TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Tippi mi je večja umetnost, da se ena taka, (na videz) enostavna zadeva, tudi reši enostavno. Razumeš ti to? To je to! Včasih se prav sprašujem kako ene sila enostavne zadeve, potem v odgovoru nastanejo pravo večernje branje Saj ne rečem, da ni fino, in tudi ne rečem, da marsikdo nima prav, ampak včasih je res treba na enostavno vprašanje, odgovort enostavno. Če pa avtorica med samo debato pokaže zanimanje (poda kakšno informacijo več) in si odkrito želi še "slišat" naše mnenje, se debata pač nadaljuje. Hvala... da nisem edina Res, da je od nekdaj ta RR bil taki, da si moral prav brskati, da si našel kak PRAKTIČEN nasvet, vse ostalo je bilo branje romanov za ženske, ko ti je zelo tečno doma. Kak moški forum ni sposoben tega, kar me tukaj delamo. In ja... sicer (ne prvič) tak beden samomorilski primer liliane, a je katera sposobna napisati le dolžino in material vrvi ali pa bi vas večina bluzla o smislu življenja? Ampak ok... to je RR, takega sem ga sprejela... včasih pa le probam, kak enostaven odgovor dati, pa vidim, da ne uspe. Me tiste "Ta druge" požrejo moje prekletstvo (disleksija) je na RR super stvar. Moja tehnika branja je sledeča: - Ronjo berem diagonalo, s tem, da stavke, kjer je noter lubi, ronja, mi, pri nas, dojenje enostavno preskočim . Je pa ronja zelo prijazna , in kot si verjetno ugotovila, vedno bolda določen odstavek. Tam je bistvo. Tako, da velikokrat preberem samo boldano. - Liliana ima ful dobro skladnjo, tako, da mi uspe prebrat vse horizontalno. Enako bumerang, frodo, lulu., metulj.. - bakfark, frodo, ko si dopisuje v slovenski srbščini z barfarkom - ju ne berem. Sintaksa je obupna in ne morem razbrati bistva. Zdaj ne vem, ali bistva dejansko ni, ali me h.ebe moja disleksija. - colta ne berem, ker piše neumnosti (se ga včasih brala...) - pridna janja, lara...in podobna skropucala itak , da ne berem... - če ima post več kot 15 vrstic itak , da ne berem. Tako se da preživeti tu na rr ju. Preverjeno. Me pa vedno zanima kake vzvode imajo deklice, da na eno tini mini vprašanje razpredajo 10 strani. Če napišem, da ni doma nobenega, ki jih posluša, verjetno ne bo v redu? Ok, tole je zdaj že čisto druga tematika, ampak... katera izmed pikic sem?! Povej!