|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
3.9.2012 14:32:08   
Tippi
ok, mal sem se pomirila. pušenjak pravi, da je to dokaj pogosto in povsem normalno. uf. šok user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.9.2012 14:38:55   
chatarinchy
Tippi ne sekraj se, ker je najbrž vse vredu, samo živčki delajo svoje!! jaz se zadnje čase tudi tako zelo bojim, skos ko grem lulat gledam da ni slučajno kaj krvi na hlačkah :( zaenkrat je še vse ok, sam znakov nosečnosti pa res nimam, razen lulanja pa bolečih prsi.. a veste da sta včeraj moja sončka in allstarka (ki sta tudi sodelovali na temu forumu) zakrvaveli? Upam da mi ne bosta zamerili ker sem povedala... obe sta namreč nažalost izgubili svoji pikici, ni več srčka user posted image zaradi tega sem še toliko bolj živčna user posted image

misliti bi morala čimbolj pozitivno, pa je tako težko po prejšnjih razočaranjih user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.9.2012 14:42:22   
Anonimen
Tippi, dokler ni izcedek rjav ali krvavo obarvan, potem ni panike..
Drži se, puncauser posted image user posted image user posted image
Urša

(odgovor članu chatarinchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
3.9.2012 14:43:18   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy

Tippi ne sekraj se, ker je najbrž vse vredu, samo živčki delajo svoje!! jaz se zadnje čase tudi tako zelo bojim, skos ko grem lulat gledam da ni slučajno kaj krvi na hlačkah :( zaenkrat je še vse ok, sam znakov nosečnosti pa res nimam, razen lulanja pa bolečih prsi.. a veste da sta včeraj moja sončka in allstarka (ki sta tudi sodelovali na temu forumu) zakrvaveli? Upam da mi ne bosta zamerili ker sem povedala... obe sta namreč nažalost izgubili svoji pikici, ni več srčka user posted image zaradi tega sem še toliko bolj živčna user posted image

misliti bi morala čimbolj pozitivno, pa je tako težko po prejšnjih razočaranjih user posted image

Kaj nam delajo ti živčki, za znoret! user posted image

Joj neee. sočustvujem allstarka in moja sončka user posted image user posted image že tri aprilčkice so se slabo končale. res žalostna tud jaz. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 629
3.9.2012 14:46:52   
chatarinchy
včeraj je bil prav en čuden dan res :/

tippi daj se nam pridruži na FB-ju.. res se nič ne vidi nikjer garantiram ti 100000000000%, sem prav preverila s profila od mojega, skupine ni niti mogoče najti ker je skrita, tudi ko sem vstopila v skupino mi ni nikjer nič napisalo :) če se pa bojiš si pa en drug profil naredi... veš kok je fajn, ko chatamo med sabo tudi privat lahko :))

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.9.2012 14:48:58   
Anonimen
Ja, Tippi, pridi.....user posted image user posted image
Urša

Neposredna povezava do sporočila: 631
3.9.2012 14:49:22   
Tippi
saj sem moji sončki poslala zs na fb, pa zdaj razumem zakaj mi ni nič odgovorila.

Neposredna povezava do sporočila: 632
3.9.2012 15:25:47   
Cherish
Tako, pa se tudi jaz oglašam.
Danes sem imela pregled. Naj povem, da so se krvavitve popolnoma ustavile, pregled je potekal ok dokler nisva prišli do ultrazvoka, ona nekaj gleda, se kremži, potem pa reče, da ima eno novico in sicer, da sta DVOJČKA!!! Aaaa, meni se je skoraj zmešalo. Jasno sem videla oba ploda, tudi kako sta oba srčka bila.... Moj mož je čisto presrečen, sva pa oba malo v šoku. Ampak sva pa neznansko vesela, saj bomo imeli dva user posted image user posted image
Imam pregled čez dva tedna, do tedaj sem na bolniški in počivam. Sem si oddahnila, da je vse v redu, pikici sta obe enako veliki 1,3 cm user posted image
Jaz bi se vam tudi pridružila na FB, kako to naredim? Bom še ostala kar v vaši skupini, rok imam namreč 19.4., čeprav pravijo, da pri dvojčkih ponavadi prej pride do poroda. Bomo videli. Aja, sta dvojajčna user posted image
Super dan vsem želim!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.9.2012 15:30:05   
chatarinchy
aaaa ČESTITKE!!!! :))) to pa je presenečenje ... daj mi v zs pošlji ime pa priimek, pa te dodam v skupino na fbju, ker sama jo ne boš našla ker je skrita :))

