san -> RE: Aprilčice 2013 (9.4.2013 16:51:49)
|
Pozdravljene [sm=smiley1.gif] najprej še zahvala vsem za čestitke [sm=rozica.gif], sem se včeraj pozabila zahvalit [sm=smiley9.gif] oh, ti krčki. upam, da bomo imeli srečo in bodo šli tudi tokrat mimo nas. zadnje dva jih nista imela in to je res milina. tretji je bil še najbolj bogi, ga je čez ves dan matralo do 6 meseca, potem pa kot bi odrezal. še najbolj je pomagalo štručkanje in lahno tresenje, pa zunaj sem ga nosila v traku. tudi koža na kožo smo izvajali - to sem predvsem pri prvih dveh uporabljala, ker sta imela krče ob večernih urah, vedno isti čas en mesec. pri drugem je zelo pomagala tudi glasba, sem ga vsak večer, ko se je začelo povila v štručko in stisnla k sebi in z njim plesala na Patetico in se je čisto umiril [sm=smiley1.gif]. sem pa že čisto pozabila sedaj na dr. Karpa, sem si enkrat že ogledala ta filmček. jaz imam trenutno vse vrtičkarje doma, sem jih vzela iz vrtca za ene mesec, potem bom pa videla. ta večje dva bosta šla verjetno nazaj, tamiceno leto in pol staro bom pa imela verjetno doma še dlje. je imela revica pljučnico med tem, ko sem bila v porodnišnici in sta bila z očijem tri dni v bolnici. mene je čisto podrlo. ampak je bila na srečo hitro bolje, ker je ab prijel in je tudi oči zadostoval. res hvala bogu za babico, ki je pazila na ostale doma in vse rihtala.. je pa sedaj bolj jokava revica in bi bila rada veliko po rokah. jaz sem jo do konca nosečnosti okoli nosila in dvigovala, pa se mi sploh ni zdela težka, zdej sem pa čist fertik, ko jo dvignem. no, upam, da bo po kakšnem tednu spet stari ritem. drugače so pa Pavlino vsi zelo lepo sprejeli, sploh me je naša micena presenetila. tudi k meni je takoj šla, sem bila prepričana, da bom potrebovala kak dan ali dva. no, še dobro... roxy, res je glede počitka, jaz se moram prav nazaj držat, da ne pretiravam. sicer je ta teden še mož doma, od drugega tedna bom pa sama. sicer sem že aktivna, ker je treba skuhat, pa pospravit, ampak ponavadi veliko bolj skačem okoli, tako da se sedaj res šparam. po eni strani mi je ta teden porodnišnice prav prišel, ker drugače bi že od drugega dne dalje skakala po stanovnaju. mamaja, ta slabotnost je res čisto normalana, tam po treh mesecih zagotovo mine, prvi mesec je sploh zelo utrujajoč. vsaj jaz sem bila prvi mesec vedno povožena, potem je bilo pa vsak dan bolje. drugače pa naša Pavlina lepo spančka, verjetno ker je zlatenčna, spi čez dan in ponoči ko bubica. Jo pa zbujam in dojim na dve uri, ker je bolj drobna, potem bova pa ritem spremenili, ko malo več pridobi. danes je bila pri naju že patronaža in je šla od včeraj lepo gor. tudi v P je zelo lepo pridobilvala, tam od 40 do 100 g dnevno, kar je za zlatenčka super. patronaža jo je v glavnem pohvalila in tudi rekla, da se njej ne zdi več pretirano rumena, ampak da bi mogoče bilo vseeno dobro se it pokazat v četrtek, za vsak slučaj. spanje. jaz jo imam tudi vedno v plenički zavito in jo v plenički tudi nazaj položim spat na flisasto odejico, ker je ta bolj topla in potem fino pokrijem z drugo flisasto odejico in kovtrčkom, ker ji zelo paše toplo. se drugače hitro ohladi, sploh rokice in nogice. ponoči je pa še pri meni. izalina, potem je verjetno imel okoli 250 - to je meja. ja sej je meni tudi ena rekla, ker so ji merili bil že drugi dan, pa je imela 239, da bi jo ona zihr že drugi dan dala pod lučko in ne bi čakala, da je potem toliko naraslo. mah mnenja s različna, tako da... jaz sem dobila napotek, da se morava veliko dojit, da bo veliko lulala in kakala. dojila se je veliko in tudi lulala in kakala je precej in še sedaj. tako upam, da bo vse ok... no, toliko na hitro. grem se zdej k puncama stisnit, ker obe spita. fantje so šli pa malo na zrak. če gre katera v Rim, srečno[sm=smiley1.gif] jaz bom šla z njo ven v četrtek, ker je napovedan sonček. ponavadi sem šla vedno že prvič za pol urce do urco, če je bilo sonce. tudi meni paše it mal na zrak.
|
|
|
|