Sem sele v 14 tednu pa sem ze opazila strije po bokih in prsih. Pa vec kot en mesec se redno mazem dvakrat na dan Weleda oljem za nosecnice, imam pa 2 prijateljici ki so uporabljale to olje pa pri njih ni bilo nic. Sem kar obupala ko sem v nedeljo zagledala prve strije... A je katera s spremembo olja/kreme kaj dosegla ali mi pac ni pomoci?
Jaz uporabljam mandljevo olje z dodatkom vitamina A in E vsak večer po tuširanju ,zjutraj pa kremo proti strijam od CHICCA. Oboje sem kupila v DM. Sicer pa je vse odvisno od elastičnosti kože. Moja mami in sestra niso imele nobenih strij tako da upam da jo bom tudi jaz tako odnesla.
Mandeljnovo olje. Ampak na koncu je vse odvisno od elastičnosti kože, meni je vse popokalo [sm=bravo.gif] Se hecam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Anonimen -> RE: STRIJE (28.12.2005 14:14:54)
Olivno olje, kar tisto, ki ga uporabljaš za kuho. Problem je edino, ker je potem vse mastno - zvečer je vseeno, zjutraj je težava, ko greš v službo. Takrat jaz uporabim mandljevo olje z E vitaminom.