas še zanjo. no, ne glede na to, jaz sem že v štartu vedela, da bom šla na AC, mi je pa zanimivo, da o biopsiji pri meni sploh ni bilo govora in mi te opcije sploh ponudili niso. hm... jst čist preveč možgančkam user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 11.10.2012 12:49:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
11.10.2012 12:53:08   
Tippi
No men se pa že 2va dni tko čudni krči pojavlajo po trebuhu, apmak niso neprijetni hmmm tko taki rahli.... ma sej vem da pikice še ne morm čutit ampak je tko smešen filing..:)
Some pa včeraj grozno boleli jajčniki pa križ..... pomoje se mi vse rasteza in so te bolečine..... vse vzamem za dobro. A ma kera tu te bolečine... včasih so kr mal moteče..

Mene je tako zvijalo, da je bilo grozno. nisem mogla ne sedet, ne stat, ne hodit, pa se je potem umirilo. kakšen dan me ful boli, kakšen dan ne. sem včeraj na pregledu to povedala, pa me sploh ni resno vzel user posted image , torej predvidevam, da je to vse normalno, če ne bi moj ginek že zagnal paniko. ga poznam že skor dve desetletji. je pa tudi možno da bi čutila pikico. zakaj se ti ne zdi možno? obstajajo namreč ženske, ki so svoje pikice začutile že v 14 tednu (tako sem brala na netu), tko da lahko je tudi kaj na tem. sicer prvih brcih še ne, ampak mehurčke pa že user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
11.10.2012 13:12:19   
Pkica
Tippi ja no tud mene so tko jajčniki boleli.... ampaj je dans bolše.. no pomoje je to res vse normalno in da je to vse od rastezanja:)

Me pa tudi trebuh  srbi, pa si ga vsak dan namažem s kremo. Pomoje da je tud Od tega ker rase....user posted image  joj kaj mamo problemo.. ampak so taki lušntiuser posted image user posted image

Pkica

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
11.10.2012 14:49:13   
katniss
Porocilo s pregleda: srcek bije, je blo smesno, ker je bebica stran plavala cel cas in jo je mogla lovit hihi. user posted image
Pritisk idealen, 110/60, vse bolecine v trebuhu so pa normalne. Meni je priporocala, da si dam zvecer gor toplo flasko vode oziroma nekaj toplega,
da seveda ne dvigujem prevec tezko oziroma iz pocepa.
V glavnem, vse v najlepsem redu. user posted image
Sem prisla nazaj super volje, zdaj morem edino energijo se zbrat, da dokoncam danes nekatere stvari!

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
11.10.2012 15:02:42   
Tippi
da je tud Od tega ker rase....user posted image joj kaj mamo problemo.. ampak so taki lušntiuser posted image user posted image

jaz se sama sebi zdim že blazno zoprna s temi problemčki. men moj pravi, da sem ko en luštkan, mali kalimero user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
11.10.2012 15:03:35   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: katniss

Porocilo s pregleda: srcek bije, je blo smesno, ker je bebica stran plavala cel cas in jo je mogla lovit hihi. user posted image
Pritisk idealen, 110/60, vse bolecine v trebuhu so pa normalne. Meni je priporocala, da si dam zvecer gor toplo flasko vode oziroma nekaj toplega,
da seveda ne dvigujem prevec tezko oziroma iz pocepa.
V glavnem, vse v najlepsem redu. user posted image
Sem prisla nazaj super volje, zdaj morem edino energijo se zbrat, da dokoncam danes nekatere stvari!

