san -> RE: Aprilčice 2013 (6.3.2013 7:09:42)
|
POzdravljene mamičke[sm=smiley1.gif] po dolgem času morda uspem tudi sama kaj prebrat in napisat. Zadnje čase imamo doma karanteno in je non stop nekdo bolan, no in nazadnje je še mene zvilo, moram priznat, da tako prehlajena že dolgo nisem bila. Sem si pa pomagala s homeopatskimi globulami, pa je šlo kar hitro nazaj in sem od včeraj že bolje, edino oko me še grozno boli - za kar nisem čisto zihr, da je povezano s prehladom. Tudi beljakovine so se umirile in so sedaj ok, edino zatekam še vedno, ampak to mi zgleda že pripada ;) Sedaj grem pa od zadaj brat in mal pokomentirat. Porod in pripravljenost, jah jaz sem vedno prepričana kako sem pripravljena, pa potem vse lepo teče, čisto na koncu pa zablokiram. Psiha naredi svoje in ko pride tisti popadek, me kar stiskat začne. Na srečo sem imela zadnje trikrat eno krasno babico, ki me je znala takoj umirit in je točno vedela kaj mi mora govorit in tako uspešno speljala porode do konca. Upam, da tudi tokrat uspem imeti njo. Jaz bi šla takoj na akupunkturo, ali pa kako drugo obliko priprave na porod, zagotovo pomaga in ne škodi. Sama si bom pomagala s homeopatijo, vsaj za mehčanje materničnega vratu, ker ta se mi nikoli ni sam mehčal in pa za celjenje in hitrejše okrevanje po porodu. Csd, jaz grem papirje oddat danes. Ctg - meni ga je že nazadnje delala v 34. tednu, ker sem imela popadke in ker se je dete končno obrnilo na glavo in se spustilo zelo nizko, pa me je vse dol tiščalo. No, je bil otroček zelo aktiven in tudi popadki so bili zelo švoh, tko da mi je zabičala, da se morava zmenit, da še dva tedna vsaj počaka[sm=smiley36.gif]. No, midve sva se že zmenili, ponavadi pa tudi noben ni ravno prehiteval, kvečjemu sem se načakala, tako da bomo videli... stanovanje in čistka je pri meni že skoraj narejena, samo še okna me čakajo. Ampak čakam na to, da bodo vsi otroci popolnoma zdravi, da potem to naredim, ko jih ne bo doma. majčke oz. bodyje na preklop sem videla v leclercu in pa babycentru, ampak že pred časom. tudi sama jih imam kar nekaj in so prve mesece res super. malinov čaj še nisem pila, sem pa slišala da pomaga tudi ricinusovo olje, ampak res samo proti koncu nosečnosti, ker baje zelo hitro zmehča in pospeši začetek poroda pikicastonogica, ma to se krasno bere, tale seansa. bi šla še sama. če ni skrivnost bi te prosila, da napišeš kakšne homeopatske pripravke ti bo predpisala. katniss, bravo za selitev[sm=bravo.gif]. me veseli, da se je lepo izteklo[sm=bravo.gif] ooo, mamaja, ti si pa že čisto blizu, da kmalu v naročje dobiš svoj zakladek[sm=smiley1.gif]. doberdan, uspešno selitev ti želim mame in njihovi dobronamerni nasveti gredo meni tudi blazno na živce. z mojo se sicer zmenim, ampak občasno ga še biksne, tašča pa kot bi steni govoril. se mož non stop z njo prepreka okoli prehrane, ker jim kupuje res same najbolj nemogoče in nezdrave sladkarije, pa že tako imajo težave z atopičnim dermatitisom in alergijami. no nazadnje ko je njen ljublejec kasiral koprivnico, se je pa malo umirila. težava je v tem, da imajo naši res občutljivo kožo in jim zelo ne ustrazajo vsi ti umetni dodatki kot arome, konzervanso, aditivi ne v prehraani, ne v raznih kremah in milih. posledično jih potem redko dobi, ker od nje pridejo marogasti. pa je drugače izredno pametna ženska, ma tukaj se pa ne da in skoz razlaga, da kako je pa njen sin lahko gor zrasel, pa kako so včasih vse lahko in bla bla bla... mene tui moti, ker jim vedno daje za pit alpsko mleko in razna čokoladna mleka, ki so za moje pojme tudi čisto nesprejemljiva, no v glavnem tukaj bi lahko spisala cel roman, zato bom raje nehala[sm=smiley36.gif] res ne vem, zakaj jim raje ne ponudijo kakega priboljšlka v obliki sadja, lahko tudi suhega, ki ga tudi obožjejo... ja ninibo in katniss, jaz vama kar zavidam malo za to razliko v km, potem enostavno ni časa verejtno za te stvari in je obisk bolj kvaliteten. čerav verjetno potem kar pogrešaš, ker bi ti včasih pomoč še kako prav prišla. meni npr. moja mama včasih res zelo prav pride za počuvat otročke. kadar je kaka nuja, vedno vskoči, za kar sem ji res zelo hvaležna. mamamja in ninibo, vama pa želim en krasen porod, ker je tu že vajin mesec
|
|
|
|