RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 13:37:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

O službah se pogovarjate..Pa kako povedat šefom...Jaz sem imela pri obeh otrocih to "težavo"..Pa pač poveš, včasih so zadovoljni,včasih ne najbol ampak v vsakem primeru ti porodniška pripada in pač greš in službo za eno leto odklopiš. No letos sem pa glede tega jaz bolj žalostna kot ne ker si prave porodniške privoščit ne morem...Imam svoj rač.servis, enega zaposlenega in dejansko vse vodim sama..In me že zdaj skrbi ali koga zaposlit ali ne, a vzet študenta, koliko bom sploh sposobna delat..Kar nekomu ne upam prepustit ker so to zelo kompleksne zadeve...In bom dejansko morala kar veliko še delat..Ob neprespanih nočeh, dojenčku pa ne vem kako bo to v realnosti zgledalo...Tko da je to ena izmed mojih trnutno največjih skrbi... in bi takoj zamenjala z vami ki ste v službi.

Nič ti ne zavidam, lahko pa mi verjameš, da je bolje tako,kot pa nesrečnice, ki so sploh brez zaposlitve. se ti bo že nekako uredilo. bodisi z najemom študenta, bodisi koga deset_ega. vem, da je težko najti človeka zaupanja vrednega, vendar brez zaupanja je človek oropan tistega pomembnega, kar nas konec koncev druži. mogoče je zdaj pravi čas, da daš kakšen oglas na zavod?? kaj misliš?

midva sva pa končno povedala tud prijateljem in so itak vsi ful veseli. določeni še posebej. čeprav je bila moja želja, da bi bila kar lepo tiho, pa naj bo presenečenje, ali pa vsaj toliko časa dokler se mi ne bi res orng poznalo, ampak se moj ni mogel upret in je povedal [sm=smiley36.gif] pol pa naj še kdo reče, da smo babe čveke [sm=jezicek.gif]

saby85 -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 14:40:15)

Pozdravljene, nosečke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Sem nova med vami in tudi jaz sem aprilčica 2013, namreč PDP imam 18.4. Stara sem 27 let in to je moja prva nosečnost.
Za mano je že tudi prvi pregled, naslednji teden pa me čaka še NS.
Zaenkrat BP, le kakšna jutranja slabost in boleče prsi so znak, da se nekaj le dogaja z mano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 14:44:00)

Evo, dobila dvojne hlace v C&A, ene so prav fine vijolicne hihi. :)

Tippi: z letalom lahko prides do mene, komot. [sm=smiley36.gif] Nisem v Sloveniji, sem na Nizozemskem.

catarinchy: superca, da se je vse lepo videlo. Midva sva bila oba cisto navdusena, ko sva videla malo pikico. Sploh pri skoraj 11 tednih se je ze vse lepo videlo in babica se je potrudla in nama vse lepo razlozla. [sm=smiley1.gif]

No jaz sem ena izmed tistih, ki smo na soncni upravi... Morem rect, da mi je blo to prvo trimesecje prav fajn doma bit, ker sem bla posteno utrujena in slabo mi je blo.

Midva sva druzinam povedala takoj, prijateljem pa postopoma. Vsi so bili zelo veseli, jaz sem sicer mislila, da bo presenecenje kar veliko, vendar so vsi pravili, da so itak pricakovali. Midva se pa samo smejiva, ker je pikica prisla po sreci, cisto brez nacrtovanja [sm=smiley36.gif]

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 17:45:01)

Saby85 dobrodošla [sm=smiley1.gif]

Joj jaz komaj čakam NS, da povem prijateljem. Mi je včasih kar malo mučno, ker ne morem nobenemu malo potarnat [sm=smiley36.gif] Pa še ven ne morem hodit, ker sem na bolniški, tako da se še malo vidimo te dni. Drugače pa sem povedala danes v službi še ostalim in so zelo lepo sprejeli. Sem jih šla malo obiskat, čeprav sem na bolovanju [sm=smiley1.gif]

Kaj počnete lepega v tem vremenu? Tippi si pojedla sendvič s poli? [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 18:53:16)

Jooooj pri meni traja 15 minut in več, da se mi odpre okno za sporočilo [sm=smiley7.gif]

saby čestitke! [sm=bravo.gif]pa na velik klepetanja [sm=smiley1.gif]

Katniss ajuj, pozabila čist, da si ti globoko na severu [sm=smiley1.gif]

Lila zakaj si ti že na bolniški? [sm=zmeden.gif] In ne, nisem pojedla, poli mi smrdi, četud je ne zavoham [sm=smiley36.gif] ostajam na preverjeni varianti, kruh in zenf [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 19:36:42)

Živjo punce

Videla svojega [sm=duda.gif]. Komaj sem čakala, da slišim utrip. NS kot kaže, da je vredu, tako da si lahko oddahnemo. Sva bila čisto raznežena. Zdej pa bom čakala na naslednji pregled ;-)).

