LiliMia -> RE: Junijke 2012 (10.11.2012 13:02:28)
|
No da se pofočkam še jaz, ki sem vas do sedaj le vneto brala in ker ste sedaj (skoraj ) vse prešaltale na fb, pa je preveč zatišja tule...Pa še Kale je osamljena No naša mala Ana je pri treh mesecih tehtala 7,1kg in zrasla do 65cm. Konec tega meseca bo na drugem cepljenju stara 5m in že sedaj mislim, da ima več kot 8kg. Prav težka je že za nosit. Slinjenje pa prav tako traja že dva meseca. Slinčke menjavamo na 5min - sedaj ne samo da se slini, tudi pljuvati je začela, kar se ji zdi zelo zabavno. Zobkov pa tudi nikjer ni videt... Spanje se je malce izboljšalo, čeprav nikakor ne zaspi pred enajsto zvečer, zjutraj bi pa spala do 10ih. Vendar se vsaj ne zbuja več na eno uro, ampak dvakrat toliko da se podoji. Včasih pa se zbudi že pol ure po dojenju ,pa jo dam spet nazaj na zizo, da zaspi nazaj. Čez dan je šele ta teden začela spati trikrat po eno uro. Prej je samo kinkala po 15min...pa še to samo na rokah. Nikakor mi ne zaspi drugače kot, da se nosi[sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] pa tako težka je... Gosto hrano sem ji že začela dajati, vendar na začetku je zelo vesela vse pojedla, (riževo kašico in korenček) sedaj pa ji ne paše več, tako da vsake toliko prekinem, pa potem spet probam, če ji bo zadišalo. Včasih ji paše, včasih pa postane zelo živčna...in se raje še naprej carta na zizi. Ponudim ji, potem pa že sama pove. Na veliko žalost pa ne mara vozička [sm=smiley19.gif]. Včeraj mi je celo uspelo, da ni čisto znorela ko sem jo dala noter, tri ulice ji je bilo celo všeč ko je gledala malo naokoli, a ko bi morala zaspati, se ji je čisto utrgalo. Sva prišle domov, sem jo vzela ven, mi je pa takoj zaspala na rokah...nimam pojma kako jo odvadit[sm=zmeden.gif] Je pa zdrava (trkam), vesela in navihana mamina pupa in najlepše je ko se obe na ves glas smejiva ena drugi...kar tako v tri dni[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Se vaši sončki tudi tako radi nosijo?
|
|
|
|