|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zamenjava stanovanja
17.7.2012 10:12:03   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Me pa vedno zanima kake vzvode imajo deklice, da na eno tini mini vprašanje razpredajo 10 strani. Če napišem, da ni doma nobenega, ki jih posluša, verjetno ne bo v redu? user posted image

O pa ljudje preberejo.....še Lulu je bilo dolgcajt, ko sve nedavno tega po tedenski maratonski debati odšle s Frodo na dopust......

Mah dolgcajt... spomnila sem se na vaju. To je stvar sekunde user posted image
Pa ne si ki res mislit, da sem jaz to vajino pisanje brala? Edino kar preberem v takem pisanju (predvsem med dvema) je npr. Frodo... liliana... frodo... liliana... liliana... frodo... frodo... Tisto spodaj napisano pa redkokdaj. Mogoče, če je kak hudo smešni smeško pa kak kratek stavek. Ostalo pa ne. Tak mi pa ni dolgcajt user posted image
Če sama sodelujem, pač preberem, tak kot zdaj.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.7.2012 10:12:18   
uškinamama
Že ko ste zdaj vse zbrane.Prosim odgovorite mi vsaka v svojem stilu na to:

Mater sem z.****na. Mala Uš ima počen bobnček. Kako? Ne ve se. Domnevajo, da zaradi potapljanja ( lepo je živeti na morju user posted image ). Od sobote ne spimo. Oz iroma on zdaj spi jaz pa tle bluzim. Kaj veste v kolikem času se pozdravi "luknjica" na bobenčku. Mu lahko pomgam še kako razen z amoksiklavom, tobrexom, nasonexom...cartanjem user posted image . V petek bi morali odpotovatiuser posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.7.2012 10:13:59   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Samo sem nekaj drugega spraševala

Sem ti že odgovorila;). Sicer pa preberi zs, sem ti eno fajn pesmico poslala pred časom;).

Ne morem odpreti zs- mi nekaj napiše ole kontejner....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.7.2012 10:17:18   
LuLu

Jaz žal ne morem pomagati. Pojma nimam o tem.  Lahko samo zaželim hitro okrevanje.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.7.2012 10:17:28   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

dobila je le nekaj idej in mnenj, kaj vse mora upoštevati.....

Ja, brate in sestre, ki jih sploh nima user posted image

Ja, vendar ker nismo jasnovidni, tega nismo mogli vedeti, če ni napisala.....je pa vsaj glede delitve in podarjanja neprimičnin tudi za časa življenja staršev bistven podatek, ali si edinec ali imaš brate ali sestre.....in tista, ki je prva to omenila, ni mislila zakomplicirati zadeve, ampak zgolj opozoriti na določene zadeve, ki zdaj izgledajo zelo enostavno, čez nekaj let pa lahko predstavljajo velik problem.....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.7.2012 10:19:45   
ronja
Hm, kar se ab tiče, daj ti to rajši zdravnika vprašaj... Na splošno je to tkivo pri otrocih kar dobro regenerabilno, tako da se zna hitro pozdravit, ampak vseeno so za to bolj zdravniki na mestu;). Če ne boste v petek odpotovali, pa se lahko dobimo na plaži;).

Za naprej: nauči uška, da je treba pri potapljanju NUJNO izenačevat pritisk, da se mu kaj takega ne ponovi. Naj bi na vsake pol metra izenačeval!!! Mi smo vsi pogledali, ko so nam to povedali na tečaju za potapljanje... Dejansko naj bi v bazenu torej že 4x izenačil pritisk? Tega verjetno nihče ne dela, ampak fajn je pa, da se navadi to spontano počet (lahko požira slino ali si zatisne nos in poizkuša pihnit skozen - če ne gre, naj se vrne malo višje in ponovi vajo). (zdaj bo lulu jezna, ker tega nisi spraševala, samo po moje ti zna to bolj prav prit kot pa odg. kateri ab, ker za to so itak zdravniki...)

Ok, pesmica ti zdajle ne bo tako všeč - Armstrong - What a wonderful world...

Neposredna povezava do sporočila: 56
17.7.2012 10:21:29   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne moreš si rečt: "ne bom tako čutil". 
...
Ne moreš si rečt, kaj naj čutiš. Ne samo pri teh rečeh, tudi pri ostalih.

Da se... si me spoznala, veš, da nisem 20-letna frkla. To so tehnike, ki jih lahko osvojiš, če želiš. Ampak, ko te je nekaj/nekdo v življenju tako daleč pripravi. Nekaterim to ni potrebno, meni je bilo in se da imeti marsikatero čustvo pod kontrolo. Malo sem leta omenla, ker je to težko, ko si mlad in neizkušen. Z leti pa marsikaj pridobiš in se naučiš.
Pa, da ne boš mislila, da nimam več čustev, da sem jih ubila user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.7.2012 10:22:14   
liliana

Ni res.

