[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.7.2012 12:04:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

MioBambino -> RE: Indukcijska plosca... again... (25.7.2012 12:39:31)

Midva od maja letos uporabljava TO, pa nama je zelooo všeč.

[sm=bravo.gif]

Ima 5 let garancije(to je velika prednost Beko), 4xbooster, cena je normalna, dela fantastično, dobro izgleda- je ne zamenjam!

TDTP -> RE: Indukcijska plosca... again... (26.7.2012 7:07:29)

Midva imava gorenjevo in je tudi zakon, je tudi ne zamenjam, ima 5 let garancije in je vizuelno podobna bekotovi!

čivčiv -> RE: Indukcijska plosca... again... (26.7.2012 8:02:13)

v GORENJE servisu v Črnučah zahtevajo veliko stvari, sicer garancije ne upoštevajo: omara mora biti brez hrbta, spodaj v coklu je potrebno narediti lino zaradi zračenja in v primeru, da boš imela pod indukcijo predal, naj bi bil ta prazen.
Jaz sem, ravno zaradi teh zahtev, na koncu izbrala beko-vo, z drsnikom. Zadovoljna ful-ima vse funkcijo, ki sem jih rabila (povečana moč delovanja, funkcijo pred prevretjem, zaklep,...)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2012 8:23:57)

23tina -> RE: Indukcijska plosca... again... (27.7.2012 17:44:12)

Ali si že kdaj videla ventilator na računalniku, ki je pokrit z vrečko ali čim drugim? Verjetno da ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Imam Gorenje: super zadovoljna...
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Gorenje ima slabe ventilatorje na indukcijah, zato se pregrevajo in mora biti spodaj blenda ali prazen predal, česar nisem zasledila pri nobenem drugem proizvajalcu.

HHH -> RE: Indukcijska plosca... again... (27.7.2012 20:01:55)

Če ste razbili samo steklo, se da zamenjat. Ni tako zelo drago - no, odvisno od modela. Mi smo jo razbili, zamenjali steklo, dobili odškodnino od zavarovalnice.l

HHH -> RE: Indukcijska plosca... again... (27.7.2012 20:03:35)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

torej, uspela sm razbiti naso steklokeramicno in bomo sli v nakup indukcije, ce se popravilo stare plosce ne bo splacalo.

Sorry, vidim, da to že veš [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.7.2012 21:15:51)

ninocka26 -> RE: Indukcijska plosca... again... (27.7.2012 21:27:14)

Jaz imam Siemensovo in je ne menjam za noben denar. Se ne pregreva ima še pa še funkcij, še celo programe kuhanja, ki pa jih ne uporabljam, ker enostavno ne uspem prebrati navodil.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2012 22:42:38)

Stran: [1]