Kako pa ste ostale preživele NS?

Anonimna [sm=racka.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (25.9.2012 21:32:30)

Hej čvekiceeeeeeeeee kje najdete tolk časa da tolk načvekate? [sm=smiley36.gif]
Meni dan tako hitro mine da joj. Danes sem bla 2 ure na sestankih v vrtcih in je šlo mimo 1,2,3, Kr neki. Pomoje če bo vse v redu z [sm=nosecka.gif] (kar tud more bit!) bo tale nosečnost 1,2,3 mim!

Zdaj pa gledam porode in grem uživat naprej [sm=smiley1.gif]

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

Aja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]vsem za super opravljene preglede!!! [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 7:28:52)

Dobro jutro

Kje pa ste vse? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Anonimna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/racka.gif[/image]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 7:51:52)

Dobrojutro!

Danes je moj dan d. komaj sem dočakala tole NS. Sicer se bom mal še načakala, ker imam pozno popoldne, ampak to je zdaj nič v primerjavi s 14 dnevi, ki so se mi vlekli od pregleda naprej.

Anonimna [sm=pikapoka1.gif] jaz sem na bolniški, bajta popedenana, hči je že odrasla in je več ali manj ni bilo doma, tako da sem imela cel dan čas za čvekat [sm=smiley36.gif] No, vmes sem nekaj malega še kuhala, pa perilo oprala, ampak ostalo je bilo pa rezervirano za čvekanje [sm=smiley36.gif]

Anonimna [sm=racka.gif] čestitam za dobro opravljeno NS. zdaj se pa le sprosti. a boš še naprej anonimna z račko?[sm=smiley1.gif]

Jaz mam pa tako zabasan nos, pa od ležanja me že vse boli, da bi zdajle rabila še dva dni bolniške po bolniški da pridem k sebi. [sm=smiley36.gif] Pa grozno me nervira, ko se mi nos zabaše enkrat ko ležim na levi, se mi zgornja zapre, drugič ko sem na desni, se spet druga nosnica zapre, grrrrrrrrrrr, sploh ne morem normalno spat [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]

Grem kavico pit. a ve jo pijete? jaz eno na dan. po moje to ne more škodit, pa še to je bolj kava z velik mleka, bolj bela kava.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 8:17:11)

Jutro [sm=nosecka.gif]

Joj dons zaspana 100 na uro. Sm šla včeraj že spat pol devetih, pa sm se dons komaj privlekla do službe, tok se mi je spalo[sm=zmeden.gif]

Saby85 dobrodošla med nami[sm=smiley36.gif] Kok si pa že daleč in kako to da si na bolniški?

Anmonimna[sm=racka.gif] tebi pa seveda čestitke za pozitivne sporočilca[sm=smiley1.gif]

Tippi ti pa danes hitro pridi sporočit lepe novičke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Joj jst pa še 5 dni do NS, zdej pa res vsak dan odštevam

Imejte lep dan

Anonimna 88

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 8:22:09)

A ja Tippi men pa kavica ne diši več.... sploh je ne morm pit že več kot en mesec, včasih mi zapaše eksspreso z mleko, pa še te ne spijem cele.

Kavica na dan ne more škodit... privošči si jo[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

Anonimna 88

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 8:26:11)

Tippi ti pa danes hitro pridi sporočit lepe novičke

Danes bom ful pozna, pa še ene opravke imam, tako da pridem sporočit jutri dopoldne. upam, da bo res vse super!

ps. se mi pa mali človeček ful smili, ker skoz kiham in kašljam. po moje ga vsakokrat mal premeče levo desno [sm=smiley13.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 9:44:59)

Grem kavico pit. a ve jo pijete? jaz eno na dan. po moje to ne more škodit, pa še to je bolj kava z velik mleka, bolj bela kava.