Uoho!!! superca! user posted image termoforček je fajn ja, sam je spet treba pazit, da ne pregreješ vesoljčka user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
11.10.2012 15:05:43   
katniss
Haha, ja je bil poudarek na 'toplo' in ne vroce user posted image
Bom sprobala in porocam!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
11.10.2012 15:07:01   
Tippi
Jaz sem pa danes za štos poklicala za en oglas na bolho in tudi že naročilauser posted image blazino za nosečnice, pa tud pol za dojenje, za 25 eurov. ampak pravi gospa, da je ni niti enkrat uporabila, je še zapakirana, ker naj bi dobila dve za darilo in potem ni mela kaj z dvemi, tako da eno prodaja. sem imela ful srečo! pa še pripeljejo mi jo praktično v pisarno user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
11.10.2012 15:07:25   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: katniss

Haha, ja je bil poudarek na 'toplo' in ne vroce user posted image
Bom sprobala in porocam!

sej vem, mal heca user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
11.10.2012 16:03:37   
Februarka08
Dan!

Punce, jaz imam pa polna usta aftuser posted image user posted image komaj požiram, to sploh ni več normalnouser posted image moj gre pol v lekarno, sem že klicala da naj mi nekaj dajo ker tole je pa že noro. Eh...user posted image

Drugače počutje ok, razen utrujenosti... vsaj to. Grem kosilo narest, pa kaj ko me vse boli v ustih in se mi sline cedijouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
11.10.2012 16:24:47   
Tippi
Men je pa spet slaboooo user posted image Ful mi je čudno s temi slabostmi. sem bila že res vrhunsko, pa če me je prijelo, me je za nekaj minut, mogoče uro največ in sem bila prepričana, da sem iz hudega ven. danes mi je pa že od jutra tako po malo slabo. na momente mam pa čisto polna usta sline user posted image in samo čakam a bom letela na školjko. mi je pa ful boljše če ležim. tko da sem ležečki, pa srfam po netu user posted image

februarka o šit! da ni kaj resnejšega? si preverila?

< Sporočilo je popravil Tippi -- 11.10.2012 16:25:51 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
11.10.2012 16:47:59   
katniss
Februarka: uf, to pa se ne slisi fino! Mogoce bi blo bolje, da se kak splosni zdravnik to preveri? Upam, da bo kmalu bolje user posted image

Tippi: jaz sem se ze parkrat hvalila, da je vse mimo... No pa se tudi niuser posted image Tak po malem je skozi, vedno pa ce kaj sladkega pojem,
Ocitno znak, da je treba manj packarij (ce pa je sladko taaaak dobro!)

Evo, domaca naloga opravljena, zdaj pa grem za stedilnik nekaj dobrega za vecerjo skuhatuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
11.10.2012 16:52:06   
Tippi

katniss prov v slabo voljo me je spravila ta slabost. očitno sem se prehitro navadila na to, da mi ni slabo, pa mi je zdaj spet malo, da me opomni, da sem noseča user posted image danes iz tega razloga odpovedujem pilates. ko ležim sem kr ok, ko se pa sprehodim do kuhinje ali na stranišče, me pa čist zadane, tko da komi čakam, da grem nazaj ležat.

kaj boš kuhala? jaz sem tamalo poslala v štrcuno po govedino, bom govejo juhco naredila. mogoče mi bo pa dobro dela! pa še zraven ne rabim stat. samo pripravim in se kuha user posted image

Aja, pa obupno sem spala to noč. nikakor se nisem mogla naštimat, na lulanje sem hodila se mi zdi na tri minute, zjutraj sem bila čisto počena user posted image , ko je treba na šiht. aj jaj jajuser posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 11.10.2012 16:54:13 >

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
11.10.2012 17:10:24   
katniss
Tippi: skuhala bom rjavi riz (malo vec vlaknin pa to) in popecene melancane z mocarelo in paradizniki. Omake mi ne sedejo, moj pa itak povsod kecap zraven jeuser posted image
No, pa skleda solate. To pa je obvezno!