Potem pa ni prvič......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.7.2012 10:24:42   
liliana

Mah dolgcajt... spomnila sem se na vaju. To je stvar sekunde user posted image
Pa ne si ki res mislit, da sem jaz to vajino pisanje brala? Edino kar preberem v takem pisanju (predvsem med dvema) je npr. Frodo... liliana... frodo... liliana... liliana... frodo... frodo... Tisto spodaj napisano pa redkokdaj. Mogoče, če je kak hudo smešni smeško pa kak kratek stavek. Ostalo pa ne. Tak mi pa ni dolgcajt user posted image
Če sama sodelujem, pač preberem, tak kot zdaj.

Saj ti verjamem, da nisi......

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.7.2012 10:25:47   
LuLu

Ni res.

Potem pa ni prvič......user posted image

Ful smešno, a ne? user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.7.2012 10:25:56   
Anonimen

Kak moški forum ni sposoben tega, kar me tukaj delamo.

Ne, to pa res ne......

Kaj da ne ... na PSS se ob vprašanju kako optimalno nastavit toplotno črpalko koj oglasijo zapriseženi uporabniki lesa in 1-2-3 imaš kreg kaj se bolj splača TČ ali les/briketi/paleti ... če pa ni to, se pa kaj hitro razdelijo na bele in rdeče

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.7.2012 10:34:43 >

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
17.7.2012 10:31:21   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ne, to pa res ne......user posted image

Kaj da ne ... na PSS se ob vprašanju kako optimalno nastavit toplotno črpalko koj oglasijo zapriseženi uporabniki lesa in 1-2-3 imaš kreg kaj se bolj splača TČ ali les/briketi/paleti user posted image ... če pa ni to, se pa kaj hitro razdelijo na bele in rdeče user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
17.7.2012 11:13:38   
uškinamama
Lulu in Ronja , hvala user posted image

Ronja, z malim gledava tvoj blog in mu je noro všeč, da je tudi "njegova " majčka na slikici. Sem jo morala zdaj iskat in mu jo oblečt. Še  enkrat hvala.

Pošilja ti tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in te sprašuje kdaj boš še kaj napisala.

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 17.7.2012 11:14:51 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 63
17.7.2012 12:41:27   
ronja
uškinamama, hvala, sem se pa precej spraševala, a je to fer, da dam gor darila, a je to ljudem potem zoprno (evo, spet kompliciram:D)... Upam, da mu bo pomagala ozdravet...
Ušek, evo, želja izpolnjena:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 64
17.7.2012 13:12:43   
uškinamama
Fer? Ja, res kompliciraš user posted image . Komot objaviš vse svoje, zdaj naše user posted image mojstrovine.  Samo potem pazi, da ne boš morala s.p odpreti zaradi naročil torbicuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
17.7.2012 13:41:46   
Paštetka

Mater sem z.****na. Mala Uš ima počen bobnček. Kako? Ne ve se. Domnevajo, da zaradi potapljanja ( lepo je živeti na morju user posted image ). Od sobote ne spimo. Oz iroma on zdaj spi jaz pa tle bluzim. Kaj veste v kolikem času se pozdravi "luknjica" na bobenčku. Mu lahko pomgam še kako razen z amoksiklavom, tobrexom, nasonexom...cartanjem user posted image . V petek bi morali odpotovatiuser posted image

- bobnič lahko poči tudi zaradi vnetja. To, da ste ravno na morju je lahko slučajnost. Se pa lahko tudi zgodi.
- moja mala je imela počen bobnič, kot dojenčica. Posteljina je bila cela rjava, prav tako lasje, uho.. Ni imela nobenih posledic, nobenega posebnega zdravljenja, nič. Ne spomnim se niti, da bi mala bila kaj bolj jokava.
- luknjica se ji je sama zacelila nelje v treh tednih. Ne vem točno.
- dokler je luknjica se ni fajn potapljati, ker je tudi v morju nekaj bakterij. Prav tako ne potapljati doma v banji.

Kat se tiče tvojega zgornjega posta glede branja uporabnic user posted image user posted image - sem čisto enakega mnenja. user posted image jaz ronjo tudi berem diagonalno. Oprosti ronja, ampak enostavno so predolga tvoja sporočila, čeprav si čisto fajn oseba. Vsak tako mi tukaj deluješ.
Aha, pa glede izenačevanja pritiska pri potapljanju... Jaz imam tudi tečaj in ni na pol metra. To bi bilo pa tu mač nepraktično - je pa res odvisno od posameznika.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.7.2012 13:42:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 66
17.7.2012 13:58:52   
ronja
ni na pol metra
Taka so priporočila, ne da to delamo;). Kar se tečajev tiče - sva info preverila še na advancu in rescue, pa je bilo še vedno kao isto... Ne vem, mogoče so zdaj kaj spremenili, ampak tudi kolegica, ki je delala v zda, je dobila ista priporočila, čeprav pri drugi šoli. Sicer se baje precej razlikujejo posamezne šole, kaj učijo in kakouser posted image . Sicer pa: če začneš takoj požirat, potem samo požiraš in je to hitro:).