Meni ne paše sploh. Sem jo zadnjič naročila, ker mi je zapasala, potem sem jo pa celo v rožo zlila, okus mi je bil obupen. Isto se mi dogaja z drugimi rečmi. Si jih ful zaželim, potem mi pa sploh ne pašejo. Kr neki, no ...
Najbrž se zaradi tega tudi nisem še nič zredila, sem še v minusu. Čeprav trebušček pa se tudi meni že počasi pozna. Ok, zjutraj in zvečer itak, pa tudi sicer če imam oprijete zadeve je že videt. Ampak ljudje še nič ne vprašajo, tako da očitno še ni dovolj velik. [sm=smiley36.gif]

Imam še eno vprašanje, a ve normalno seksate? Pri meni ni neke velike želje pa tudi imam kar strah. Tega prvič ni bilo. Upam da je to vse še začetna faza in hormoni itd.

cvekica -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 10:19:27)

Lep pozdrav Aprilčice!!![sm=bravo.gif]

Že dolgo prebiram tole vašo debato in sem se opogumila da se tudi jaz vključim med vas.[sm=smiley1.gif] No tudi jaz imam BDP 02.04.2013.
Stara sem 24 let in je to moja prva [sm=nosecka.gif]. Ns sem imela v sredo in je vse v ok. Je zelo živahen [sm=duda.gif].
Tako da sem zelo vesela [sm=bravo.gif].
No uživajte še naprej, in upam da se kaj tipkamo. [sm=smiley36.gif]

saby85 -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 10:20:41)

tudi meni zadnje čase kava ne paše več, če pa jo že pijem pa si skuham raje brezkofeinsko, drugače pa zjutraj raje spijem kak čajček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ali pa kapučino iz vrečke (joj, upam , da ni preveč škodljiv [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image])

saby85 -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 10:23:53)

pozdravljena cvekica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] 

čestitke tudi tebi!

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 10:34:39)

Ejla punce!

Cvekica dobrodošla [sm=bravo.gif]

Čestitam za uspešno opravljene preglede [sm=bravo.gif] Čim več takšnih novičk [sm=smiley36.gif] Tippi tebi pa želim, da se lepo sprostiš do popoldne in lepo opraviš NS [sm=smiley1.gif] Na bolniški sem pa zato, ker sem že dvakrat krvavela in me je dala preventivno [sm=smiley1.gif]

Jaz sem prej vsak dan pila kavo, sedaj jo pa kadar mi zapaše. Tudi dam veliko mleka, vendar ena kavica na dan po mojem res ne more škoditi [sm=smiley1.gif]

cvekica -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 11:15:04)

Kako pridno čvekate [sm=smiley36.gif] pohvalno.[sm=bravo.gif]
Tudi jaz spijem zjutraj kavico oz. Belo kavo in mi je ginekolog reku da je to ok, sploh k imam
včasih nizek pritisk, tako da ena na dan ni škodljiva. [sm=smiley1.gif]. Tudi jaz čestitam vsem za uspešno opravljene preglede
in vso srečo ostalim [sm=nosecka.gif]. Samo brez skrbi, a grete s partnerji na NS ali same?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 11:36:53)

cvekica čestitke [sm=bravo.gif]
Na NS grem z lubijem. si u bistvu sploh ne znam predstavljati, da bi šla sama. komaj čakava [sm=smiley1.gif] čeprav me je malenkost tudi strah rezultatov. malo se tudi tolažim, da če ne bo vse po jusu, da me čaka še AC, in bom po posegu in po prejeti rezultatih bolj pomirjena. do tja pa tudi ni več daleč. tko da, par tednov še zdržim in potem se bom res lahko sprostila.

glede kave je pa tako. na začetku sem jo kakšen dan pila, potem pa več dni zapovrstjo ne, celo teden ne. zdaj jo pa nekaj dni zapovrstjo kar pijem. ko so mi malo popustile slabosti, mi kar paše jo pit. ja, ena na dan, sploh ker je bolj bela, po moje ni hudega.

Lila držim pesti, da bo to s krvavitvami pase, oziroma da je že in da boš končno lahko malo lažje zadihala.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 11:40:25)

Nadine in Izalina vidve tudi pridita sporočit kako je šlo na NS in pregledu! [sm=bravo.gif]

cvekica -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 11:50:07)

Ja tudi jaz si ne predstavljam, da bi šla sama, najprej se je majčken sicer izgovarjal
da nebi šel, kao, da kaj naj on dela tam med samimi ženskami [sm=smiley36.gif] ampak
se je omehčal in zdaj k je vidu kako to zgleda, je rekel da nebi nikoli kaj takega zamudu.[sm=smiley1.gif].
So mu šle kr majčken [sm=smiley19.gif].[sm=smiley1.gif]
Tippi držim pest da bo vse ok.[sm=pikapoka1.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 13:04:06)

Hej sonosečke!