Mm, goveja juhica! Jaz je ne kuham tu, moz je vegetarijanec tako, da bom na to pocakala do decembra, ko grem domov za praznike. Bo mama nardila user posted image
Slabosti pa... jaz sem precej bolj utrujena, ko mi je slabo. Ze zarad neprijetnega obcutka... Ampak bo ze. Mi je danes babica povedala, da ni nic cudnega, ce bo se par tednov trajalo ampak drzim pesti, da bo to kr hitro mimo. Jutri bo polnih 15. tednov, woohoo!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
11.10.2012 19:25:19   
Soncnica12
Ojla Pkca, jaz sem ze napisala, da se strinjam, zdaj je treba samo se pogum zbrat in se dogovorit za tocno dolocen termin. Mene mika, da bi sla v ponedeljek na tole: http://www.plesem-zase.si/index.php/pleem-zase/predporodni, v sredo (ce bo energija) pa mogoce poskusit v Otelo. Je pa tako, da se je kar se mene tice najboljse dogovorit isto popoldne, ker se lahko zgodi da bo kriza s pocutjem..

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
11.10.2012 19:47:27   
*Lila
O ful fajn, da se boste malo gibale user posted image Jaz sem se s to bolniško prav polenila. Drugače pa tudi jaz komaj čakam, da minejo te slabosti user posted image Saj kakšen dan je malo bolje, ampak ne za dolgo. Ugotavljam, da mi umivanje zob zadnje čase vedno povzroči slabost user posted image

Februarka08 upam, da ti bodo zdravila pomagala, drugače bi se pa tudi jaz šla pokazat zdravniku. Jaz enkrat nisem mogla par dni jest, tako me je bolelo. Mi je zdravnik takrat predpisal eno kremo pa eno ustno vodico, samo se ne spomnim več katero.

(odgovor članu Soncnica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
11.10.2012 19:47:38   
trixxy
Živjo punce

Sem nazaj v službi, ampak mi je malo žal, da nisem še kak dan dlje ostala doma. Čist sem utrujena, slabo mi je (čeprav je to ziher kriva prebava), pa vendarle čist sem fertik. Tak da PikicaStonoga ne imet slabe vesti in počivaj. Pa ostale tudi, ki vas matrajo prehladi itd.

Drug teden pa pregled.

Aja v soboto bom pa jedla pečen kostanj. Sta ga šla moja starša nabirat samo zame user posted image . Baje ga ni bilo veliko, ampak za mene dovolj user posted image .

Jaz vidim pri sebi, da nisem še pripravljena na kako telovadbo, bom počakala še kak mesec. Sam potem mi bo verjetn premrzlo itd user posted image .

(odgovor članu Soncnica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
11.10.2012 19:51:30   
Tippi
To s telovadbo maš mogoče prav, še malo počakat. jaz sem danes ostala doma, ker sem preveč utrujena, da o slabosti skozi cel dan po malo, sploh ne govorim. hvala bogu se mi te ure upoštevajo za naslednjič in ne bo šlo v nič, se pa ne počutim dobro (tko napsihirana sem, to mislim), ker pač nisem šla. se počutim kot v šoli, ko sem špricala user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
11.10.2012 19:55:31   
trixxy
Moj itak pravi, da jaz porabim tolk energije za izgovore, da bi od tega še kondicijo dobila user posted image . Slabo vest pa itak vedno imam.

Sicer pa sem v prvi nosečnosti hodila na telovadbo en mesec pred rokom in mi je bilo super fajn. Nas je imela pa fizioterpevtka in je bilo fajn, ker si bil siguren, da te pravilno vodi.

Bi pa sama tud hodila v tole Hišo plesa in materinstva al kaj je že, v Trzinu. Baje vaditeljice obvladajo zadeve!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
11.10.2012 20:43:16   
minka tonka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lila

OMG punce, dobila sem že klic z genetike.. Zaenkrat so izvidi za te tri kromosomske napake baje v redu! Jst nism mogla verjet, da so me že poklical! Zdej bom lažje počakala tri tedne do glavnih izvidov user posted image

Super!!! Tud naslednji izvidi bodo super!!!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
11.10.2012 20:56:01   
Februarka08
Sem dobila zdej neki na osnovi bolj natur eteričnih olj. Peče kot user posted image zanič pa tud user posted image ampak ok, samo da bi pomagal! Sem dons pokazala eni zdravnici pa je rekla da ni nič takega, ko sem pa domov prišla sem mela pa čist belo zadajuser posted image vem da so afte, samo tako hudih še nisem mela. UPam da čimprej mine da bom lahko normalno sploh govorila. Pe ša praznovanja ta vikend... uf.

