knorbalbo -> RE: pritožba otroškidodatek in znižano plačilo vrtca - odstop zadeve na ministrstvo (31.7.2012 20:18:49)
|
Pozdravljene, tudi meni so napačno izračunali OD in DŠ, seveda v mojo škodo (tako da sem zdaj brez DŠ[sm=hudicek1.gif]), tako da sem takoj poslala pritožbo in sicer eno direkt na CSD, drugo pa na ministrstvo. To je bilo konec maja. 3 tedne po tem, sem dobila pisno obvestilo iz CSDja, da so mojo pritožbo poslali naprej na ministrstvo. No, glede na vse zamude, sem tudi po priporočilu vrtca oddala vlogo za znižano plačilo, ker gre septembra prvič vrtec in so nam na sestanku rekli, da v primeru, da odločb ne bo, bojo računali CELOTNI znesek vrtca. To je bilo 15.6., pred nekaj dnevi sem dobila zavrnjeno (sicer do konca rešeno odločbo-ki je seveda spet napačna, itak v mojo škodo), da se vloge oddajajo v avgustu. Jutri bom šla pa direkt osebno na CSD in zahtevala referentko, ki bo reševala mojo vlogo in ji povedala, kaj naj dela, ker očitno jim nekaj ne štima, če je toliko pritožb. [sm=zmeden.gif] Čudno, da so to vlogo pa lahko rešili v 1,5mesecu. Skratka, sem čist razočarana nad vsem skupaj[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|