nola4 -> RE: pomoč (27.7.2012 21:39:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: nola4 sem nova na forumu, pa bi prosila, če mi lahko katera razloži kako se citirra, ali lahko že poslana sporočila brišeš? prosim za pomoč Če želiš nekoga citirati, klikneš gumb "Citiraj" nad postom in začneš pisati svoj tekst za drugim znakom (/quote) Med dvema znakoma (quote) in (/quote) lahko tekst tudi skrajšaš ali povdariš, če želiš. Svoje sporočilo pa lahko zbrišeš tako, da ko ga pošlješ, klikneš gumb "Uredi" nad postom in potem pa popraviš ali kaj izbrišeš. Sam post se ti ne bo izbrisal, izbriše se ti le tekst v njem. Ampa pri urejanju svojega posta imaš omejen čas. Če nekdo za tabo že kaj piše ali pa nekaj časa preteče, ga ne moraš več urejat. Upam, da si kaj razumela. Kak pa se citira več postov, ali deli citiranje, pa naj druga napiše... jaz ne vem več. Pozabila sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] hvala[sm=smiley1.gif] a potem koliko sem razumela, ni možnosti, da oddan post izbrišeš a mi še lahko katera razloži kako citirat samo doložen del beedila ali pa več besedil hkrati
|
|
|
|