|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
7.9.2012 15:56:15   
*lala*
evo tud mene lih prletela iz službe...zdej pa čakam mojega pa tamalo da greve mal v šoping, kej bo treba počas kupt za oblečt pa obut user posted image

punce kam bote šle na NS...jst jo mam v petek v dravljah user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.9.2012 19:41:15   
Anonimen
jaz pa spet jem ... danes a sam hrana, hrana, hrana :) pa kje ste danes vse? jaz bi mal čvekala :)))
pred sabo imam sendvič z le kaj ementalcem in kumarcami hihi in prižgan TV , a bo le kaj pamentega zdaj ob osmih?
ful sem bla pridna danes in prav zadovoljna sem, ko se boljše počutim ;) pere mi drugi stroj, zalila sem rože, kuhala na veliko, si pivoščila kratko kopel, porspravila dva stroja perila, uživala v hrani in času zase :))))))

nuhalna? prvič sem bila v dravljah pri pušenjaku, zdaj sem se pa odločila za dr. strahovo, ker mi je bližje, pa poleg NS bom naredila še 3D pregled wooohooo :))) in zadevo posnela na CDjček :)))))
Ana

(odgovor članu *lala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
7.9.2012 19:48:03   
Anonimen
Danes pa jaz obolevam od slabosti in utrujenosti. Zjutraj mi ni bilo, da bi šla v službo (sem imela cel teden pisan dopust, vendar sem delala po 4 ure).

Jaz grem k Pušenjaku na NS in komaj čakam, da vidim kakšen je user posted image . Vseeno pa upam na lep izvid. Se mi je nekaj čudno sanjalo in zato res čakam, da so bile le slabe sanje. Pa kr nekaj sanjam, da krvavim. Samo tega ne jemljem resno, pač očitno malo podzavesti, kak film in domišljija dela svoje.

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
7.9.2012 20:00:53   
doberdan
Ana, tudi jaz sem pregledala tv spored in obupala nad tv. Zadnje čase je res beda na tv, politiki se pa izogibam. :)

Tudi jaz sem se danes prenajedla, potem sem bila utrujena celo popoldne, no zdaj sem malo k sebi prišla. Se bova malo crkljala z možem pa bo lep večer. Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.9.2012 20:42:43   
Anonimen

doberdan: ja TV programme sucks :(

Vprašanje: spodaj me malo srbi, malo je rdeče, pa malo imam na hlačkah "sirčka" videt semstaknila eno manjše vnetje!user posted image
naj probarm rešit z jogurtom ali se mazat s kanestenom, ki ga imam še doma?
pa če ne bo bolje v PON pokličem G?
kakšen nasvet??

Ana

(odgovor članu doberdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
7.9.2012 20:57:12   
doberdan
Ana, to je v nosečnosti ful pogosto zaradi hormonov in vseh sprememb. Veš, kaj jaz naredim? Če samo začutim neprijeten občutek ali rahlo srbenje, se takoj umijem in namažem s kremico za otroške ritke, npr. bepanthen ali praška pasta. To mi takoj pomaga, ker se očitno sluznica pomiri. Če imaš pa kakšno večje vnetje, bo pa najbrž treba canesten. Jogurta jaz še nisem probala, ampak tudi pravijo, da pomaga. V glavnem probaj najprej z ne-zdravili, upam da ti bo takoj boljše. Sem pa v prvi nosečnosti dobila canesten, ker je bilo boleče in rdeče, tako da zagotovo ni nevaren- mi ga je G napisal. No saj zato pa zdaj takoj ukrepam, ker takrat vem, da se nisem takoj lotila in se je vnelo. :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.9.2012 21:18:59   
*lala*
ana meni se to tud pogosto nardi....že v prejšnji nosečnosti sem imela stalno neka rahla vnetja, in mi je sama G rekla naj se vsak dan zjutraj in zvečer umijem in namažem z hladilno kremo user posted image kot je rekla doberdan tudi meni je pomagalo, in ni prišlo do večjega vnetjauser posted image

drugače pa sm tud jst obupala nad TV...sem dala malo spat in da se bom zleknla mal na kavč pa kej pogledala ampak ni nič pametnegauser posted image tko da moj že išče kakšen film da bi skupaj pogledala, preden greva spatuser posted image

vikend bo pa spet kar naporen user posted image , jutri ima od mojega sestra 30 let in gremo na žurko....v nedeljo pa imajo hčerkici (dvojčici) od kolegice krst in smo vabljeni...tko da bo spet ena feštica user posted image v ponedeljek pa spettttt službauser posted image
jojjjjj sem smotana....jst že kr kumi čakam da bo porodniška user posted image čeprav fullll rada hodim v službo, ampak včasih mi pa zapaše bit mal domauser posted image tko da jaaaa...še dobrih 5 mesecev...pol pa porodniškaaaa

