barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (14.12.2012 12:00:27)
|
Živjo punce, evo, pa je že petek... Še naslednji teden, potem pa malo počitnic [sm=bravo.gif] - mi se jih že vsi veselimo. Upam pa, da tudi za tiste, ki boste morale delati, počitnice še pridejo... Najprej: katniss, [sm=bravo.gif] za izpite. Verjamem, da si vse naredila [sm=smiley1.gif]. Potem: meritve dolžine materničnega vratu - meni tega ni nikoli naredila; verjetno zato ne, ker se ji zdi, da ni treba. Nazadnje me je vaginalno pregledala pri prvem pregledu, potem pa ne; je naredila enkrat UZ (morfologija), enkrat je pa samo srček našla (pa seveda mi je sestra prej zmerila pritisk pa na tehtnico sem morala stopiti...) in to je to. Meni prav paše tako, se vsaj ne počutim, kot da je nekaj narobe. Za UZ sem pa že napisala, da mi je precej vseeno. Še potem: pregled - naslednji teden moram v laboratorij, da dam kri za test za toksoplazmozo. Upam, da je vse kul. Sicer vsakič, ko vidim tatarca, razmišljam o verjetnosti, da se okužim s toksoplazmozo (ja, glede na to, da pri svoji starosti jem tatarca že od malega, pa še nisem prebolela toksoplazmoze, se mi zdi praktično nemogoče, da jo dobim zdaj..) - ampak se vsakič vseeno ustavim. Pač, better safe than sorry, a ne? A vas kaj zebe? Mi gremo vsak dan zjutraj (in popoldne) peš v šolo (okrog 8 minut) in naprej v službo (še dodatnih 15 minut), in se je prav poznalo, da so zdaj nižje temperature. En dan sem bila prav pozna za pobirat tamalo (mnja, sem se v službi nekaj zaklepetala...), tako da sem prav hitela - potem me je pa zvečer vse takoooo zeloooo bolelo (od križa do nekih čudnih vezi, kaj pa vem kaj vse...), da sem se prav bala, da naslednje jutro ne bom mogla vstat iz postelje. No, je bilo k sreči vse OK. Sem se pa naučila, da moram zdaj nekaj stvari delati mogoče malo bolj počasi (mnja, mission impossible). Mislim pa, da ni bila kriva samo hitrost, ampak predvsem mraz zunaj. Tale vikend bo malo čuden, kar se vremena tiče... Ampak vseeno, lepo se imejte!
|
|
|
|