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.9.2012 15:33:33   
Tippi
aaaaaaaaaaaaaaaaaa! čestitam! očitno bomo meli tudi dvojčka. ful vesela za vas! user posted image

Mene tudi prosim dodaj na FB :)

Neposredna povezava do sporočila: 635
3.9.2012 15:35:39   
chatarinchy
obe bom dodala, samo pošljita mi kontakte tle na RR na zasebca da vaju vem kje iskati :))

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.9.2012 15:37:51   
Tippi
Sem že. zdej čakam da me dodaš in grem takoj preverit, če se pri meni kje vidi hehehe joooj jaz sem večni skeptik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
3.9.2012 15:58:17   
Cherish
Tudi jaz sem poslala podatke in čakam.

Hvala, ker ste se tako razveselile, jaz sem še vedno čisto paf! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.9.2012 16:09:20   
chatarinchy
ne najdem te na fbju :/ daj poskusi ti mene dodati potem de dam v skupino, sem ti poslala podatke :)

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.9.2012 17:32:22   
Tippi
Berem te grozne novice. Tako mi je žal za vsako posebej user posted image
Mam občutek, da sem naslednja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
3.9.2012 18:49:33   
chatarinchy
ne tko misliti! uspelo nama bo boš videla user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.9.2012 19:43:03   
sarcy21
evo še ena k je včeraj zakrvavela pa je vse ok so mi pa rekl da bo še malo rjavega izcedka ampak da ni nič hudega :)) Aja srček sem pa že včeraj na urgenci vidla :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 642
3.9.2012 20:04:25   
doberdan
Pozdravljene po dolgem času. Sploh si nisem upala nič pisat, ker so me tako kot druge dajali živčki pred pregledom, pa še slabosti in napihnjenosti ni več in sem bila čisto v skrbeh in sem že šla čez črne scenarije itd. itd. No, potem pa danes na ekranu zagledam svojega pikca, ki ima že rokice in nogice in jih tako lepo premika ... user posted image in srček, ki bije ... user posted image ah, punce, sem kar jokala od sreče!! Tako da vsem želim, da uspešno prebrodite krize in to nestrpno obdobje in da naslednjič doživite te srečne trenutke.

In res res žal mi je za vse, kjer se ni dobro končalo. Vem, kako je, ker smo morali to žal dat skoz, ampak čas celi vse rane. Samo ne preveč premlevat in pogumno naprej.

Za na seznam lahko dodate: 31 let, 1user posted image , iz LJ, pdp pa ostaja 4.4.

Zdaj pa vas grem brat za nazaj, ker ste tok naštepale, da sem kašne 4 strani v zaostanku.

DRŽTE SE!!!!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.9.2012 20:09:31   
Anonimen
Drage punce, jaz pa bi zaenkrat ostala kar anonimna tako, da ne vi še šla na fb. Upam, da ne boste vse ušle od tuki user posted image .

Slabo mi je še vedno in najhuje je, ker vem, da je ta slabost od prebave.

Tudi mene zaskrbi, če ni nekaj narobe, sploh ker sem dve noči nazaj imela čudne sanje, potem pa sem se zbudila suha. No sej potem, ko mi je slabo, verjamem, da je vse vredu. Sej mora bit. Sploh ker moja G meni, da se v 7ih tedni, ko imam naslednji pregled, ne more nič spremenit. Malo mi je debilno to, da so pregledi tolk redki, sam kaj naj, ona ima itak tako gužvo, da škoda mojih živcev, da čakam nanjo po 3 ure.