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.9.2012 22:21:48   
Anonimen
*lala* in doberdan HVALA za nasvete ... ma ni tolk hudo, da bi mogla kr letet, zato pa vprašam, ker je vikend in bi se znalo poštimat ;) bom probala kr s temi kremicami ;)
Ana

(odgovor članu *lala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
8.9.2012 9:15:53   
Anonimen
Hej user posted image

Samo na hitro...
Malo sem gledala cene o NS - koliko boste plačale za pregled? Hvala.
Mi je pa še vedno slabo za umret, sem čisto brez volje user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
8.9.2012 10:32:00   
Pulha
Pri nas v NG je cena 60€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.9.2012 13:47:21   
katrin***
Živjo punce,

sporočam, da se poslavljam od Aprilčic 2013, ker je mati narava naredila v sredo ob 15.30h svoje in prekinila neuspešno nosečnost. Po prvem šoku mi je izredno prijazna dr. na urgenci objasnila, da plodeka sploh ni, ker je prazna vrečka...meni pa je ta informacija prinesla ogromno miru, ne bolečine ker je bolje da je bilo tako kot pa da je še kaj narobe. Krvavim samo še malo, ker se je zadeva že sama sčistila pa tudi zato, ker sem bila prvi dan v 7.tednu tisti dan.

Želim vam srečno nosečnost do konca...mi pa gremo že naslednji mesec v nove boje...saj se morda še kdaj kaj javim, tako kot Urška a ne user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.9.2012 16:50:23   
Pulha
Katrin, žal mi je, da se ni izteklo tako kot bi se moralo. Ampak super, da si pomirjena in že čakaš na novo akcijo! :) Se mi zdi, kot da se vsak teden ena poslovi od aprilčic...groza user posted image !
Jst že nestrpno čakam NS, da mi bo zdravnik potrdil, da je vse OK! user posted image Mislim, da na NS ni bila še nobena,ne?

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.9.2012 19:17:56   
Anonimen
Katrin tudi meni je žal! user posted image Še kaj se javi in srečno! user posted image

joj, res, skozi več aprilčic se poslavlja user posted image jaz upam da bo vse kot mora bit, komaj že čakam ta preklemani 1. UZ user posted image
Nič, grem otrokoma večerjo naredit, me pa nekaj čudno na cajte zaboli v trebuhu ali tam spodaj, pa saj to je itak normalno user posted image pa še en kup letanja je blo danes...

(odgovor članu Pulha)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
9.9.2012 9:03:48   
Anonimen
Dobro jutro in lepo sončno nedeljo vam želim!

Še vedno v pižami,miška gleda risanke, jaz pa mal srfam ... :) Za zajtrk sem pojedla grozdje z domačega vrta, njami ;)

katrin ...user posted image brez besed sem! Kar nekaj aprilčic je že šlo, žal ... ampak tako kot si rekla, bolje tako, kot pa pa da bi bilo kaj narobe ... SREČNO in držim pesti za naslendji mesec!!!

NS ...če sem si prav zapomnila, imata tako dr. Pušenjak in dr. Strahova ceno 60€, CD, ki ga lahko kupiš, je pri Pušenjaku 15€, pri Strahovi pa 12€. Potem pa strahova že v 1. trimesečju nudi že 3D UZ in če ga nrediš pri NS, došlačaš le še 20€. Tako da grem jaz to varianto! :) Vse skupaj bo kr orng cena, ampak če pomislim, da sem pri prvi hčerki dala za NS najprej 60€, pa potem pa 3D v 2. tromesečju še cca. 100€, je bolje da dam zdaj ta dodtek 20€, skupaj plačam 92€ in imam vs eod enkrat!!! Ker si pa 3D želim, ker je lep spomin ... a veste kolikra tpogledam posnetek hčerkice v trebuščku, tud skupaj z njo! :) Tako d ajaz sem se že odločila ;)

