Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: benji IZVIRNO SPOROČILO: Otika Stokkeja nimam in ga nebi kupila, če bi bil 200€,..... Ker imam Stokke voziček se niti ne poglabljam v debate o drugih vozičkih, še manj pa podajam neumesne komentarje, in med vrsticami ocenjujem kupce le-teh, saj izdelka niti nimam, niti ne bom imela, in zato verjetno moje mnenje ni niti merodajno, kaj šele da bi koga zanimalo. Toliko o tem komentarju Otike. Joj smo občutljivi ... a sem ti na kak žulj pritisnila? Lej če te zanima zakaj, potem ti povem, ker sem naredila kar obširno študijo in na začetku je bil stokke favorit, ker mi je oblika več kot simpatična ... naravnost čudovita mi je ... ampak kljub vsemu so me od nakupa odvrnile določene pomanjkljivosti, ki jih pri vozičku enostavno nisem mogla požret ... naprimer to, da se sedež obrnjen v smeri stran od mamice ne da poležat ... Mene pa zanima, katere pomankljivost so te tako odvrnile? Ker jaz, razen teže, ne najdem nobene. Me pa vseeno zanima. Sicer sem dosti vozičkala s kolegičinim, pa kar se tiče vodljivosti nimam pripomb. Pravzaprav ima kar nekaj prednosti, tudi višino otroka - drugi favorit je bil bugaboo, pa je otrok nekje čisto nizko - in ko sem primerjala ali težko ali to, mi je teža manj moteča (smo v hiši, imamo velik avto, tako težek pa zopet ni, da bi ga ne mogla dat v avto ali ven in to sama ). Mislim, jaz sem se že odločila, res sem dobro razmislila, pa pri drugem otroku imaš malo izkušenj od prvega in veš, na kaj bit pozoren. In res, razen teže, ne najdem pomankljivosti. Kaj pa si ti potem vzela? Stokke punce - verjetno ste spregledale , ali je vzela katera trdi kovček za na ogrodje? MA sploh ne vem, če bi ti odgovorila, da nebo spet katera odgovora razumela kot osebni napad No pa dajmo: kot največji minus, mi je bil to, da se v smeri stran od mamice voziček ne da poležat, potem nasploh se mi školjčna oblika sedežev ne dopade ... ok vizuelno so taki vozički itak lepši (meni osebno), ampak mi niso praktični, potem če ga hočeš zložit, je potrebno sedež vzet dol, (ne)vzmetenje me je motilo ... ga je imela ena znanka in ko smo šli skupaj na sprehod je šla sicer po makedamu lahko, se kolesa niso zatikala, ampak koj ko smo zavili z res drobnega in dobro utrjenega makedama na malo bolj grobega, je mulčka v vozičku kar precej treslo, ... potem to da nima nastavljivega naklona za nogice mi ni bilo ravno kul (vem, da se ga da lahko bolj gor in bolj dol, samo ne moreš pa tako naredit, da ima otrok v sedečem položaju noge vodoravno) ... nazadnje je bila pa tu še cena, ki se mi za vse prej opisane pomanjkljivosti zdi absolutno previsoka ...
|