A kr dvojčke že imamo. Bravo!!!

Drugima dvema pa pošiljam objemčke in upam, da kmalu zagledata plusek.

Anonimna user posted image

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
3.9.2012 20:23:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Urša verjetno je res bilo kaj narobe s pikico. user posted image
Jaz sem šla pa zdej na stranišče in se obrišem in zagledam veliko količino rumenkaste sluzi???? Jooooj, a se moji strahovi uresničujejo? A je to normalno? je mela katera s tem izkušnje?

joooj neeeee user posted image

jaz imam to ves čas, kokr močan beli tok, ki ni ravno bel, ampak bolj rumen, ni to nič hudega!
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
3.9.2012 20:36:55   
Anonimen
Moja sončka in allstarka user posted image user posted image držita se!!!! Upam da čimprej spet zagledata plusek in da bo vse ok!!!
Cheris bravoooouser posted image user posted image čestitke za 2 user posted image user posted image

Punce, saj vem da je težko ne mislit na to da bi blo kaj narobe, ampak moramo ostati pozitivne in verjeti da bo vse ok!!!

Sem poslala za FB, se vam pridružim user posted image

Sem bila pa tudi jaz včeraj na raztavi teh teles in so me zarodki tudi fascinirali. Res so že razviti pri 7-ih, 8-ih tednih, kar nisva mogla verjet. Mi je blo pa itak ves čas slabo tako da sem samo čakala da pridem spet na luft user posted image

Se beremo!
Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
3.9.2012 20:55:11   
katrin***
cheris...čestitke!!!! Uuuuuu tole pa bo....srečno!

tippi...ma res bi mi bilo bolje, če bi me čez dan matralo tole z večer je pa res ubitačno...kot bi me zgaga dajala skos user posted image   Sej se mi je že zdelo, da ne more biti tudi v drugo tako lepo kot je bilo v prvo, da bi bila popolnoma brez slabosti....aja, pa ni važno kaj pojem...sadje, zelenjava, kruh, ničesar ista je figa user posted image

moja sončka in allstarka...navijamo naprej za velike pluske! Držita se punci!

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.9.2012 21:12:27   
Anonimen
Cherish, jooooj, kako sem veselauser posted image user posted image  Čestitam!!!!user posted image  Dvojno veselje pri bajtiuser posted image
Tippi, tebe bom pa čez kolena, če boš tako pesimističnauser posted image  Itak da bo vse ok, sem se že zmenla s tistim tam zgorajuser posted image
Urša

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
3.9.2012 22:10:07   
Anonimen
moja sončka in allstarka:( user posted image žal mi je za vaju, naj žaost htrp mine, potem pa v nove boje!

cherish! :) user posted image jaz sem upala na user posted image user posted image , pa se ni prijelo ;) držim pesti, da ju zdravo donosiš, čim dlje user posted image

tippi in ostale, PROSIM PROSIM pozitiva! a imare res VSE po vrsti slabe izkušnje in strah pred splavom? verjamem, da se zgodi, samo zakaj ves čas tako razmišljate ... mogoče sem nora, ampak nikoli amšak res nikoli nisem pomislila (niti v prvi nosečnosti niti zdaj), da otročka ne bom donosila in rodila in bila srečna ...

še enkrat VEM, da s zgodi in je hudo, in ko se zgodi, se je treba soočiti, ampak vnaprej biti tako črnogled ves čas? user posted image
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
3.9.2012 22:11:13   
Anonimen
katrin I get you ... ni važno, KAJ jem in KOLIKo jem ... dopoldne še preživim nekako, popoldne in zvečer pa bruham in dajem ven in počivam in ni nič od mene :((
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?