TomTaylor -> RE: GELISH NOHTI (18.7.2012 18:48:07)
|
V to smer sem pred leti razmišljala tudi sama, vendar sem ugotovila, da bi sama s sabo imela precej precej dela. Sploh na začetku ko se še učiš in loviš. Pa levo roko imaš lahko hitro urejeno, desno pa zelo počasi....Že v salonu sem prebila po 2 uri, kaj šele če bi si jih delala sama? Ob dveh malih otrocih in vseh obveznostih družinskega življenja... Potem sem prekalkulirala, da bi morala kupovati gele in ostali material, ki ga pa ne dobiš v manjših pakiranjih, kar pomeni, da bi si morala precej pogosto odstranjevati in nanašati gel, da bi ga vsega porabila v določenem roku, v nasprotnem bi ga več zmetala proč, razen, če bi začela delat gel nohte še za prijateljice. Nimam pa veliko prijateljic, ki si dajejo gelirat nohte, oz. med njimi ni prav nobene....No, v glavnem, sem si preračunala, da se mi ne splača iti v to. Potem pa sem sčasoma ugotovila, da so mi naravni nohti (tudi kratki), samo urejeni in polakirani 100_x_ lepši kot gelirani, ko se že na 5 km vidi, da so umetni. So mi zaradi izgleda - tolk perfektni, da so mi že kar grdi. Sicer ti pa sploh nisem odgovorila vprašanje, oprosti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|