Drugače sem pa jaz res vedno bolje! Vedno manj slabosti!!! Res upam, da samo še malo, pa bom srečna nosečka brez slabosti! ;))))
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
9.9.2012 10:55:01   
Pulha
V NG pa dobiš filmček in slikico zastonj, prineseš s samo USB, pa ti vse gor shranijo. Super :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.9.2012 14:05:43   
Anonimen
Katrin***, žal mi je...user posted image user posted image user posted image  Ampak sej smo močne me bivše aprilčice, a neuser posted image  Jaz sem se do zdaj že čisto sprijaznila, tu in tam pa vseeno rata malo hudo...
Meni se je zdaj končala O, vsaj koliko se mi zdi, nisem pa še čisto ziher.. Me že kak teden špika v jajčnikih, 2 dni nazaj sem fasala še občutljiva prsa, včeraj zvečer še občutek, kot da bo prišla M. Vbistvu nimam pojma kdaj sem imela O oz. ali jo še vedno imam, ker je vse tako čudnouser posted image
Glede TV programa pa je cela katastrofauser posted image
Urša

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
9.9.2012 15:28:36   
Anonimen
Hej!

Vprašanje: a ve čisto abstinirate od alkohola?

jaz načeloma ne pijem, ker glede na to, da spijem deci šampanjca za novo leto in dva radlerja poleti res nisem neka pivka ...

mi je pa ta vikend tolk zapasal radler, da noro, ker me res odžel+ja in sem ga včeraj v celem popoldnevu po požirkih spila ene 4 deci po mojem ...pa še dans požirek :)

jaz pa odštevam do NS še 2 tedna ... jo ima katera prej al bom med prvimi?
Pozdravček
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
9.9.2012 17:03:49   
1bebika

No, da se še jaz malo javimuser posted image
Sem vam prav malo fouš, da vam gre na bolje. Meni je ali slabo ali pa me zgaga peče in nič ne morem. Če ne bi pri nas živel tudi moj oče, sploh ne vem, kdo bi se s ta malim ukvarjal, moj ima namreč tako delo, da pride domov šele ob18huser posted image in ..... V glavnem, hiša je eno razsulo, občutek imam da več nič ne naredim in nimam pojma kako bom zalufala v službi. Prej sem bila kot en hiperaktivec, zdej se pa vlečem kot ena velika lenoba
Jutri imam 1. pregled tako da mi mogoče vsaj to da malo energije, NS pa 19.

Ana tudi meni je občasno (še pred slabostmiuser posted image ) zapasal Radler in sem ga delila še s kom, pa je blo. Zaradi tega res mislim, da se ni za sekiratuser posted image .

Pa upam, da ste lepo preživele to lepo septembrsko nedeljouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.9.2012 20:37:40   
Sisy
Oh bebika...nej te potolazim...nisi edinauser posted image ...jaz sem cele dneve kot cunja...slabo.mi je od jutra do vecera....kar je pa najhuje je isto kot pri tebi...vlecem se kot cunja,od mene ni nic....naredim lahko samo najnujnejse...brezvoljna,sem....in misel na to da bo trajalo najmanj se mesec me spravlja ze v obup....

Z mojim sva bila sama za vikend na kmeckem turizmu v Mozirju...Imela sva cudovito leseno hisico ob jezeru samo zase...zraven pomol.za romantiko...mir,spokojnost...v mansardi vodno posteljo,svecke,zvecer welness v dvoje ....jacuzzy...res bolj popolno nebi moglo bit...jaz pa taksnega pocutja kot sem sen nisem mogla sprostit in uzivat popolnoma...tako kot bi si zelela...samo zaradi te stslne kepe v zelodcu...bruhanja na wc ju....oh ja....to me vcasih kar malo razzalosti...saj vem da mine...smo v tem trenutku sem :(

< Sporočilo je popravil Sisy -- 9.9.2012 20:39:25 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.9.2012 20:46:25   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če ga nrediš pri NS, došlačaš le še 20€. Tako da grem jaz to varianto! :) Vse skupaj bo kr orng cena, ampak če pomislim, da sem pri prvi hčerki dala za NS najprej 60€, pa potem pa 3D v 2. tromesečju še cca. 100€, je bolje da dam zdaj ta dodtek 20€, skupaj plačam 92€ in imam vs eod enkrat!!! Ker si pa 3D želim, ker je lep spomin ...

