tulpek -> RE: Akupunktura v nosečnosti! (28.7.2012 17:24:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitalka Bo že držalo kot je napisla tudi Doria, da ne deluje 100%, kar pomeni da so pač tudi odstopanja. Drugače pa mislim, pdp je le pdp, kar spet pomeni da so odstopanja. Mislim da si za prvi porod rodila kar hitro, za drugega pa je tako rečeno da naj bi bil krajši od prvega, tako da..... ja, po menstruciji mi je zamujal 18 dni, tak da.... sta bila pa oba točna glede na ovulacijo, tak da ni bilo odstopanja, razen kak dan mogoče. Sem že na pregledu G sama rekla, kdaj bo rok... pa mi najprej ni verjel čist, potem mi je pa sam istega postavil :) Tak hitro pa je šlo prvič, ker so mi nabili umetne popadke do konca, mi že prej 2 dni dajali svečke za mehčanje (ki naj bi tudi sprožile porod, pa ga niso) in ni za primerjat naravnega poroda s sproženim. Sicer pa sem mnenja, da če misliš, da ti bo pomagalo in potem verjameš v to, se splača. Si le bolj mirna in imaš neko oporo, verjameš da bo pomagalo. Aja, sem se pa obakrat nalivala s čajem iz malinovih listov.... tak da bolj stavim na to, pa še ceneje je.
|
|
|
|