doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (22.8.2012 13:00:17)
|
Joj, punce, toliko ste načvekale, da skoraj ne sledim več. Imam trenutno toliko dela, da res komaj pogledam na forum. Mi je pa to delo precej pomagalo pri slabostih, ki so se zelo omilile. Se mi zdi, kot da sploh nimam časa za slabosti. Ko sem bila doma, mi je bilo skos slabo. ne vem, a je mozno, da to dela psiha in da ko samo o tem razmisljas, je potem slabse. ??? No, utrujenost ne mine, čeprav zadnje dni bi spala popoldan tudi po dve uri, ponoči se pa potem samo premetam. Danes sem ne-spala celo noč. Tako da danes popoldanski spanec odpade pa da vidimo. A katero peče zgaga? Kako mi gre pa to na zivce!! :( No, zelim vam čim manj tezav in naj vam čas hitro mineva do pregleda. Ursa, tebi pa velik objem, vem, da te nihče ne more potolaziti, ampak moras vedet, da nas je veliko to dalo skozi in da se res pogosto dogaja, kar pa ne pomeni, da je kaj narobe z vama ali da si kaj narobe naredila - ne smeta si nič očitati, ker narava je in bo vedno močnejsa od nas in zgleda da nekaj ni bilo v redu. Samo veselo in čim bolj sprosceno naprej!
|
|
|
|