Kar se branja tiče: ma, meni se nima kdo opravičevat, jaz se tudi ne berem:D. Vsak bere, kar mu paše, saj to ni nikomur mus:). Čisto štekam, da je dolge poste težko brat, včasih se čudim, kako to, da sploh kdo to moje klobasanje prebere:D.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
17.7.2012 14:08:11   
Tutan
Moj je kar prof v potapljanju (potaplja se res dosti, na vseh destinacijah, kamor gremo - seveda jih prilagajamon user posted image njegovim potrebam user posted image , pa tudi dosti se je potapljal po svetu, tako da lahko rečem, da nekaj ve in ima narejeno več od osnovnega tečaja) - pa pravi, da je pravilno, da se pritisk izenači na vsaka pol metra. Čeprav tega nihče ne dela - pravi, da on na cca 10m 3x izenači - če pa vmes čuti preveč pritiska, pa tudi večx. Ni pa bistvene razlike pri izenačenju na dah ali na bombo. V vsakem primeru je nujno potrebno.
Smotrno ali nesmotrno, pravilno je, da se pritisk izenačuje - je letos malega učil osnove, pa sta ravno na pol metra vadila izenačitev pritiska.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 68
17.7.2012 14:14:47   
ronja
pa pravi, da je pravilno, da se pritisk izenači na vsaka pol metra. Čeprav tega nihče ne dela - pravi, da on na cca 10m 3x izenači - če pa vmes čuti preveč pritiska, pa tudi večx. Ni pa bistvene razlike pri izenačenju na dah ali na bombo. V vsakem primeru je nujno potrebno.
Enako. Tudi lubi se dosti potaplja, pa tudi sama sem se precej (v nosečnostih pa z dojenčki ne z bombo, samo na dah) in delam enako, ampak priporočila so še vedno taka in zato je otroke fajn učit prav, tudi če sami malo goljufamo;).

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 69
17.7.2012 14:32:02   
uškinamama
Hvala, paštetka , tutan, ronja....

A se , da to otroke dejansko naučit? In kako?

Paštetka, pediatrinja pravi, da je pri malemu prišlo do fizikalnega razpoka  (zaradi udarca, pritiska, ždokanja v uho) in sedaj zdravi oz. preprečuje vnetje.  Skratka ravno obratno ko ponavadi, ko smrkajo pa se jim potem na uha spravi (hvala bogu nimamo s tem problemov)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
17.7.2012 14:44:14   
Tutan
To je bolj ''učenje'' - spoznavanje s potapljanjem - pri nas je moj najprej vztrajal, da si sam nadane masko in plavuti, da zna masko regulirat tudi pod vodo (torej, da nežno pihneš skozi nos in si potem masko nastaviš, če recimo kje kaplja user posted image ), da zna sam izpraznit dihalko - torej najprej sta vodo not nalivala pa potem ven pihala, potem pa v vodi - da je šel nižje, da se dihalka napolnila z vodo in potem izpihnil. Potem lebdenje na vodi, pa pozicija plavuti (da ne seka nad vodo - takrat je gliser user posted image user posted image in peni vodo, pravilno pa je pod gladino, da pridobi tudi hitrost - ampak to je vse igranje). Pa letos mu je že rekel, da želi, da mu prinese recimo školjkico (jo je nastavil najprej na dolžino njegove roke, potem pa vedno globje, nekje do 1m, dlje pa nista šla). Pa vadila sta stojo, preval v vodi - to tudi da dosti pri samem potpu, da dobi občutek, kako se mora potopiti. Pa hoja nazaj s plavutmi, to je tudi eno veliko veselje , pa stegnjene roke, pozicija lebdenja in potem tekmovanje s plavutkami -> pač čiste osnove, pa da je zabavno. Tudi če ne bo kdaj imel želje po kakšnem zahtevnejšem potapljanju, bo lahko podvodni svet videl skozi svoje oči. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 71
17.7.2012 14:51:01   
Tutan
Aja, pa znakova sporočila sta se šla - za OK, pa imata čisto svojega za - greva v nižjo vodo user posted image
Pa recimo zraven imamo vedno knjige - in potem ko najde kakšno školjko, zvezdo, ježa - pa potem razglabljata, katera vrsta je, ali je užitno itn. Ma fino je, da imaš na morju tudi kaj za počet user posted image
Pa ko gre ati z gazdo user posted image na ribolov, je za otroke največje veselje, če prinesejo kakšnega neodrtega morskega psa user posted image (cca 80cm velika mrcina zna bit že kar impresivna), pa morskega biča in tako naprej - ker drugače to odrejo na morju. Pa nekako se otrok spozna s tem, da so v vodi tudi nevarne živali, da je potrebno bit pazljiv, kako ravnati, če te recimo piči morski bič itn...

