Česen v spreju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

takotako -> Česen v spreju (23.7.2012 12:42:35)

Včasih se je dalo dobit česen v spreju. Zdaj ga ne najdem nikjer? Ga je mogoče katera v kratkem kje kupila?

cimi -> RE: Česen v spreju (23.7.2012 14:54:08)

misliš v prahu ne v spreju???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Felicita -> RE: Česen v spreju (23.7.2012 18:25:41)

v spreju imajo začimbe v sparu (citypark) - sem pred kratkim kupila baziliko. tkole zadeva zgleda: http://www.spaziohoreca.it/riflettori_zoom.php?idriflettori=249

MioBambino -> RE: Česen v spreju (23.7.2012 20:42:02)

In zakaj bi se naj uporabljalo to v spreju?[sm=zmeden.gif]

takotako -> RE: Česen v spreju (23.7.2012 23:47:14)

Ne, sem ziher v spreju. men je dober dat čez solato.

Paštetka -> RE: Česen v spreju (24.7.2012 7:19:47)

Pa kako lahko tole dajete na solato, bilo kje. Že sliši se nezdravo, polno Ejev.[sm=zmeden.gif]

Tutan -> RE: Česen v spreju (24.7.2012 8:48:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pa kako lahko tole dajete na solato, bilo kje. Že sliši se nezdravo, polno Ejev.[sm=zmeden.gif]

Zase lahko povem, da v svež česen nikakor ne morem ugriznit, ker mi je nekaj najbolj ogabnega na svetu. Ni problema, mi diši, v vse kuhane jedi ga dodajam, svojo solato pa vedno obvezno mešam brez česna -> za moja dva pa s česnom, ker ga imata oba rada, tudi svežega. In ker me ne moti okus po česnu, prav tako ne vonj, bi bila to zame idealna rešitev - ker enostavno ne morem ugriznit v njega [sm=smiley36.gif]
Se pa drugače strinjam - tole se res že sliši nezdravo. Ampak, če pogledaš iz druge strani - česen, ki ga treš v terilniku izpusti nekaj tekočine - mogoče sploh ne potrebujejo dosti kemikalij za obdelat le tega.

blaža -> RE: Česen v spreju (24.7.2012 9:25:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zase lahko povem, da v svež česen nikakor ne morem ugriznit, ker mi je nekaj najbolj ogabnega na svetu. Ni problema, mi diši, v vse kuhane jedi ga dodajam, svojo solato pa vedno obvezno mešam brez česna -> za moja dva pa s česnom, ker ga imata oba rada, tudi svežega. In ker me ne moti okus po česnu, prav tako ne vonj, bi bila to zame idealna rešitev - ker enostavno ne morem ugriznit v njega [sm=smiley36.gif]
Se pa drugače strinjam - tole se res že sliši nezdravo. Ampak, če pogledaš iz druge strani - česen, ki ga treš v terilniku izpusti nekaj tekočine - mogoče sploh ne potrebujejo dosti kemikalij za obdelat le tega.

Po mojem je pol boljše, da si kupiš česen v prahu. to je po mojem čisto nekaj drugega, kot pa tale v sprayu.

Ne vem sicer kaj je vse še noter, poznam pa npr. ta spray od tartufa. Uporabljajo ga kot ojačevalec arome tudi za na pico v picerijah, eni delajo celo sladoled iz njega,..in to sigurno ni lih,..tartuf. Glede ostalih okusov ne bi govorila kr na pamet, sigurno pa ni zdravo. Sušene začimbe so ok.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.7.2012 9:37:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]