Tutan
|
Nekako smo razmišljali, da bi letos za krompirjeve šli na en Grški otok. Me pa zanima - tiste, ki imate izkušnje s tem - ali rezervirati sedaj, pa potem fiksno veš kam in kdaj letiš, kam greš, ali čakat na last minute, pa potem malo prilagajat dneve (otrok, 5-letnik, gre septembra v šolo, torej nismo vezani samo na dopust, ampak tudi na šolo). Kakšno je vreme kaj s koncem oktobra? Ali bi bilo bolje sredina oktobra in čakat na last minute? Več kot za 1 teden seveda ne. Potem, kateri otok nam največ nudi - da se da en malo kaj videt (dan ali dva, mogoče najem avtomobila?), da je hotel, ki ima nekaj bazenov (ne da so vsi gostje nagneteni okoli enega - nismo ravno družina, ki ima rada gnečo, čeprav dvomim, da bo oktobra ), mogoče kakšni tobogančki, pač malo zabave. Potem je še ena zadeva - ali vzeti polni penzion, pa si vezan na hotel (kar bi mi dejansko kar odgovarjalo, da kar imamo vse všteto v ceno). ali pol penzion pa se potem malo po vaških gostilnah potepamo Kakšne so kaj cene teh kosilic v Grčiji? Ok, Santorini mi je prekrasen, ampak roko na srce, neke zabave otrokom ne ponuja? Mislim tja greš na poročno potovanje, takoj, ampak pač tako, da bi bilo nekaj otroške animacije -> morje oktobra verjetno ni več dovolj toplo za kopat in si vezan na bazene. Torej, niti ne vem, na kateri otok se naj osredotočim :)
|