Kako odstraniti grdo posušen ediks iz papirja? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

MioBambino -> Kako odstraniti grdo posušen ediks iz papirja? (16.7.2012 13:40:43)

Danes sem dobila materinsko knjižico.[sm=smiley27.gif]

Navdušena sem, ampak sestra mi je hotela nekaj popraviti na prvi strani z ediksom, ki je bil že zasušen in zdaj zgleda zelo grdo(polno nekih pik/kroglic).

Lahko to kako popravim?[sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Kako odstraniti grdo posušen ediks iz papirja? (16.7.2012 14:20:34)

A te to res tako zelo moti? [sm=smiley22.gif]

Če bi mene, bi si čez napopkala kakšno simpatično nalepko [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Kako odstraniti grdo posušen ediks iz papirja? (16.7.2012 14:20:52)

z navadno žiletko "odpili" stran - tako gre dol.

TomTaylor -> RE: Kako odstraniti grdo posušen ediks iz papirja? (16.7.2012 15:07:43)

Hehe, sej bi rekla nekaj v smislu "s kakšnimi banalnostmi se ubadate", vendar sem sama ob prvi nosečnosti prav tako dobila, očitno enkrat že uporabljeno materinsko knjižico, v kateri je bilo v točki prvega pregleda pod (slabim) edigsom viden zapis "missed ab."  Sem imela zelo slab občutek zaradi tega...

Ja z žiletko oz. tistim strgalom za steklokeramične plošče/steklo bi moralo iti lepo dol. Čez pa lepo popravi z edigsom pa je.

LuLu -> RE: Kako odstraniti grdo posušen ediks iz papirja? (16.7.2012 20:30:53)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
vendar sem sama ob prvi nosečnosti prav tako dobila, očitno enkrat že uporabljeno materinsko knjižico, v kateri je bilo v točki prvega pregleda pod (slabim) edigsom viden zapis "missed ab."  Sem imela zelo slab občutek zaradi tega...

A res? To pa je grdo... sploh pomislila ne bi, da bi dajali rabljene. Čudno...

Stran: [1]