Nikica14 -> RE: Pomoč ob rojstvu otroka! (9.7.2014 9:27:21)
|
Pozdravljene! Kar se tiče pomoči OB rojstvu otroka... nevem kdo si dovoli napisati OB rojstvu otroka!!?? Moj sinček je star 4 mesece in ne duha ne sluha o odločbi, kaj šele denarju ( s tem da je bilo vse pravočasno oddano na csd-ju). Ko pokličem referentko pa mi odgovori da oni vse to delajo sami in da to ne gre tako hitro...ko pa vprašaš kako si dovolijo imenovat pomoč OB rojstvu otroka in ne PO rojstvu otroka, pa samo še jecljajo... Groza teli centri resnično! Neprijazne gospe, ki jih zmotiš pri kavici... da ne govorim o otroškem dodatku, da so mi pozabili nakazati za nazaj, in če nebi reagirala, bi bilo vse kar na lepem pozabljeno! Mamice, odločbe ki jih prejmete, skrbno vse preberite in si izračunajte, saj so meni sami zatrdili, da velikokrat pride do napak...[sm=bravo.gif] res, bravo csd, da vas ni sram, da nase otroke želite prikrajšati za to kar jim pripada!!! Da nebo pomote, sem zaposlena že več let, prav tako moj mož in nismo na tankem z denarjem, ampak saj same veste kako je, ko moraš vse naenkrat kupit za otročka- žal v mojem primeru ni bilo tako, da bi mi prijateljice lahko posodile, ker imajo same toliko stare [sm=duda.gif] Lep pozdrav mamicam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|