Poka -> RE: Lažna prijava sodelavke (14.9.2012 18:40:36)
|
Lej... En prdlog, ki nam ga je dal en profesor za en pravni predmet... Piši si vse, kar se dogaja. Take stvari se lahko štejejo za mobing in če imapš dokaze, do katerih mogoče celo rpideš, če si boš vse pisala... Meni se je tudi zgodila ena stvar, zaradi katere sem mogoče ostala brez službe. Ampak žal nisem tega prej opazila - pač hinavščine določene osebe. Moj me je nekaj naučil - on si od prvega dne piše vsa, kar se na firmi dogaja - direktor je žalil vse po vrsti in delal napake. Ker je moj vedno na kakem vodilnem pložaju, je to potrebno. Navsezadnje odgovarja za nekatere stvari in mora bit previden. Lahko te tožijo zaradi bedarije, ki jo je mogoče naredil kdo drug. Ima pa ene par stolistnih zvezkov popisanih... No, jaz itak ugotavljam, da zadnje čase narobe ocenjujem ljudi... Ker sem ugotovila, da sem se pogovarjala s človekom, ki je bil zaprt zaradi umora... in nisem opazila, da bi bilo kaj z njim narobe. Pogovor sicer, kako bi rekla, po službeni dolžnosti, ampak nisem vedela, so mi drugi potem povedali. Očitno pač ne moreš zaupat ljudem.
|
|
|
|