|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
19.9.2012 9:24:33   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

pri obeh sem pa dobila umetne popadke

jst pri Sari tabletko,bolel ko hudič,trajal ful dolg. Pri Marku pa se je začelo z naravnimi popadki. Te so pravi balzam prot tistim umetnim, ni primerjave.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.9.2012 9:34:06   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Kolegica je avgusta rodila z ultivo v Kranju v dveh urah...prvorodkauser posted image  carica,kapo dol. Se mi zdi da sm jst edini baksus ki rojevam po pol dnevauser posted image

EA je lahko pri težavah z ledvenim delom res vprašljiva..Ker ti dajo iglo direkt v hrbtenico.....A ne boš imela carskega?????

Si želim da ne. Razmišljam v obe smeri. Slabo kaže, ampak sem optimist do konca!! user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.9.2012 9:38:56   
Soncnica12
Pozdravljene Aprilčice,
že nekaj časa vas spremljam, pa se nikakor nisem opogumila,da bi se vam še aktivno pridružila (ubistvu sem to planirala za čas po NS, ko bom malo bolj prepričana, da je vse OK). Moj PDP je 8.4., prvi pregled sem imela 29. avgusta (v 9. tednu). Takrat je bilo vse OK, zdaj pa že zelo težko čakam na jutrišnjo NS (v 12. tednu), ker me malo daje panika, če je še vse OK (berem po raznih forumih, kako so punce nič hudega sluteč in brez kakšnih krvavitev dočakale NS, kjer so ugotovili, da plod že nekaj tednov ni več živuser posted image ). Pri meni pa so hujše slabosti in bolečine v dojkah prenehale že v okrog 10. tednauser posted image , ampak je sestra v ZD rekla, da ni razloga za pregled, če ni krvavitev.. Mogoče sem malo bolj panična, ker je tole moja prva nosečnost, kej pa vem...Upajmo na najboljše - da ostanem tudi od jutri naprej z vami!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.9.2012 9:43:55   
Tippi
Sončnica takih stvari se tud jaz bojim. po moje se jih čisto vse, ampak naredit itak nimaš kaj! Lahko smo samo optimistke in itak da bo vse štimal!! user posted image

(odgovor članu Soncnica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.9.2012 9:44:32   
Tippi
Aja pa dobrodošla med aprilčice in čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.9.2012 9:44:53   
Tippi
jst pri Sari tabletko,

Kakšna tabletka je to?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.9.2012 9:52:41   
*Lila
Jutro punce!

Sem si morala uzet prav čas, da sem vas prebrala user posted image Jaz bi tudi samo spala user posted image Sšim čez dan. ampak zvečer sem ravno tako utrujena user posted image

Minka Tonka držim pesti, da bo vse v redu user posted image

Tiste, ki imate NS tudi držim pesti, da bo vse v redu. Meni so na urgenci rekli, naj se grem ta teden pokazat k svoji G, vendar kot nalašč ravno ta teden ne dela, tako da čakam na redni pregled v torek.

Berem vaše izkušnje z rojevanjem.. Ene imate vsaj že to izkušnjo za sabo, medtem ko ene ne vemo niti kaj pričakovat user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.9.2012 9:55:33   
Tippi
Lila moja prva izkušnja je bila taka, da sem komaj čakala, da grem rodit, ker me je vse bolelo. od hrbta, do nog (to je bilo pa tudi vse, kar je bilo neprijetnega med nosečnostjo, pa še to zadnje tedne) user posted image Tko da, sem bila bolj v pričakovanju olajšanja bolečin med nosečnostjo, kot pa v strahu pred neznanim user posted image In lahko si prepričana, da če bi bilo res tako grozno, bi vse ostale samo pri enem otročku, tako pa nekatere od nas, gredo zdaj rodit že tretjič user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 19.9.2012 9:58:28 >

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.9.2012 9:57:07   
Tippi
aja še to. če imaš g na dopustu, pojdi h kakšnemu drugemu, ki ga nadomešča. načeloma bi te v takšnih primerih moral vsak pregledat. ampak po moje ima ziher kakšno nadomestilo. maš g v zdravstvenem domu? če ja, potem sploh ni panike in te lahko vzame katerikoli v istem zd. jaz bi šla, če bi se mi zdelo predolgo za čakat

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.9.2012 10:12:19   
*Lila
Verjetno je od vsake posameznice odvisno, ampak verjamem, da ko primeš otročka v roke ti odtehta vse bolečine user posted image

Ma sem klicala v ZD in nimajo nekaj urejenega nadomeščanja. Za nujne primere te kar naprej pošljejo. To je pa slabost manjših krajev user posted image Baje, da pa pride G jutri delat, tako da jo bom jutri poklicala. Verjetno je bila na bolovanju, ker v pon so mi rekli, da jo cel teden ne bo.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.9.2012 10:14:22   
Pulha
Pri meni pa so hujše slabosti in bolečine v dojkah prenehale že v okrog 10. tedna

