anju -> RE: voziček Cybex Callisto (21.7.2012 8:02:25)
|
imamo model 2009. je malo drugačen, ima mehko košaro, ki se jo montira kar na športni del (ne vem kako je pri novem, vsekakor se mi zdi veliko boljša trda košara). sicer je kao marela, ampak spet ne tista res lahka in na malo zložljiva. v bistvu pride zložen kar precej dolg in v kakem manjšem avtu ala clio gre v prtljažnik z vsaj malo več potrpljenja. vključno z baldahinom sem ga že večkrat oprala kar v stroju na 30. športni del je udoben, ima nastavljivo oporo za nogice, poleže se skoraj ravno, baldahin je kar fino senčen. vozi se tako, ne ravno po pesku, ampak po asfaltu prav ok. z eno roko ga komot vodiš. aton je tudi fajn. čeprav se je meni MC vseeno zdel bolj položen. ko je bil mali še novorojenček se mi je zdel kar skrčen. če te še kaj zanima kar vprašaj. nam je (in nam še) super služil. edino tista mehka košara, dno se je upognilo, ko sem podložila vzglavje zaradi refluksa. ne vem kako je zdaj pri trdi. si mislim da boljše. ne vem kje je v akciji, ampak priporočam, da pobrskaš malo po ebayu, kikiwelt.de, mogoče še kje. mi smo takrat dobili precej ugodno varianto voziček, košara, aton, dežna prevleka skupi s poštnino za 250€. ga bom pa najbrž tudi jaz kmalu prodajala, hm samo ne vem še dobro kdaj, je zaenkrat še rad v njem in prav pride tudi pri skoraj 2 letih[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|