Taddy78 -> RE: dojenčkov lulček (4.10.2012 11:18:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll IZVIRNO SPOROČILO: Mincaa Pozdravljene! Mi smo pri našem lepo vlekli kožico dol med previjanjem, da se je počasi začela luščit, pa tudi po kopanju (si ne predstavljam da bi kopala 1 mesec starega dojenčka, pa še lulčka rihtala obenem - bi rabila 5 rok [sm=smiley36.gif]). Na začetku je res imel čisto zarašeno - mogoč 1mm luknice, ampak se da vse zrihtat z občutkom. Nam je ratalo v nekaj tednih. Pediater nam nikoli ni nič namigni,l niti pogledal kako je z lulčkom. V šolah za starše učijo naj se lulček pusti pri miru in da si ga bo fantek že sam zrihtal med igro (?). Temu jaz pač ne verjamem, ker poznam preveč primerov, ko je bila potrebna operacija. Ok,pač ne rabiš verjeti.Včasih je bilo za vsako malo zaraščeno kožico opracija,zdaj pa več ne . Ker se vse samo uštima;) ,če pa ne pa mažeš s kremico Točno tako...največ pa je odvisno tudi od urologa. Mi imamo probleme s kožico odkar sem bila tako pametna in poslušala druge, da se je ne sme dol vlačit. Pubec ima ful dolgo in ozko kožico, glavico sem videla samo ko smo šli k P, ko mu je nasilo potegnila kožico dol. Seveda je vse razpokalo do krvavega. Potem pa je pri 3.letih imel uroinfekt, ker ga je tast pozimi polulanega imel veni. Smo šli v bolnico, sprejemna takoj napisala, da bo potrebno na rezanje in prideva do urologa, ki mi je držal pridigo, da je vsak del telesa nečemu namenjen in smo zaključli.
|
|
|
|