Je ze res...vendar redni 3D delajo ko je otrocek ze vecji,ko se ze ornk giblje,maha,sesa palcek...:-) tko da imas od tistega 3D ja veliko vec kot pa ob nuhalni ko je se vse manjse.....ni toliko razvito....no, to je le moje mnenje;-)

< Sporočilo je popravil Sisy -- 9.9.2012 20:48:01 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.9.2012 7:45:04   
Tippi
Evo me. Malo oddiha je pasalo, čeprav sem bila ves čas zelo, zelo utrujena, na trenutke mi je bilo pa tudi slabo. Sploh v fazi lakote, ali pa po tem, ko sem se najedla (čisto miceni obroki hrane). Poleg vsega pa sem zelo pogrešala aktivnosti, ki so mi v krvi user posted image Komaj čakam, da rodim, da bom spet lahko obula gojzarje, ali pa šla na kolo user posted image Še najhuje od vsega pa je bilo to, da sem 875 x šla ponoči lulat user posted image Vsako noč ista zgodba. Lulat, lulat, lulat. Sploh se ne morem naspat user posted image To lulanje mi pokvari spanec ful!!! user posted image

Počasi se bliža moj glavni pregled v sredo in komaj že čakamuser posted image . Upam, da je vse uredu. Sem pa tudi v nizkem štartu, da obelodanim novičko v službi. Čeprav nimam nobenih razlogov za skrb, me kar malo tišči v grlu. Pa sploh ne vem zakaj user posted image No, kakorkoli verjamem, da bom potem psihično boljše volje, kot sem bila do zdaj. In prepričana sem, da bo tudi ta sproščenost vplivala na to, da mi bo nosečnost končno v veselje! Slabosti se počasi poslavljajo, vsaj v tisti celodnevni obliki. Tistih parkrat čez dan, pa že zguram.

Toliko zaenkrat!

Žal mi je za izgubljeno pikico user posted image In držim pesti, da bo naslednja usojena!

Vsem ostalim pa želim, da se slabosti vsaj zreducirajo, če že ne popolnoma nehajo!

Se tipkamouser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.9.2012 9:56:10   
Anonimen
No pa se spet mal oglašam po parih dneh.

Zal mi je za vse, ki ste zgubile svoje user posted image in vam pošiljam veliko user posted image user posted image in srčno upma da vam čim prej ponovno uspe user posted image

Virozo sm prebolela in se danes počutim veliko bolše, celo kaj dam v usta, da mi ne kruli nonstop po želocu. Samo upam da je z mojo user posted image vse ok, glede na moje dvodnevno bruhanje.... Ampak res ostajam pozitivna in v petek pričakujem, da vidimo srček..:)
In začnem končno uževat user posted image

Slabosti so me kr minile.. na srečo, vsake tok časa me samo stisne kej v želou.
Drugače pa zvečer mam že kr pošteno zaobljen trebušček... hi hi se mi full zdi, tko da sm res pozitivna in vem da pikoca raste...
A ma katera zvečer tudi bol velik trbušček kot zjutraj?

Bodite pozitivne in čuvajte svoje pikice

Anonimna 88

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
10.9.2012 10:00:20   
Tippi
Anonimna 88, super da počasi prihajaš k sebi user posted image
Glede trebuščka. Jaz sem zvečer trikrat obilnejša kot zjutraj user posted image Zjutraj sem prav nesramno seksi ploh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.9.2012 10:01:30   
ircomp
Pozdravljene srečke nosečke.
Tudi jaz se poslavljam od vas v upanju, da nam bo mati narava naslednjič bolj naklonjena. Se je že moralo zgoditi, kar se je. Bolje prej, kot pa kasneje. Kruto, ampak resnično! Preživite super nosečnost, želim vam zdrave in lepe otročičke!

< Sporočilo je popravil ircomp -- 10.9.2012 10:02:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.9.2012 10:12:01   
Tippi
user posted image user posted image user posted image
Želim ti, da se čim prej postaviš spet na noge in greš s pozitivizmom naprej! user posted image

A se lahko prosim neha??? user posted image

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?