Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (26.9.2012 13:04:06)
|
Hej sonosečke! Da se vam javim, pa potem berem za nazaj ... 3 strani me čakajo, pa potem še kaj pokomentrim ;) da bom na tekočem! ;) Ravno sem se zbruhala in sem zdaj boljše hihi ... drugače pa na bolniški ... pa ne zaradi utruejnosti, izčrpanosti ali česa, o čemer sem jamrala, ampak zaradi zobobola!!! Joj kako pa to boli!!!!!!!! Vse moje angine so mačji kašelj proti bolečini v zobu!!! Včeraj sem šla zvečer do zobarce, pa pravim da me boli 6tka, ona reče, da je ta zob mrtu, da nima kej, mi odpre 7ko, kao ni nič videt, mene pa tak oba zoba bolita ...vgavnem ponoči grozen zobobol in gorzen glavobol in ni šans, da bi šla v službo, spet do zobarce in nima kej, je rekla, da gre za eno vnetje očitno pod tistim mrtvim zobom in sem pristala na hiconcilu, zraven me pa muči še prehlda in gorzni glavoboli!!! glavobole sicer povezujem z nosečnostjo, ker me mučijo že vsaj mesec dni! tako da ležim doma in čakam dan, dva da AB zagrabi in bolečina popusti! NIČ ne morem .... ležim, potem bom pa vas brala, to bom lahko, pod toplim kovtrčkom z laptopom na mizi ob kavču :)))delat itak ne morem nič zaradi bolečin :(((( ne privoščim nikomur ... tako da bom videt ta teden odležala, si hkrati upam odpočila in ker sem že v 13. tednu dočakala to, da se mi povrne energija in minejo bruhanja in glavoboli!!!! kako kaj ve? upam, da polne energije vstopte druga za drugo v drugo tromesečje! :)))) [sm=bravo.gif] pozdravček, se beremo! :) ANA
|
|
|
|