barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (23.11.2012 8:55:45)
|
Živjo, a danes sem pa prva? Torej, ena [sm=kava.gif] za vse :) (No, jaz imam trenutno v šalci rooibos čaj. Sem brala, da črni čaj ovira absorpcijo železa, pa sem prešaltala na rooibos. Tokrat z vanilijo. Kavo pijem pa samo v družbi [sm=smiley36.gif]) Kako ste? Nastop porodniške: Jaz imam rok poroda 2.4., tako da grem na porodniško 5.3. Prej bom še porabila star dopust+10 dni novega (ker mi sicer propade), to je pa tudi vse. Na kakšno bolniško ne računam, se mi zdi, da je moje delo tako, da ga brez problemov opravljam tudi v nosečem stanju. No, če bodo pa problemi, je pa itak to nekaj drugega. Veseli december: včeraj zvečer sem peljala tamalo v mesto na kostanj, pa sva videli, da so lučke v Ljubljani že postavljene, samo prižgati jih še morajo. Potem sva se spomnili, da bo treba počasi pisati Miklavžu (in da še nisva imeli časa, da bi šli malo po trgovinah pogledat, kaj sploh imajo od igrač. - Pri nas namreč nimamo televizije, kar pomeni predvsem manj reklam (in reality showov, ostalo se dobi...); tako da otrok sploh ne ve, česa (naj) si želi.) Mali brca. Verjetno je lačen :) Lepo se imejte!
|
|
|
|