Tudi meni se je vse to končalo v 9. ali 10. tednu. Sem pa v 13.tednu bila na NS in je mali mož prav veselo brcal, tako da brez panike :))

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.9.2012 10:20:52   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

jst pri Sari tabletko,

Kakšna tabletka je to?

za sprožanje poroda. ker sem bila že čez rok.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.9.2012 10:28:00   
Tippi
A ne dobiš tega v žilo? očitno obstaja tudi tabletka. joj jaz res nič ne vem user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.9.2012 10:37:09   
doberdan
Jaz pa sem se v prvo tako veselila poroda, komaj sem čakala, da pridem tja in rodim!!! In je bilo super. Res imam zelo visok prag bolečine in še ultivo sem imela, ki je res super super! Valda me je bolelo, ampak jaz sem to bolečino pričakovala in se je veselila, pa kakorkoli mazohistično se to sliši. In zdaj tudi komaj čakam, da grem v porodno sobo. Tako da ne vem, a je kaj na tem, da si pač sproščen in pozitiven, ampak jaz imam samo lepe spomine na porod. Dobila sem par šivov, tisto šivanje mi je bilo še najhuje.

Edino, česar si res ne želim, je carski. Oseba, ki ji najbolj zaupam, mi je rekla, da je to najbolj neoseben, hladen in grozen način rojstva za mamo in otroka. :( Ampak kaj čmo, včasih je neizbežno, zato res upam, da se ne bo v drugo kaj zapletalo.

PS: čestitam vam, čvekice!!! user posted image Mislim, da smo tudi že januarke prehitele po številu postov. Vsakič, ko pridem gor, smo na prvem mestu. Nore ste, res, v dobrem smislu!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.9.2012 10:38:39   
Pulha
*Lila imaš nekaj pod zs :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.9.2012 11:08:56   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

A ne dobiš tega v žilo? očitno obstaja tudi tabletka. joj jaz res nič ne vem user posted image

Ja umetni popadki so v žilo, ona je dobila za mehčanje matrničnega vratu kar tudi sproži porod pač popadki se začnejo

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 19.9.2012 11:10:09 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.9.2012 11:28:07   
*Lila
Pulha, če mi ne bi povedala, ne bi niti videla, ker mi vrže obvestila od RR pod vsiljeno pošto, kamor niti ne gledam. Vedno označim, da to ni vsiljena pošta, ampak še vedno. Buo user posted image Imaš odgovor user posted image

Uglavnem punce.. Pojedla sem dva sendviča s poli, sirom in kumaricami, sedaj moram it pa kar počivat user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.9.2012 13:43:10   
Rozica983
Punce, kaj vse rabiš imet sabo na NS, razen materinske knj. in $ ??

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.9.2012 13:44:05   
Tippi
No, zdaj se bo pa pri meni začelo bolj intenzivno dogajat tole s pregledi. po svoje sem kar vesela, ker bom večkrat pregledana in bolj ziher, da gre vse kot mora it.

nuhalno danes teden (komi čakaaaaam user posted image )
10.10. ponovni pregled pri svojem G
16.10. imam pa že AC in genetsko posvetovalnico (ful hitro) user posted image

če bi bilo po moje, bi mela še vmesne ultrazvoke user posted image

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.9.2012 13:45:36   
Rozica983
A se še kakašna aprilčica najde, da dela v centru Lj.?

(odgovor članu Rozica983)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.9.2012 13:48:02   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

A se še kakašna aprilčica najde, da dela v centru Lj.?

Jaz grem prvič na NS, ampak po moje ne rabiš nič drugega, kot MK.

jaz delam blizu centra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.9.2012 13:55:28   
Anonimen
Lila mmmmm najmi sendvič s poli salmo, sirom in kumaricami... tud jst nora na tooooooo

Uglavnm jst pa dons neki napihnjena tok se mi trebušček pozna.. jejjj a še keriuser posted image ? Komi čakam da pridem dam in mal počivat.... čist fučuser posted image

Anonimna 88

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.9.2012 13:58:06   
Rozica983
Tippi - blizu centra :) Blizu ZD Bežigrad... potem si bolj un konc bež. dvori?

Men se tut danes tako spi, komi čakam, da grem domov in kr ležat. K cunja sm...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.9.2012 14:07:04   
Tippi
Kakšen preobrat sem doživela v pol ure. Slabo mi je za umret. Šla bruhat user posted image user posted image user posted image
Kaj je zdej to, pa čist ok sem že bla user posted image

ja rožca, blizu dvorovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.9.2012 14:10:53   
Rozica983
Ojeejjj user posted image user posted image ja, kaj pa je zdej to Tippi? :( Pojdi počivat, revčka.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.