|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
8.2.2013 14:51:42   
Pupetka
ursaosh, , imaš ZS.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Junijke 2012
8.2.2013 20:32:11   
Orescek
Draga Kale,

tako mi je žal, da te nismo mogle prepričati, da se nam pridružiš na FB... če sem odkrita, le redko pokukam sem gor.. (morda 1x na mesec):..
Pri nas imamo eno veliko babnico, mer ne vem, ima pa 8,5kg in nosi že št.80. Nogice ma tud velike 11,5cm, sem ravno zadnjič merila. Gre pa po atiju. Moja mami je razlagala, kako sem jaz s 7 splazila, z 10 shodla, ..no naša je že 7,5 pa kolk jo opazujem še dolgo ne bo nič. Bo po atiju očitno,.. on je splazil z 10, shodil z 18 .. tu nekje .. mogoče kak mesec manj, no si je ful vzel čas.:) Me pa nič ne skrbi, vse ob svojem času.
Veselo že čebla, zna že ploskat, pa reče že mam mam (zelo poredko), najbolj je zdaj aktualna baba. Mela je par tednov nazaj obdobje prdenja z usnicami.. prava lumpa je.:) Je pa kar umirjen otrok, bi se skos cartala, pa najraje je doma. Ni najbolj družabna, včasih se mi zdi, da je asocialna po naju :) Mal za hec :)
IMamo pa že 6 zobov, vsak mesec prideta 2 od 5 meseca naprej.
Trenutno imamo 2 obroka, nama gre mal bolj počasi, ker je naša deklina ful špurava.:) Nič ji ni preveč dobro, razen zelenjavne juhice pa obožuje. Vsej neki :) Pa čeprav naj poudarim, sva začeli s sadjem!
Obljubim, da se bom bolj pogosto javila. ;)
Kako pa je pri vas?

LP, Orescek (Naj povem, da mi od poroda naprej grozno smrdijo oreščki.. med nosečnostjo pa sem se hotla zadavit na njih:P)

(odgovor članu Pupetka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?