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 72
17.7.2012 19:10:07   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

mi je večja umetnost, da se ena taka, (na videz) enostavna zadeva, tudi reši enostavno. Razumeš ti to? user posted image

To je to! Včasih se prav sprašujem kako ene sila enostavne zadeve, potem v odgovoru nastanejo pravo večernje branje user posted image Saj ne rečem, da ni fino, in tudi ne rečem, da marsikdo nima prav, ampak včasih je res treba na enostavno vprašanje, odgovort enostavno. Če pa avtorica med samo debato pokaže zanimanje (poda kakšno informacijo več) in si odkrito želi še "slišat" naše mnenje, se debata pač nadaljuje.

Hvala... da nisem edina user posted image
Res, da je od nekdaj ta RR bil taki, da si moral prav brskati, da si našel kak PRAKTIČEN nasvet, vse ostalo je bilo branje romanov za ženske, ko ti je zelo tečno doma.
In ja... sicer (ne prvič) tak beden samomorilski primer liliane, a je katera sposobna napisati le dolžino in material vrvi ali pa bi vas večina bluzla o smislu življenja?
Ampak ok... to je RR, takega sem ga sprejela... včasih pa le probam, kak enostaven odgovor dati, pa vidim, da ne uspe. Me tiste "Ta druge" požrejo user posted image

user posted image  moje prekletstvo (disleksija) je na RR super stvar. Moja tehnika branja je sledeča:
- Ronjo berem diagonalo, s tem, da stavke, kjer je noter lubi, ronja, mi, pri nas, dojenje enostavno preskočimuser posted image . Je pa ronja zelo prijazna , in kot si verjetno ugotovila, vedno bolda določen odstavek. Tam je bistvo. Tako, da velikokrat preberem samo boldano.
- Liliana ima ful dobro skladnjo, tako, da mi uspe prebrat vse horizontalno. Enako bumerang, frodo, lulu., metulj..
- bakfark, frodo, ko si dopisuje v slovenski srbščini z barfarkom - ju ne berem. Sintaksa je obupna in ne morem razbrati bistva. Zdaj ne vem, ali bistva dejansko ni, ali me h.ebe  moja disleksija.
- colta ne berem, ker piše neumnosti (se ga včasih brala...)
- pridna janja, lara...in podobna skropucala itak , da ne berem...
- če ima post več kot 15 vrstic itak , da ne berem.

Tako se da preživeti tu na rr ju. Preverjeno. user posted image

Me pa vedno zanima kake vzvode imajo deklice, da na eno tini mini vprašanje razpredajo 10 strani. Če napišem, da ni doma nobenega, ki jih posluša, verjetno ne bo v redu? user posted image

Ok, tole je zdaj že čisto druga tematika, ampak...
katera izmed pikic sem?! Povej!user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 73
18.7.2012 7:29:39   
uškinamama
TOM TAYLOR user posted image user posted image user posted image ,  v katerih si se našla?user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 74
18.7.2012 11:15:46   
Najaa

user posted image  moje prekletstvo (disleksija) je na RR super stvar. Moja tehnika branja je sledeča:
- Ronjo berem diagonalo, s tem, da stavke, kjer je noter lubi, ronja, mi, pri nas, dojenje enostavno preskočimuser posted image . Je pa ronja zelo prijazna , in kot si verjetno ugotovila, vedno bolda določen odstavek. Tam je bistvo. Tako, da velikokrat preberem samo boldano.
- Liliana ima ful dobro skladnjo, tako, da mi uspe prebrat vse horizontalno. Enako bumerang, frodo, lulu., metulj..
- bakfark, frodo, ko si dopisuje v slovenski srbščini z barfarkom - ju ne berem. Sintaksa je obupna in ne morem razbrati bistva. Zdaj ne vem, ali bistva dejansko ni, ali me h.ebe  moja disleksija.
- colta ne berem, ker piše neumnosti (se ga včasih brala...)
- pridna janja, lara...in podobna skropucala itak , da ne berem...
- če ima post več kot 15 vrstic itak , da ne berem.

Tako se da preživeti tu na rr ju. Preverjeno. user posted image

user posted image
Že dolgo nisem prebrala tak dober post user posted image

user posted image user posted image  Res, jaz tudi ne. In tako nekako tudi sama berem rr.

Drugače pa kar se tiče bobniča, bi morala bolečina popustit z razlitjem. Če ne takoj ko poči, pa vsaj po ene dveh, treh dozah AB. Luknjica se celi ene 2-3 tedne.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?