V hribe (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

malibor -> V hribe (25.7.2012 14:27:45)

Pozdravljeni, 
Zanima me kako je s hojo v hribe z dojenckom, imam 5 mesecev starega fanta. Ker gremo na dopust v Bovec sem imel v mislih z zicnico na Kanin in potem tam gori mal na okoli. Seveda to ne bi bil kak pohod, tko najvec urco in potem mal razvajanja in z zicnico v dolino.

malibor -> RE: V hribe (25.7.2012 14:34:15)

A je kdo iz onega konca in mi zna svetovat, kaj bi si sli lahko ogledat, kam na kratke sprehode?Planiram obisk Nadize, seveda se Bor ne bo kopal😉, mal pogledat soco... So se kaksni predlogi??

rakica82 -> RE: V hribe (25.7.2012 14:39:52)

Jaz prihajam iz Soške doline in dolina Trente je meni osebno prečudovita, imate polno korti za pogledat pa tolmunov, pa seveda izvir Soče pa zraven imate Kekčevo domačijo...Pri Kobaridu je slap Kozjak, idealna pot za poletni sprehod, če je vroče. To je res lep sprehod super za družine.
Idej kam iti tam okrog je ogromno samo okrog sebe poglejte pa boste uživali sto na uro

ronja -> RE: V hribe (25.7.2012 14:49:30)

Tam okoli Lepene je marsikaj za videt: botanični vrt Julijana, pa korita Soče,... Pa ker to ni tako daleč stran, bi se dalo:)

malibor -> RE: V hribe (25.7.2012 19:22:50)

Kaj pa pot v visokogorje ( z zicnico)?
Hvala za ideje, itak kozjak bomo sli tud pogledat prav tako korita soce, kje so korita najlepsa in da se da do nih pridet?

manna -> RE: V hribe (28.7.2012 7:43:53)

Mi smo šli s 5 mesečnikom na Kanin. Vožnja z žičnico je sicer precej dolga (okrog 45min) in bi znal bit siten v tistem kvadratnem metru prostora, ampak je na srečo spal. Gor pa priporočam kengurujčka ali pestunjo, drugo itak ne bi šlo. Drugače pa - v Bovcu v centru je info točka za turiste, tam vam dajo prospekte in nasvete glede vseh izletov.

Stran: [1]