Lep večer, božajte bušije user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
11.10.2012 21:01:20   
nadinne
Živjo babe user posted image

Spet se malo javljam po dolgem času. Dobrodošle vse nove, pa čestitke za dobre NS in ostale preglede user posted image

Meni slabo ni več, mam pa težave z želodecem...večkrat mi nekaj dela težo user posted image Recimo ravnokar...obup. Pa apetit mam slab, lačna ful skoz, ampak da bi pa kaj spravila po grlu, to pa ne...jedla bi samo junk food, kar pa itak ne smem. Tale dieta za diabetes me čist ubija...hujšam, pol me pa kregajo da ne smem...ma na živce mi gre že mal vse.

Glede telovadbe...vidim da omenjate Hišo plesa v Trzino...toplo priporočam...ustanovila jo je moja znanka in je res fajna. Punca obvlada...tudi sama ima doma skoraj dveletnika, tako da je sama dal ačez nosečnost in vse kar je s tem povezano...ima super ekipo. evo mal reklame user posted image

Glede kostanja...jst vam svetujem previdnost, ker kostanj napenja, da ne bo katera imela težav potem...jaz sem ga sicer jedla (če sem ga že nabrala sem ga tud jedla a neuser posted image ) ampak ne preveč...kakih 20 kostanjčov. Bil je odliiiičen user posted image Čez par dni ponovim.

Zej grem pa pod tuš...mal s toplo vodo namočit trebušček, sprošča napetost user posted image Meni se sicer še ne pozna (imam preveč špehca) ampak napet pa je in notri ga ne morem več potegnit. Tako da počasi raste. In čakam prev brce počas user posted image

Lep večer vsem!

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
12.10.2012 7:29:47   
Tippi
Dobro jutro souser posted image

Petek je! Ga ni lepšga dneva od petka zame! user posted image

In ob petkih vstopam v nov teden! Zdaj pa resno že pričakujem prve mehurčke in valovanje našega vesoljčka!

Nadinne! A so imela že pred nosečnostjo povišan sladkor al so ti ga zdej diagnosticirali? Že na začetku nosečnosti? Verjamem, da ni fino, ampak poskusi vzeti to tudi za dobro, da boš ves čas na tekočem s kilami in se enostavno ne boš mogla nenadzorovano porediti, kar nam ostalim to predstavlja potencialno grožnjo user posted image Moja bivša sodelavka je imela isto diabetes in je v celi nosečnosti pridobila tri kile. pravi, da je težko, včasih zelo zajebano, ampak da je na nek način hvaležna, ker je obdržala svojo težo in ji je zdaj po porodu ful lažje! V vseh pogledih.

Kurt so začeli!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
12.10.2012 7:46:37   
trixxy
Dobro jutro

Danes je pa nekdo vstal z levo nogo user posted image  (JAZ) user posted image .

Meni se je pa enkrat ta teden sanjalo, da me je malo bitje brcalo, ampak to je že tko izgledalo kot da sem noseča 7 mesecev. Zdaj pa čakam, da me res začne, da začnem doživljat, da sem res noseča. Čeprav potem pa, če ne bo brcik, pa spet panika kaj pa če je kaj narobe. Ah BZ user posted image

Skratka zaradi neprebave me boli glava, napihnjena sem, sirup mi ni nič pomagal včeraj in posledično sem cela napeta in sitna.

Ampak hvalabogu da je PETEK user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.