Da se vam javim, pa potem berem za nazaj ... 3 strani me čakajo, pa potem še kaj pokomentrim ;) da bom na tekočem! ;)

Ravno sem se zbruhala in sem zdaj boljše hihi ...

drugače pa na bolniški ... pa ne zaradi utruejnosti, izčrpanosti ali česa, o čemer sem jamrala, ampak zaradi zobobola!!! Joj kako pa to boli!!!!!!!! Vse moje angine so mačji kašelj proti bolečini v zobu!!! Včeraj sem šla zvečer do zobarce, pa pravim da me boli 6tka, ona reče, da je ta zob mrtu, da nima kej, mi odpre 7ko, kao ni nič videt, mene pa tak oba zoba bolita ...vgavnem ponoči grozen zobobol in gorzen glavobol in ni šans, da bi šla v službo, spet do zobarce in nima kej, je rekla, da gre za eno vnetje očitno pod tistim mrtvim zobom in sem pristala na hiconcilu, zraven me pa muči še prehlda in gorzni glavoboli!!!

glavobole sicer povezujem z nosečnostjo, ker me mučijo že vsaj mesec dni! tako da ležim doma in čakam dan, dva da AB zagrabi in bolečina popusti! NIČ ne morem .... ležim, potem bom pa vas brala, to bom lahko, pod toplim kovtrčkom z laptopom na mizi ob kavču :)))delat itak ne morem nič zaradi bolečin :(((( ne privoščim nikomur ...

tako da bom videt ta teden odležala, si hkrati upam odpočila in ker sem že v 13. tednu dočakala to, da se mi povrne energija in minejo bruhanja in glavoboli!!!!

kako kaj ve? upam, da polne energije vstopte druga za drugo v drugo tromesečje! :)))) [sm=bravo.gif]

pozdravček, se beremo! :)
ANA

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 13:14:08)

IZVIRNO SPOROČILO: 1bebika

Draga Ana, super lepo [sm=bravo.gif] za NS. Mi pa bolniška in ti ne gresta skupaj, vedno ko se mi naslika tvoja podoba, te vidim v nekem "laufu". [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

joj, držte pesti za dobro reakcijo ene izmed mojiih nadrejeniih.

Pozdravčka!

držim pesti! ;)

drugače pa ja, res ne gre skušaj, sa to JE moj problem, da ne grem na bolniško takrat, ko čutim, da bi blo pametno (še pravi čas), potem pa MORAM it, ko me bolezen dobesedno POLOŽI v postlo ... in potem dlje traja in res ni nič od mene :( vedno se preforsiram ... zdele sem res nekako UŽIVALA POLETJE, zdja se je pa začelo ... pa sem rekla ne bom več, pa sem spet poleg službe pristala privat še v dveh projektih ... AH ;) vedno v laufu kot praviš ;)
Ana

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 13:24:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy

evo še mene iz pregleda, vse je ok, srček utripa :) glede na UZ naj bi bila v 9t0d, se pravi da vstopam počasi v 10 teden :) se je pa izkazalo da je en in ne dva, ampak sem ravno tako zelo vesela, samo da vse potetka tko kot je treba!
NS imam 16.10, za PDP pa še nevem točno in bom izvedela na NS!
sem pa za brezveze paničarila da mi 1 teden zaostaja v rasti, ker se je danes izkazalo da datumi čist prav kažejo, samo očitno je zadnjič narobe izmerila, in je zato pokazalo 1 teden nosečnosti manj[sm=smiley36.gif]

meni te tedni niso več jasni,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Ti imaš za mano rok 5 dni pa tebi kaže da vstopaš v 10 teden meni pa da sem že v 12.tednu...nč jasn[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ko boš rodila boš vesela da nista 2 naenkrat, verjemi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Že tko zbujanje na vsako uro, no al pa dve, tri ni fajn...če se ti pa dva zbujata izmenično pa ne spiš spljoh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ko se ravno o dvojčkih menite ;) včerej sem se iz srca nasmejala ! :) no moja miš ve, da se bo dojenček rodil čez luliko in v eni knjigici sva prebrali, da lahko ima mami tud 2 dojenčka v trebuhu in njeno vprašanje včeraj se je glasilo: Ja, mami, kako bi se pa dva dojenčka potem sploh lahko rodila, če pa mami nima dveh lulik??? :)))) hahaha sem ji povedala, da najpprej eden, pa potem drug ... pa je imela idejo, da bi raje vila začarala še eno piško, da bi se oba lahko rodila naenkrat ;) haha nje pravljični svet vil :)))
Ana

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 13:31:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdaj pa gledam porode in grem uživat naprej [sm=smiley1.gif]

Ti nisi resna [sm=smiley36.gif] Meni na misel ne pride ... jaz ne vem, če ne bi tolepiko raj kr v trebuhu obdržala .. POROD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ana

Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>