Kateri kondomi (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

scorpiogirl -> Kateri kondomi (29.7.2012 7:07:13)

Eno vprašanje za tiste, ki uporabljate kondome - kateri so vam ok?
Jaz sem začasno morala nehat jemat tabletke (niti ne smem druge hormonske kontracepcije), tako da sva "obsojena" na kondome, ker družine pa trenutno ne bi povečevali ...
Pa dobro, kupim prve kondome, ki jih vidim, zvečer pa katastrofa [sm=smiley5.gif], kondomi preozki, midva pa čist paf [sm=zmeden.gif]. Kupila sva durex elite (te so pri nas pač imeli), zdaj pa ugotavljam, da durex je potem brezveze še kupovat ...
Je imela še katera (oz. kateri) tak problem? Že tko so te stvari drage, da jih bom pa stran metala, jih pa res ne mislim kupovat ... pa še ni lh fajn, no ... ves napaljen, hočeš dat hitr gor kondom, pa ne gre [sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]

sanasan -> RE: Kateri kondomi (29.7.2012 8:21:35)

saj, če me spomin ne vara[sm=smiley36.gif], obstajajo tudi durex xl ali xxl .... pred leti so ti celo v lekarni znale razložiti, kateri so večji oz.širši [sm=jezicek.gif]
čeprav, a jih tvoj nikoli še ni uporabljal....najbolje bi vendar on moral vedeti kateri mu 'pašejo'
če v navadnih trgovinah, drogerijah ne najdeta....kaj pa kakšen sexshop?
daj, kakšen bolj udaren naslov....pa se morda najde kdo, ki ima (opravka) s takim kalibrom [sm=jezicek.gif]

artista7 -> RE: Kateri kondomi (29.7.2012 11:14:15)

kolikor vem so durex elite spodaj zožani in se ne čudim, da jih ni mogel dati gor. eni italijanski vontrol ali nekaj sličnega ki jih dobiš v vsakem dm-u so prav ok.

Katy78 -> RE: Kateri kondomi (29.7.2012 18:29:32)

Sicer mi nobeni kondomi niso ok in so mi nujno zlo [sm=smiley36.gif] ampak ker sem po porodu in še ne jemljem tabletk, imava Durex, takšna rdeča škatlica, in so ok.

Anonimen -> RE: Kateri kondomi (29.7.2012 19:59:31)

Durex Gefühlsecht (rdeča škatlica, eno ptičje pero je na sliki, najcenejši so v Mullerju, 18kom). Za Elite piše, da imajo ekstra lubrikanta, tak da ne vem, če so res ožji? [sm=zmeden.gif]

scorpiogirl -> RE: Kateri kondomi (29.7.2012 22:33:52)

Punce, hvala za pomoč [sm=smiley1.gif] pa vidim, da bo vseeno treba preizkušat, dokler ne najdeva pravih (upam, da čimprej [sm=jezicek.gif]). Dobro, da je dm blizu, bomo najprej tja skočili, potem pa dalje, če bo treba ...

Stran: [1]