Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija na pršico - prevleka za vzmetnico 27.7.2012 20:41:38
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pa daj luba duša, kaj nima danes že vsak modroc original prevleke proti pršicam Preveri najprej to - če ga že nima. Glede nepremočljive rjuhe - imam Dormeo-vo. V bistvu ne vem, če bi imenovala rjuha - zgornja stran ležišča je cela prekrita, potem se pa z elastičnim trakom zahakla na vseh 4ih vogalih preko ležišča, da drži gor. Je super - na zgornji strani iz frotirja, spodaj nek pvc. Uporabljam že pri 2gem mulcu iste, redno perem na 60C.
|
|
RE: alergija na pršico - prevleka za vzmetnico 28.7.2012 18:34:56
|
|
|
|
hubi
|
Nepremočljive prevleke ima Racman. Različnih dimenzij, naročiš po netu, dobiš v dveh dneh. Jaz jih perem na 90 stopinj.
|
|
|
|
RE: alergija na pršico - prevleka za vzmetnico 10.8.2012 7:31:59
|
|
|
|
mala
|
Mi smo jo kupili v Sanolaborju, te prevleke prepereš samo vsake toliko časa ali malo pobrišeš po vrhu...meni so na dermatološki priporočili Allergocover prevleke, samo te bomo kupili, ko bo šel mali v večjo posteljo zdaj smo kupili cenejšo varianto - za tamal jogi.
|
|
RE: alergija na pršico - prevleka za vzmetnico 10.8.2012 9:28:04
|
|
|
|
Tasika
|
Mi imamo Allergocover in sem zelo zadovoljna. pred nakupom sem malo pregledala opcije, prav veliko jih ni. V ožji izbor sta prišli Sanolaborjeva in Allergocover. Sanlaborjeva je kot rjuha, Allergocover pa je cel ovoj za jogi, bistvene razlike v ceni ni bilo, tako da smo izbrali Allergocover. Raznorazni jogiji in nadvložki proti pršicam so sicer ok za zdrave uporabnike (je manj pršic). Za hude alergike in astmatike je pa to premalo. Žal. Pereš 1x letno, vmes samo pobrišeš. Pri pranju se ne pokrčijo. V bistvu se ne smejo, ker potem ne bi jogija več not spravla.
< Sporočilo je popravil Tasika -- 10.8.2012 9:29:41 >
|
|
RE: alergija na pršico - prevleka za vzmetnico 10.8.2012 10:45:50
|
|
|
|
mala
|
Kot je Tasika rekla je pomembno, da gre cel jogi noter, na to moraš biti pozorna...
|
| Stran: [1] |
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?